Horoscopul zilei de azi, 26 mai 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 26 mai 2011


Berbec
Intraţi într-o configuraţie negativă care vă va măcina şi vă poate face să luaţi decizii greşite. Recomandarea este să ieşiţi din umbră şi să nu vă izolaţi, pentru că veţi găsi compania plăcută de care aveţi nevoie.


Taur
Nu sunteţi în formă maximă şi din acest motiv ar trebui să amânaţi unele decizii. În ceea ce priveşte sectorul profesional, programul este variabil. Apar noi modificări, de la oră la oră.


Gemeni
Întârzierea predării unui proiect vă aduce în situaţia de a da unele explicaţii. Chiar dacă nu sunteţi unicul responsabil, azi vă veţi lupta singur. Dragostea va bate la uşă, dar se pare că încă nu sunteţi pregătit să o primiţi cu braţele deschise.


Rac
Se apropie un moment important în viaţa dvs. şi ar fi momentul potrivit să începeţi să vă planificaţi bugetul. La serviciu sunteţi apreciat pentru munca şi efortul depus. Alături de un alt coleg găsiţi o soluţie la o problemă ce apare neaşteptat.


Leu
Nu sunteţi foarte comunicativ şi acest lucru poate avea repercusiuni în contractarea unor clienţi sau furnizori. Unele proiecte vă iau pe nepregătite, iar acest aspect vă creează o uşoară tensiune.


Fecioară
Vă gândiţi să faceţi un împrumut, însă nu este recomandat pentru că veţi intra în imposibilitate de plată cu atâtea datorii. Dacă doriţi să vă schimbaţi locul de muncă, să începeţi propria afacere sau aveţi de susţinut examene, veţi fi alintatul planetelor.


Balanţă
Vi se promite o sumă de bani dar mai aveţi de aşteptat, situaţie care vă aduce în pragul disperării. Veţi fi foarte solicitat din punct de vedere intelectual şi de aceea aveţi nevoie de efort susţinut şi concentrare maximă.


Scorpion
Planul financiar şi problemele care decurg de aici vă vor consuma toată energia. În dragoste, întâlniţi o persoană pe care doriţi s-o mai vedeţi şi chiar să aveţi o relaţie, dar nu ştiţi cum s-o abordaţi.


Săgetător
Anumite plăţi vă lasă în pană financiară şi începeţi să căutaţi modalitatea cea mai potrivită pentru a ieşi din acest impas. Planurile profesionale vă copleşesc şi nu vă mai vedeţi capul de treburi. Încercaţi să faceţi şi o strategie de abordare pentru a nu obosi.


Capricorn
Ar fi bine să analizaţi toate variantele şi informaţiile, mai ales că astăzi nu sunt aspectate pentru dumneavoastră speculaţiile financiare. Vă dovediţi a fi creativ şi plin de idei inovatoare, ceea că va atrage succesul şi satisfacţia pe plan intelectual.


Vărsător
Este o zi în care veţi fi foarte solicitaţi şi va trebui să daţi dovadă de multă rezistenţă şi tărie de caracter. Partenerul vă este alături şi vă încurajează pe tot parcursul zilei. Această atitudine vă aduce un plus de energie şi vă face să vă simţiţi apreciat.


Peşti
Problemele financiare vă vor ocupa destul de mult timp şi asta pentru că încă nu reuşiţi să găsiţi soluţia potrivită. Lucrul în echipă vă ajută foarte mult şi reuşiţi să conturaţi un proiect de viitor la care şi cei din jurul dvs. au o mare contribuţie.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS