Horoscopul zilei de azi, 28 martie 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: miercuri, 28 martie 2012
      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 28 martie 2012




Berbec:
Este o zi în care iţi îndrepţi atenţia către sănătate. Şefii îţi pot face reproşuri, datorită faptului că în ultima vreme eşti interesat doar de problemele tale.




Taur:
Ai o atitudine rezervată faţă de ceilalţi, preferând o formă de izolare. Cele mai indicate activităţi sunt cele culturale.




Gemeni:
Transformările legate de carieră vor primi noi impulsuri de energie. Sufletul tău are nevoie de rafinare şi introspecţie.




Rac:
Ai şanse mari să găseşti ceea ce cauţi. Colaborările în care eşti implicat pot suferi diverse răsturnări de situaţie.




Leu:
Îţi imaginezi călătorii în locuri speciale, care să te ajute în evoluţia ta spirituală. Evită consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale.




Fecioară:
Începi o analiză profundă a identităţii tale. Relaţiile sentimentale sunt predominanta zilei pentru tine.




Balanţă:
Deschide-ţi inima şi primeşte mesajele, fără să opui rezistenţă şi fără să judeci. Atenţie la problemele de sănătate!




Scorpion:
Este un moment potrivit de a discuta cu membrii familiei despre îmbunătăţirea condiţiilor din spaţiu locativ. Vei fi atras de subiecte legate de sănătate şi igienă.




Săgetător:
Copiii te surprind prin isteţimea lor, iar modul lor afectuos de exprimare te deconectează de la problemele zilnice. Poţi primi cadouri şi recompense mărunte.




Capricorn:
Îţi doreşti să porneşti într-o călătorie şi să te apuci de scris un jurnal. Analizează-ţi cu atenţie bugetul de venituri şi cheltuieli.




Vărsător:
Eşti tentat să te apuci din nou de studiu. Pot apărea situaţii neplăcute în relaţiile de serviciu.




Peşti:
Eşti tentat să te apuci să repari aparatura din casă. Întâlniri, discuţii, sfaturi – toate vin către tine pentru a-ţi deschide noi orizonturi.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS