Horoscopul zilei de azi, 21 mai 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 21 mai 2011


Berbec
Este o zi prielnică investiţiilor financiare, afacerilor şi călătoriilor în interes personal. Veţi avea succes în tot ceea ce întreprindeţi. Dorinţa de schimbare îşi face simţită prezenţa şi încep să încolţească în mintea dvs. planuri noi în ceea ce priveşte cariera.


Taur
În ceea ce priveşte planurile profesionale, nu este recomandat să îi ascultaţi pe cei din jur, ci să faceţi aşa cum intuiţi dvs. Plimbările cu familia sau cu partenerul de viaţă, odihna de acasă, programul relaxat de astăzi vă vor revigora atât pe dvs., cât şi relaţia.


Gemeni
Este posibil să apară unele probleme la semnarea sau perfectarea unor acte sau contracte, iar dacă nu veţi fi suficient de vigilent veţi avea de suferit. Ar trebui să fiţi alături de echipa cu care aţi început să lucraţi la proiect, numai că starea de oboseală vă ţine departe de aceasta.


Rac
Evitaţi micile speculaţii financiare pe care le-aţi gândit pentru că oricum se întrevăd mici câştiguri. Sunteţi comunicativ cu colegii de serviciu. Dacă aveţi de adus reproşuri unor colegi, aşteptaţi să vă întâlniţi cu ei şi să le comunicaţi toate nemulţumirile!


Leu
Întâmpinaţi un obstacol în ceea ce priveşte sectorul material, dar în cele în urmă veţi depăşi momentul cu maturitate. Nu exageraţi cu proiectele, pentru că există riscul să vă încurcaţi colegii, în loc să le fiţi de ajutor.


Fecioară
Prietenii vă vor sprijini şi vă vor arăta încrederea pe care o au în dvs. Va trebui să le luaţi în considerare sfaturile pentru că sunteţi ameninţat să vă treziţi într-o situaţie penibilă. În ceea ce priveşte relaţia, veţi descoperi că în mare parte lucrurile nu stau aşa cum credeaţi la început.


Balanţă
Neglijenţa din ultima perioadă a responsabilităţilor şi sarcinilor de serviciu va fi sesizată de şefi sau de colaboratori, iar acest lucru va atrage după sine şi unele critici. Oricât de multe obligaţii aţi avea şi oricât de multe ar fi problemele cu care vă confruntaţi astăzi, ar trebui să vă faceţi timp şi pentru dvs.


Scorpion
Cineva de la serviciu vă va provoca să daţi răspunsuri care vă displac, dar nu aveţi încotro. În familie veţi afla de un eveniment plăcut, care vă va bucura.


Săgetător
La orizont se zăresc zile foarte bune pe plan financiar şi nu are nici un rost să stricaţi toată ambianţa din jurul dvs., când mai puteţi aştepta puţin. Sunt favorizate proiectele care au ca scop susţinerea de interviuri, examinări. Aveţi capacitate de asimilare şi sunteţi într-o formă bună.


Capricorn
Starea generală de astăzi este caracterizată de nemulţumire, provenită în special din insuficienţa resurselor financiare. Aţi muncit mult la proiectul pe care îl prezentaţi, dar acesta nu este întâmpinat conform aşteptărilor dvs. Încercaţi să vă impuneţi punctul de vedere.


Vărsător
Atenţie la investiţii. În această perioadă ar fi bine să renunţaţi la astfel de instrumente financiare. Sunteţi nemulţumit pentru că trebuie să cereţi sprijinul unei persoane care nu vă inspiră încredere şi pe care aţi fi dorit să o evitaţi.


Peşti
Simţiţi nevoia să faceţi o schimbare şi nu ştiţi cu exactitate ce doriţi, iar acest lucru vă deprimă în prima parte a zilei de mâine. Sunteţi ros de gelozie, sentiment care până acum nu l-aţi încercat. Trebuie să priviţi lucrurile lucid, pentru că este posibil să vă înşelaţi.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS