Horoscopul zilei de azi, 8 mai 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 8 mai 2011


Berbec
Nu luaţi nici o decizie financiară importantă! Riscaţi să faceţi o alegere proastă. Apelaţi la ajutorul colegilor pentru a vă scoate din impasul în care aţi intrat. Nu ezitaţi să vă folosiţi de prieteni sau de relaţiile pe care le aveţi.


Taur
Partenerul vă oferă fie sprijin financiar, fie o ocazie de-a câştiga împreună nişte bani în plus. Feriţi-vă să acordaţi încredere nejustificată unui bărbat şi totul va decurge cum nu se poate mai bine.


Gemeni
Iniţiativele pornite în această perioadă se pot dovedi mult mai rodnice decât prevedeţi în prezent. Faceţi planuri meticuloase şi realiste, aşa cum vă stă în fire şi începeţi să le puneţi în aplicare, ceea ce funcţionează până la un punct.


Rac
Puteţi obţine anumite avantaje, cu condiţia să acţionaţi cu abilitate şi luciditate, pentru a nu scăpa lucrurile de sub control. Dacă vă daţi silinţa, rezultatele pot fi substanţiale. Nu ezitaţi să mergeţi înainte, să vă afirmaţi, să solicitaţi chiar un post cu responsabilităţi. Dacă exigenţele dvs. vor fi justificate, veţi obţine câştig de cauză.


Leu
Trebuie să fiţi foarte atenţi cum chibzuiţi banii. Se pot ivi o serie de cheltuieli neprevăzute dar urgente, care vă vor da mare bătaie de cap. Vă deranjează anumite hotărâri pe care alţii le iau peste dvs. şi care vă afectează direct viaţa profesională, mai precis libertatea decizională.


Fecioară
Fiţi vigilenţi şi gata să reacţionaţi, fiindcă rezervele v-o permit. Aveţi toate atuurile în mânecă pentru a redresa situaţia financiară în avantajul dvs. Beneficiaţi de o energie neîntreruptă, care vă va propulsa în carieră.


Balanţă
Evitaţi împrumuturile şi lăsaţi pe mai târziu eventualele decizii legate de investiţiile dvs. Punctul cheie al zilei va consta în împăcarea exigenţelor dvs. personale cu necesităţile vieţii dvs. profesionale.


Scorpion
Începe să apară profitul ca urmare a unei mişcări îndrăzneţe şi inteligente. Treceţi la aplicarea planurilor dvs. revoluţionare. Este o zi benefică noilor începuturi profesionale. În dragoste, trăiţi sentimente contradictorii. Partenerul vă dă de furcă prin comportamentul său imprevizibil.


Săgetător
Puteţi avea avantaje pe plan financiar, cu condiţia să fiţi prudenţi în negocierile şi investiţiile pe care le faceţi. Nerăbdarea şi imprudenţa se pot întoarce împotriva dvs. Păstraţi măsura cuvenită şi veţi avea şansa să obţineţi ceea ce doriţi. Dacă revendicările dvs. sunt excesive, o să vă anulaţi toate şansele de reuşită.


Capricorn
Aveţi o situaţie stabilă, pentru că mulţi depind de seriozitatea muncii dvs. E bine să-i avertizaţi pe colaboratori asupra faptului că sunteţi tensionat (a). Cel mai bine ar fi să le explicaţi de ce. Evitaţi şi conflictele de familie, unde multe nemulţumiri îndelung reprimate pot răbufni violent.


Vărsător
Orice s-ar întâmpla, nu vă aşteptaţi la câştiguri venite din senin. Sub un cer atât de agitat, este puţin probabil să înregistraţi un spor de câştiguri. Indiferent dacă sunteţi celibatari sau căsătoriţi, veţi fi tentaţi de aventură.


Peşti
Sunt posibile dispute obositoare în cuplu, legate de nişte probleme mai vechi. În câteva cazuri, mai rare, se poate profila chiar o despărţire. Atenţie la dragostea iluzorie!

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS