Horoscopul zilei de azi, 22 septembrie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul zilei de azi, 22 septembrie 2011
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 22 septembrie 2011


Berbec
Astăzi doreşti să-ţi pui la adăpost bunurile, banii, resursele materiale. Meditaţia sau rugăciunea, acordarea unei mâini de ajutor cuiva sau, pur şi simplu, practicarea iertării şi acceptării a tot ce este pot fi un adevărat balsam pentru suflet.


Taur
În mediul profesional, e bine să îţi păstrezi cumpătul, chiar dacă nu-ţi plac multe lucruri. De asemenea, încearcă să nu promiţi nici tu mai mult decât poţi face.


Gemeni
Se pare că astăzi te focusezi doar pe sarcinile profesionale şi lucrările pe care le ai de finalizat. Lasă-te îndrumat de intuiţie şi imaginaţie.


Rac
Este o zi în care dorinţa de a avea lucrurile sub control este foarte puternică şi se manifestă prin cuvinte şi gesturi care trădează gelozia şi posesivitatea. Dacă e musai să închei un acord sau un contract, fii atent la toate detaliile.


Leu
Atenţia ta se îndreaptă, în continuare, către activităţi gospodăreşti sau preocupări legate de administrarea bugetului familiei, într-un mod cât mai eficient. Unele veşti bune pot veni de la partenerul de viaţă.


Fecioară
O zi aducătoare de emoţii, dacă ai de susţinut un examen sau ai în plan o întâlnire importantă. Astăzi tinzi să fii foarte sensibil la observaţiile celor din jur.


Balanţă
Domeniul financiar este de maxim interes astăzi. Nu e indicat să pui prea multă presiune pe tine, dar nici să fugi de responsabilitate, oricât de somn sau lene ţi-ar fi.


Scorpion
Astăzi este recomandat să-ţi asculţi intuiţia în tot ce faci. Ţi-e greu să ceri ce ai nevoie şi să-ţi exprimi sentimentele, de aceea aştepţi ca ceilalţi să intuiască ce simţi şi ce nevoi ai.


Săgetător
În această perioadă, cea mai mare parte din energie se consumă în direcţia carierei. Este posibil ca astăzi să fii ceva mai sensibil şi melancolic.


Capricorn
Uită-te ce anume din comportamentul tău ţine uneori oamenii la distanţă. Activitatea socială este intensă, iar veştile şi zvonurile circulă foarte repede.


Vărsător
O zi a afirmării profesionale, prin conştientizarea valorii personale şi a potenţialului imens pe care-l deţii. Ziua de astăzi te poate ajuta să devii conştient de unele calităţi ale tale.


Peşti
Trebuie să ştii că toate gesturile tale de acum sunt contorizate şi îşi vor arăta efectele în scurt timp. Cel mai bine ar fi să amâni activităţile care necesită simţ practic şi să te dedici celor care au legătură cu evoluţia sufletului şi creşterea nivelului de conştiinţă.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS