Horoscopul zilei de azi, 20 mai 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 20 mai 2011


Berbec
Aveţi grijă astăzi, pentru că în ultima vreme nu v-aţi putut abţine de la cheltuieli nejustificate. Persoana de lângă dumneavoastră vă sprijină în ceea ce faceţi şi vă este alături chiar şi atunci când greşiţi. Acest lucru vă dă o stare de siguranţă şi capacitatea de a depăşi multe obstacole.


Taur
Situaţia duplicitară în care vă aflaţi este jenantă pentru dumneavoastră şi în acelaşi timp delicată. Va trebui să găsiţi o soluţie să-i puneţi capăt pentru că vă consumă timp şi bani. Toate discuţiile pe care le veţi avea astăzi despre carieră vă vor dezamăgi.


Gemeni
Începutul de zi este greoi şi delicat, pentru că încă nu aţi rezolvat problemele de ieri. Nu disperaţi pentru că ziua se va îmbunătăţi simţitor către amiază, iar perspectiva ce vi se oferă spre seară este foarte bună.


Rac
Dacă aşteptaţi o sumă de bani, sau aveţi de făcut plăţi, apar finanţele mult aşteptate, lucru care nu poate decât să vă bucure. Este timpul să fiţi un pic mai ferm în cadrul acestei relaţii, deoarece aţi încercat să exemplificaţi de mult ce înseamnă pentru dumneavoastră persoana iubită.


Leu
Perspectiva cheltuielilor pe care va trebui să le faceţi nu vă încântă deloc dar, doriţi sau nu, acest lucru trebuie făcut. Vă aflaţi într-o stare de bună dispoziţie şi satisfacţie care vine din interiorul dumneavoastră şi care vă face să vedeţi viitorul într-o lumină foarte frumoasă.


Fecioară
Relaţiile parteneriale şi contractele pot avea de suferit din cauza unor probleme de comunicare. Veţi ceda cu înţelepciune în faţa unor dispute şi veţi fiţi nevoiţi să faceţi chiar şi un mic compromis.


Balanţă
Reuşiţi să recuperaţi din timpul pierdut şi ajungeţi la zi chiar şi cu restanţele în lucrări, iar acest lucru vă mulţumeşte. Trebuie să vă călcaţi pe inimă şi pe orgoliu şi să daţi răspuns mesajelor pe care le-aţi primit, pentru că ele vin din dragoste, iar aceleaşi sentimente le împărtăşiţi şi dumneavoastră.


Scorpion
Reuşiţi să finalizaţi lucrări începute mai demult şi care la un moment dat se aflau în impas. Nu uitaţi că viaţa este o luptă continuă, iar pentru a reuşi trebuie să vă adunaţi toate energiile şi în primul rând să nu abandonaţi.


Săgetător
Va trebui să umblaţi mult şi să contactaţi diverse persoane; în acelaşi timp trebuie să găsiţi şi o nouă sursă de finanţare. Încercaţi să nu intraţi în discuţii contradictorii cu unii colegi, pentru că vi se va întinde o cursă.


Capricorn
Puteţi privi cu mult mai mult optimism spre viitorul profesional. Apar oportunităţi de avansare. Cum întotdeauna cel de alături v-a sprijinit, aveţi nevoie şi acum de ajutorul său, mai ales de cel moral.


Vărsător
Staţi bine în plan financiar, iar promptitudinea de care daţi astăzi dovadă vă va ajuta să veniţi înaintea unor probleme care puteau să apară. Veţi fi surprins când veţi afla că cel care v-a provocat atâtea dureri de cap astăzi este un prieten din anturaj.


Peşti
Va trebui să fiţi foarte atent cu documentele pe care le aveţi asupra dumneavoastră deoarece s-ar putea să le pierdeţi sau să încurcaţi destinatarul. Este firesc să vă bucuraţi şi să încercaţi să transmiteţi această stare şi prietenilor, dar în acelaşi timp trebuie să fiţi la fel de raţional ca şi până acum.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS