Horoscopul zilei de azi, 6 septembrie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul zilei de azi, 6 septembrie 2011
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 6 septembrie 2011


Berbec
Există o agitaţie interioară sporită care te poate împinge către reacţii impulsive şi greşeli survenite din cauza precipitării. Sănătatea necesită atenţie.


Taur
Ţi se oferă ocazia de a te implica, alături de familie, în activităţi de tot felul, sau să ajuţi pe cineva drag. Chiar dacă pot exista evenimente care în prima fază par neplăcute, vei descoperi pe parcurs ca ele, de fapt, au fost în folosul tău.


Gemeni
Se pare că se creează o conjunctură favorabilă pentru a lămuri nişte neînţelegeri apărute într-o relaţie de iubire sau în relaţia cu copiii. Eşti tentat să cheltui mai mult decât îţi pot permite cu adevărat, doar din dorinţa de a te distra sau de a-ţi satisface un hobby costisitor.


Rac
În privinţa demersurilor juridice, actelor oficiale sau călătoriilor lungi, se recomandă răbdare şi prudenţă. În cazul în care trebuie să pleci într-o călătorie, asigură-te din timp că ai luat tot ceea ce este necesare pentru drum şi evită manevrele impulsive la volan ori excesul de viteză.


Leu
Colaborările şi asocierile pot avea la rândul lor parte de modificări, schimbări sau înnoiri. E o perioadă în care obţii totul prin muncă serioasă şi eforturi considerabile.


Fecioară
Evită pe cât posibil să te implici într-o activitate care priveşte moştenirile sau testamentele, tocmai pentru că situaţia se poate înrăutăţi. Este o zi potrivită pentru retragerea din activităţile solicitante şi tumultuoase, pentru a-ţi întreba inima ce-şi doreşte, cum să continui un drum, cum să-ţi pui ordine în viaţă, după o perioadă foarte agitată.


Balanţă
Poate apărea o stare tensionată la nivel interior, despre care nu ştii de unde porneşte şi care pare să nu-ţi dea pace. Astăzi nu e de stat singur şi izolat, ci e bine să accepţi invitaţii la evenimente, conversaţii, întâlniri.


Scorpion
În cazul în care nu eşti încă îndrăgostit, poţi întâlni o persoană de la care să nu-ţi mai iei gândul. Experienţele din cursul zilei de astăzi îţi oferă prilejul de a-ţi manifesta puterea şi autoritatea.


Săgetător
Pentru tine, ziua poate aduce evenimente neprevăzute în plan familial. Astăzi, gândul îţi zboară des la viitor, la aspiraţiile tale, la scopurile pe termen lung.


Capricorn
În cazul în care eşti pus în situaţia de a face mai multe deplasări, este bine să fii cât mai atent la drum şi să eviţi excesul de viteză. Iată o zi în care te poţi simţi răsfăţat de astre, pentru că e posibil să primeşti un cadou, să ţi se facă un favor sau să ai parte de un avantaj material nesperat.


Vărsător
Fii cât mai cumpătat şi să economiseşti orice posibil câştig. Câştigi notorietate, îţi poate creşte credibilitatea, eşti apreciat şi admirat.


Peşti
Încearcă să fii cât mai cumpătat în privinţa banilor, iar dacă trebuie să faci anumite cheltuieli, asigură-te că banii merg în direcţia potrivită. Nu e exclus ca unele aspiraţii şi convingeri (inclusiv religioase sau filozofice) să se schimbe.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS