Horoscopul zilei de azi, 18 mai 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 18 mai 2011


Berbec
Va trebui să daţi dovadă de multă diplomaţie atunci când vine vorba de colaboratori. Nu uitaţi că aveţi nevoie de bani. Negociaţi cu atenţie! Va trebui să comunicaţi deschis cu partenerul de viaţă dacă doriţi să aveţi sprijinul acestuia în derularea proiectelor personale.


Taur
Aveţi un randament scăzut, dar nici nu trebuie să depuneţi eforturi intelectuale foarte mari. Mai bine încercaţi să vă relaxaţi. Relaţia este în centrul atenţiei. Sunteţi romantici, sensibili şi plini de dorinţă de a vă mulţumi partenerul de viaţă.


Gemeni
Dorinţa de a reuşi în plan financiar vă împinge către decizii radicale în ceea ce priveşte cariera. Cu multă răbdare veţi reuşi ceea ce vă planificaţi. Atitudinea pe care o aveţi faţă de partener nu este cea mai bună. Accesele de gelozie vă vor aduce în faţa unui conflict.


Rac
Banii ar putea veni dintr-o activitate care nu implică atribuţiile de serviciu, din exteriorul activităţii zilnice. Partenerul vă aduce la cunoştinţă greşelile pe care le faceţi vis-a-vis de relaţie. Încercaţi să comunicaţi şi să nu vă enervaţi.


Leu
Este posibil să apară unele provocări care vor necesita şi cheltuieli neprevăzute. Nu aveţi alte planuri decât relaţionarea cu colegii într-un cadru restrâns şi intim. Accentul cade cu precădere pe colaboratorii zilnici.


Fecioară
Veţi primi un bonus neaşteptat şi asta spre surprinderea dvs. Vă convingeţi în sfârşit că s-a meritat fiecare efort pe care l-aţi depus. Noile sarcini care v-au fost atribuite vă creează probleme peste care veţi trece cu ajutorul unor colegi.


Balanţă
Dacă sunteţi în situaţia de a negocia o colaborare pentru viitorul apropiat va trebui să vă impuneţi cu fermitate punctul de vedere şi să nu cedaţi cu uşurinţă. Sprijinul partenerului de viaţă contează cel mai mult în aceste momente. Vă veţi bucura de susţinere totală.


Scorpion
Dacă veţi primi o propunere de colaborare va trebui să vă gândiţi foarte bine, pentru că noua activitate vă va scoate din ritmul actual. Veţi face faţă tuturor provocărilor profesionale pe care le veţi primi astăzi şi asta în primul rând pentru că sunteţi pregătit moral să le înfruntaţi.


Săgetător
Atenţie la cum cheltuiţi o anumită sumă de bani. Apar unele provocări pe care le ignoraţi cu mare greutate. Ar trebui să vă acordaţi mai mult credit, să aveţi mai multă încredere în calităţile dvs şi veţi observa că lucrurile se vor schimba.


Capricorn
Este posibil să fiţi nevoit să alocaţi o anumită sumă de bani pentru că sănătatea vă face unele probleme. Nu intraţi în panică. Chiar dacă în plan profesional aţi avut mici divergenţe cu unii dintre colegi, lucrurile nu sunt atât de complicate pe cât le credeaţi dvs.


Vărsător
Dacă vă aşteptaţi ca peste noapte să aveţi şi banii în urma demersurilor făcute, veţi fi dezamăgiţi. Mai aveţi puţin de aşteptat şi de muncit cam la fel de mult. Reuşiţi să atrageţi atenţia asupra dvs. prin farmecul personal pe care îl degajaţi. Flirturile vor avea un rezultat pozitiv.


Peşti
Şansele ca un rezultat financiar să vă fie comunicat astăzi sunt foarte mari. Veţi începe să vă faceţi şi unele proiecte pentru viitor. Relaţia sentimentală va fi pusă puţin la încercare. Aprecierile şi simpatia pe care o manifestă cineva din anturaj faţă de persoana dvs. va stârni gelozia partenerului.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS