Horoscopul zilei de azi, 10 aprilie 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: marţi, 10 aprilie 2012

      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 10 aprilie 2012





Berbec

Îţi revin amintiri mai puţin plăcute legate de anumite persoane din anturajul tău. O mică excursie ar fi mai mult decât binevenită.




Taur

Mintea îţi funcţionează la maximum de capacitate şi este axată pe lucrurile care îţi plac. Reţine că cea mai mare investiţie pentru moment este... în tine.




Gemeni

Nasul tău începe să adulmece oportunităţi de câştig. Sfaturi preţioase ai putea primi de la cineva mai în vârstă din familie.




Rac

E cel mai slab moment să joci la loto sau să încerci vreo speculaţie financiară. Ai impresia că nu mai suporţi constrângerile, că vrei să ieşi din tipare.




Leu

Tu străluceşti în plan profesional. Lansarea unor proiecte noi, revoluţionare, care să-ţi stimuleze creativitatea este previzibilă în cazul în care decodezi corect semnalele care ţi se transmit.




Fecioară

Atenţia ta se îndreaptă spre relaţia cu partenerul de viaţă. Avantajele care se creează aduc un plus imaginii tale sociale şi vieţii profesionale.




Balanţă

Eşti destul de predispus la exagerări, la amplificarea unor situaţii şi conflicte. Poate o cură de detoxifiere a organismului este binevenită.




Scorpion

Dacă nu te-ai îndrăgostit până acum, ai şanse mari să o faci. Oboseala şi stresul trebuie şi ele combătute, nu mai poţi amâna.




Săgetător

Poţi să aprinzi vâlvătaia şi să te trezeşti în mijlocul unei adevărate crize afective. Ai nevoie să fii alintat şi răsfăţat aşa cum o făcea mama ta în copilărie.




Capricorn

Este o zi potrivită să consolidezi viaţa de cuplu şi să acorzi mai multă atenţie partenerului de viaţă şi nevoilor lui. O vizită la rude este binevenită.




Vărsător

Tu cauţi bani şi îi găseşti. E bine să te ocupi acum şi de aspecte legate de călătorii, negocieri, propuneri, contracte.




Peşti

Recunoşti că te iubeşti cu adevărat şi îţi promiţi să îţi acorzi mai multă atenţie în viitor. Beneficiile materiale şi de orice altă natură vin acum din curajul de a te exprima pe tine la cel mai înalt nivel.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS