Horoscopul zilei de azi, 17 mai 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 17 mai 2011


Berbec
Evitaţi să spuneţi ceea ce gândiţi, indiferent dacă vi se pare că dreptatea este de partea dvs. Nu vă pierdeţi în lucruri mărunte pentru că sunteţi cam obosit şi stereotipia vă va epuiza.


Taur
Generozitatea şi altruismul vă vor ajuta să treceţi peste câteva întâmplări neplăcute care, din păcate, nu vă vor umple şi conturile. Agitaţia din jurul dvs. vă va face să vă agăţaţi de orarul pe care vi l-aţi impus şi pe care doriţi să-l respectaţi fără abatere.


Gemeni
Trebuie să analizaţi cu atenţie toate fenomenele şi va trebui să vă călăuziţi energiile acolo unde ştiţi şi simţiţi că este nevoie. O analiză mai atentă a propriilor atribuţii vă poate conduce către rezultate mai bune şi mai ales spre aprecierea superiorilor.


Rac
Chiar dacă la un moment dat v-aţi luat gândul de la o veste bună pe care era normal s-o primiţi, veţi vedea că aceasta va sosi şi totul se va rezolva. Cu cât vă veţi urma planurile cu mai multă exactitate cu atât aspiraţia dvs. profesională şi personală va fi mai evidentă.


Leu
Va trebui să vă menţineţi ritmul pentru a nu cădea pradă tentaţiilor de a scoate bani din buzunar. Există o oarecare tendinţă de a păcăli pe cineva, dar la urmă veţi vedea că v-aţi păcălit singuri.


Fecioară
Puteţi începe să vă gândiţi la o afacere sau la o investiţie. E un moment oportun de care ar trebui să profitaţi. Asiguraţi-vă, înainte de orice intenţie sau propunere, că persoana cu care interacţionaţi nu vă va jigni.


Balanţă
Dacă veţi avea răbdare, împreună cu cineva nu foarte apropiat, dar care vă stimează şi vă respectă, veţi rezolva problema financiară care vă apasă. Trebuie să evitaţi consumul nervos şi să vă călăuziţi energiile către lucruri creatoare şi plăcute.


Scorpion
Încercaţi să obţineţi încrederea celor din jurul dvs. pentru o mai mare stabilitate. Evitaţi să trageţi concluzii pripite, dar mai ales încercaţi să nu jigniţi pentru că mai apoi să nu regretaţi.


Săgetător
În situaţii limită va fi bine să discutaţi mai mult cu cei apropiaţi şi să nu vă feriţi în a cere ajutor. Faceţi tot ce este necesar pentru a ieşi în evidenţă şi sufocaţi-vă adversarii în zona dvs. de influenţă.


Capricorn
Lăsaţi deoparte orice chestiune dubioasă pentru că există posibilitatea să vă încurcaţi şi să pierdeţi bani. Veţi resimţi tendinţa de a vă asuma riscuri şi acest lucru vă va influenţa traseul carierei.


Vărsător
Nu uitaţi nici o clipă că ţinta demersurilor dvs. este o situaţie financiară satisfăcătoare. În cercul apropiat unde toată lumea este nervoasă, va trebui să jucaţi un rol ingrat: acela de mediator.


Peşti
Acum este timpul să vă gândiţi dacă nu ar fi cazul să aduceţi mai mulţi bani în familie, chiar dacă veţi constata o uşoară detaşare în relaţia cu partenerul; acest lucru nu trebuie să vă pună pe gânduri.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS