Horoscopul zilei de azi, 27 mai 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 27 mai 2011


Berbec
Un câştig neaşteptat se conturează la orizont pentru care va trebui să apelaţi la calităţile dvs. de orator şi la puterea de convingere. Sunteţi apreciat şi toată lumea are încredere în dvs. Nu încercaţi să le faceţi pe toate, stabiliţi-vă priorităţile!


Taur
Aveţi tendinţa de a face speculaţii financiare şi de a cheltui mai mult decât este necesar, pe nimicuri. Veţi avea rezultate bune în plan profesional şi acest lucru vă va face să fiţi foarte mulţumiţi de cadrul în care activaţi.


Gemeni
Va trebui să staţi departe de orice speculaţie financiară care vă face cu ochiul astăzi. Sunteţi pe punctul de a demara câteva activităţi extraprofesionale şi acest lucru se întâmplă la iniţiativa unei persoane din anturaj.


Rac
Este o perioadă benefică activităţilor financiare de care ar trebui să profitaţi. Sunt bine aspectate relaţiile contractuale şi demararea afacerilor. Ceea ce doriţi să începeţi astăzi în materie de activităţi profesionale va avea finalitatea dorită.


Leu
Câteva încurcături financiare vă aduc în pragul disperării şi veţi găsi suma necesară la cineva din familie. Aveţi tendinţa de a vă neglija sarcinile de serviciu. Există riscul să primiţi reproşuri pentru că această atitudine întârzie finalitatea unei lucrări.


Fecioară
Se pare că veţi găsi resurse financiare noi, dar trebuie să fiţi foarte atent deoarece tentaţia de a face cheltuieli este mare. Nu puteţi controla anumite lucruri în plan sentimental, dar situaţia se va schimba în curând.


Balanţă
În urma unor discuţii cu partenerii de afaceri reuşiţi să vă planificaţi mai bine activitatea iar schimbările întreprinse favorizează câştigurile materiale. Ar fi bine dacă aţi încerca să vă stabiliţi încă din timp planurile de vacanţă. Discutaţi cu partenerul acest aspect.


Scorpion
Dacă nu veţi avea grijă cum vă administraţi bugetul vă veţi trezi cu surprize neplăcute. Un ajutor primit de la un prieten va limpezi situaţia. Sunteţi nevoit să faceţi drumuri în interes profesional însă veţi întâmpina şi câteva obstacole. În cele din urmă reuşiţi să rezolvaţi tot ce aveaţi programat.


Săgetător
Reuşiţi să rezolvaţi o problemă delicată la serviciu şi acest lucru va aduce aprecierea şefilor. Visaţi în intimitate la o dragoste nebună şi tumultoasă. Nu sunteţi, încă, pregătit să vă împărtăşiţi visele partenerului.


Capricorn
Problemele financiare îşi vor găsi rezolvarea acolo unde vă aşteptaţi mai puţin. O sumă de bani pe care o primiţi la serviciu vă ajută să vă redresaţi. Discuţiile cu superiorii în plan profesional sunt normale, iar aceştia vă apreciază ideile. Nu acelaşi lucru se poate spune despre colegii de serviciu din partea cărora primiţi numeroase critici.


Vărsător
Vă preocupă toate modalităţile de economisire şi se pare că reuşiţi să găsiţi cele mai inovatoare căi. Ambiţia de care daţi dovadă se va simţi în activitatea profesională. Veţi reuşi să vă impuneţi şi în felul acesta să rezolvaţi problemele care apar.


Peşti
Obţineţi în sfârşit rezultatele materiale aşteptate de pe urma unor activităţi demarate cu ceva timp în urmă. Hotărârea de care daţi dovadă vă ajută să finalizaţi cu bine un proiect. Veţi fi apreciat la justa dvs. valoare şi veţi culege fructele muncii depuse.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS