Horoscopul zilei de azi, 6 mai 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 6 mai 2011


Berbec
Dintr-un motiv sau altul, trebuie să vă limitaţi cheltuielile. Se poate ca în viaţa dvs. să existe persoane care să aibă dreptul de-a vă condiţiona nişte fonduri şi care au devenit destul de stricte în alocarea acestora. În dragoste, se anunţă o poveste spumoasă, veselă, sinceră şi lipsită de griji, dar nu vă imaginaţi că va fi neapărat ceva de durată. Acasă, în schimb, sunt probleme.


Taur
Situaţia dvs. financiară este staţionară, deşi este posibil ca la serviciu să apară posibilitatea de-a câştiga ceva bani în plus, prin angrenarea în activităţi suplimentare plătite. Vă implicaţi cu mare plăcere în activităţile de la serviciu, care se pare că sunt de natură să vă dea mari satisfacţii.


Gemeni
Există colaboratori care, dintr-un motiv sau altul, vă poartă sâmbetele. Din fericire, aplombul dvs. profesional bate tot. Astrele vă ajuta să finalizaţi toate proiectele. În dragoste sunt posibile două variante foarte diferite. Fie puteţi pune capăt unei relaţii de lungă durată, din cauza rigidităţii şi răcelii intervenite în comportamentul partenerului, fie veţi întâlni pe cineva care va juca un rol important în viitorii ani.


Rac
Cuceriţi cu uşurinţă simpatia şi încrederea unor persoane influente, dintre care unele s-ar putea să vă ofere oportunităţi remarcabile. E însă important să nu vă împrăştiaţi în prea multe direcţii. O relaţie începută mai de mult s-ar putea îndrepta către deznodământul clasic. Cel cu verighetă, acte şi petrecere.


Leu
Nu vă alăturaţi iniţiativelor prietenilor care vă propun să faceţi bani împreună, chiar dacă veţi avea impulsul de-a o face. Viaţa dvs. de cuplu este demnă de invidiat. Ea este caldă, dinamică, iar faptul că ştiţi să-i includeţi şi pe prietenii dvs. în acţiunile pe care le întreprindeţi vă face să vă simţiţi ca într-o familie extinsă.


Fecioară
Fiţi prudenţi! Astrele nu vă sunt favorabile pe plan financiar, blocându-vă tendinţa de a vă ridica nivelul de trăi. Veţi face demersuri utile pentru a progresa cu un proiect profesional care vă stă la inimă. Înarmaţi-vă cu răbdare. Dacă vă menţineţi mintea limpede, evitând enervările şi descurajările, eforturile dvs. vor fi recompensate de plin.


Balanţă
Obligaţiile dvs. financiare pot deveni apăsătoare, dar tentativele dvs. de-a accelera soluţionarea lor se vor dovedi folositoare dacă nu încercaţi să exercitaţi presiuni, cerând şefilor să vă mărească salariul. Dificultăţi de comunicare în cuplu, duse uneori până la ideea de despărţire. Din fericire, lucrurile se vor calma.


Scorpion
Este o perioadă optimă pentru a iniţia o acţiune îndrăzneaţă legată de bani. Menţineţi contactul cu partenerii dvs. la nivel social. Bazele carierei dvs. au fost aşezate deja. Acum, n-aveţi decât să vă vedeţi liniştiţi de treabă, pentru că ceea ce trebuie să se întâmple, se va întâmpla.


Săgetător
Trebuie să vă faceţi un plan precis cu privire la banii care vă vin de la alte persoane, cum ar fi părinţii sau vreo mătuşă fără copii, ori din urma unor plasamente financiare. Evitaţi să vă manipulaţi colegii, pe care-i consideraţi prieteni, pentru a vă atinge scopurile de mărire.


Capricorn
Norocul vă va însoţi în toate tranzacţiile pe care le veţi face. Acestea pot fi mai numeroase decât vă aşteptaţi, iar unele dintre afacerile dvs. se dezvoltă mult mai repede decât v-aţi fi imaginat vreodată. Sentimental sunteţi inclinaţi de-a face o recapitulare pesimistă, pe parcursul căreia vă opriţi mai mult asupra eşecurilor. Aceasta vă poate determina să deveniţi foarte exigenţi faţă de partener şi mult mai reci.


Vărsător
Nu vă interesează atât banii, cât inventivitatea cu care urmează să-i procuraţi. Adică mijloacele contează mai mult decât scopul în sine. Deşi miza este substanţială, plăcerea jocului este cea care vă motivează. În cuplu, manifestările dvs. sunt ba amicale, ba pasionale. Nu-i de mirare că partenerul dvs. nu ştie la ce să se mai aştepte, iar uneori pot sări scântei.


Peşti
Verificaţi seriozitatea şi solvabilitatea acelor persoane care vă pictează perspective pastelate ale unor proiecte aparent măreţe, dar care nu prea au spatele acoperit şi care probabil mizează pe faptul că dvs. sunteţi dispuşi să duceţi greul. Din punct de vedere al sănătăţii vă menţineţi într-o formă constantă.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS