Horoscopul zilei de azi, 22 mai 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 22 mai 2011


Berbec
Mare atenţie la modul în care vă cheltuiţi banii pentru că nu tot ceea ce aţi achiziţionat vă este necesar şi este bine să faceţi şi câteva economii. Nu vă grăbiţi să luaţi decizii şi nu încercaţi să rezolvaţi toate problemele, pentru că nu veţi reuşi.


Taur
Atenţie, nu vă lăsaţi în baza astrelor, pentru că nimic nu pică din cer, ci trebuie o muncă susţinută şi perseverenţă. Analizaţi cu mare atenţie situaţia în care vă aflaţi. Trebuie să vă ordonaţi priorităţile, deoarece nu veţi reuşi să le duceţi la bun sfârşit.


Gemeni
Constataţi că aveţi deficienţe la capitolul "putere de convingere". Acest aspect ar trebui să îl luaţi în calcul şi să amânaţi negocierile. Sunteţi cel mai în măsură să luaţi deciziile care vă privesc cariera. Nu vă lăsaţi şefii să vă decidă soarta.


Rac
Apar plaţi urgente care trebuie făcute. Nu aveţi cum să amânaţi şi va trebui să găsiţi soluţia cea mai bună pentru a nu intra într-un impas financiar. Veţi fi de mare ajutor unor colegi pe care îi veţi ajuta să îşi termine treaba. Aprecierile nu vor ezita să apară.


Leu
Nu este cea mai bună zi pentru a face investiţii şi ar trebui să vă abţineţi şi de la cheltuieli. Aveţi multe proiecte în lucru şi aşteptările sunt la fel de mari, mai ales că aţi promis foarte multe.


Fecioară
Vă simţiţi inspirat şi reuşiţi să găsiţi soluţia salvatoare în ceea ce priveşte o problemă financiară. Perioada care va urma va fi una la fel de încărcată, aşa încât, profitaţi din plin de ziua de azi.


Balanţă
Mici divergenţe de opinie cu cineva din anturaj în ceea ce priveşte o sumă de bani, dar reuşiţi în cele din urmă să vă argumentaţi poziţia. Sunteţi confuz, nu mai ştiţi cine vă este alături şi cine împotrivă, iar acest lucru se întâmplă numai din cauza unor probleme pe care le-aţi avut sau vi le-aţi făcut în ultima perioadă.


Scorpion
Aveţi posibilitatea să finalizaţi un proiect îndrăzneţ în domeniul afacerilor. Fie este vorba de o tranzacţie, fie de o negociere. Va apărea şansa de a vă implica într-un proiect nou care vă va aduce multe satisfacţii profesionale şi, ceva mai târziu, materiale.


Săgetător
Veţi descoperi soluţia la o problemă financiară care se anunţă destul de complicată şi asta numai datorită ingeniozităţii. În prima parte a zilei veţi avea de confruntat câţiva colegi. Nu e cazul să exageraţi cu încăpăţânarea şi să înţelegeţi că puteţi greşi şi dvs.


Capricorn
Puteţi face planuri pe termen lung şi să investiţi. Profitaţi cât mai mult de conjunctura favorabilă în care vă aflaţi. O zi bună, calmă, în care veţi descoperi că ideile şi părerile vă vor fi apreciate, lucru care nu poate decât să vă bucure.


Vărsător
Se anunţă mărirea disponibilităţilor financiare pentru cumpărăturile pe care le-aţi amânat de mai multe ori, iar acum vă veţi permite să le faceţi. Sunt şanse foarte mari să evoluaţi pe plan profesional, ceea ce vă va aduce satisfacţia muncii pe care aţi depus-o în ultima perioadă.


Peşti
Vi se promite o sumă de bani, dar mai aveţi de aşteptat, situaţie care vă aduce în pragul disperării. Problemele personale care apar vă vor scoate de pe traiectoria dvs., iar acest fapt va atrage critica şefilor.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS