Horoscopul zilei de azi, 19 mai 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 19 mai 2011


Berbec
O persoană apropiată va avea unele încurcături financiare şi apelează la dumneavoastră. Veţi fi destul de sceptic în a-i acorda ajutor, dar în cele din urmă constataţi că trebuie să îi fiţi alături, chiar dacă acest aspect presupune un efort financiar suplimentar.


Taur
Este posibil să înţelegeţi greşit acţiunile partenerului de afaceri şi să aveţi unele discuţii, chiar să vă certaţi. Încercaţi să vă păstraţi calmul şi să analizaţi împreună cu acesta ceea ce se întâmplă, pentru că riscaţi să rupeţi colaborarea.


Gemeni
Un mic obstacol se va ivi astăzi, dar veţi găsi repede soluţia salvatoare. Atenţie, pentru că riscaţi să vă aventuraţi în unele proiecte financiare care vă vor dezavantaja în viitor. Persoanele de încredere din jurul dumneavoastră vă vor fi alături şi vă vor susţine, reuşind să vă dea câteva soluţii foarte bune. Aveţi încredere în ei!


Rac
Luaţi o decizie cât mai repede, pentru că nu este normal să munciţi şi în locul altora care mimează munca. Nu vă descarcaţi nervii pe cei din familie sau pe partenerul de viaţă, pentru că ei nu au nici o vină că sunteţi de multe ori cu capul în nori sau luaţi lucrurile în uşor. Analizaţi-vă atitudinea şi veţi descoperi că de multe ori greşiţi!


Leu
În plan profesional va trebui să luaţi astăzi decizii radicale, dar cu diplomaţie şi tact. Altfel, veţi avea de suferit şi veţi fi pus în situaţia de a alege. Dacă apar discuţii contradictorii cu superiorii, fiţi calm şi respectuos.


Fecioară
Pot apărea unele cheltuieli neprevăzute care vor dezechilibra bugetul care şi-aşa vă dă bătăi de cap. O întâlnire vă va aduce în memorie întâmplări frumoase din trecut. Dacă persoana întâlnită este de sex opus va trebui să aveţi grijă pentru că această întâlnire s-ar putea transforma în ceva mai mult şi de durată.


Balanţă
Primiţi un cadou impresionant, iar după-amiază sunteţi invitat la o petrecere. Împreună cu persoana iubită, aveţi ocazia să luaţi o decizie importantă care vă va schimba mult viaţa. Fiţi optimist şi aveţi răbdare!


Scorpion
Încercaţi să evitaţi orice speculaţie financiară, orice schimb pentru că veţi avea pierderi importante. Se vor arăta la orizont noi oportunităţi, priorităţi profesionale. Profitaţi şi nu vă plângeţi că este mult de muncă.


Săgetător
În plan sentimental, este o zi benefică iubirii, descătuşării sentimentale. Energia dumneavoastră este molipsitoare astăzi şi pentru colegii care nu înţeleg prea bine starea în care vă aflaţi.


Capricorn
Vă sfătuim să petreceţi mai mult timp în familie, cu persoana iubită şi împreună să faceţi un program relaxant pentru a vă distrage de la problemele care au îngreunat dimineaţa.


Vărsător
Este o zi în care veti fi foarte solicitaţi şi va trebui să daţi dovadă de multă rezistenţă, tărie. Va trebui să înduraţi schimbări de decizie, planuri date peste cap, noi responsabilităţi şi obligaţii.


Peşti
Relaţia cu persoana iubită are nevoie de un plus de energie. Intră în primul magazin şi cumpără un mic cadou pentru cel drag. Este posibil, pentru nativii singuri, să apară o posibilă relaţie, chiar o propunere interesantă de la cineva de sex opus.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS