Horoscopul zilei de azi, 16 mai 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 16 mai 2011


Berbec
Noile provocări profesionale care au apărut în ultima perioadă vă pun la încercări grele. Însă, lucrurile încep să se aşeze din punct de vedere sentimental şi asta nu poate decât să vă aducă echilibrul emoţional de care aveaţi nevoie.


Taur
Va trebui să acordaţi o atenţie deosebită tranzacţiilor. Puteţi pierde o sumă de bani. Starea de tensiune pe care o aveţi astăzi se va transmite şi asupra colegilor de birou sau de serviciu.


Gemeni
Un proiect la care lucraţi va solicită mult mai mult timp decât aţi crezut iniţial. Luaţi lucrurile încet, nu le forţaţi pentru a finaliza la timp. În ultima perioadă v-aţi detaşat destul de mult de relaţie şi acest lucru se simte.


Rac
Încep să se materializeze anumite proiecte şi acest lucru nu poate decât să vă bucure. O uşoară tendinţă de izolare în cuplu şi asta din cauza problemelor pe care încă nu reuşiţi să le gestionaţi.


Leu
Contractele de afaceri nu curg aşa cum aşteptaţi şi asta vă irită peste măsură. Viaţa socială vă solicită prea mult şi aţi cam obosit să faceţi tot felul de vizite. Unele dintre ele nu sunt decât din dorinţa partenerului de a avea o viaţă mondenă.


Fecioară
Va trebui să uitaţi toate principiile după care vă ghidaţi şi să acţionaţi din instinct. Reuşita va fi de partea dvs. În cuplu, treceţi printr-o perioadă în care sensibilitatea emoţională este accentuată şi toate acţiunile vor avea ca rezultat încrederea reciprocă.


Balanţă
Caracteristica dvs. nativă, comunicarea, vă lipseşte şi acesta ar fi primul argument pentru care toate întâlnirile de afaceri ar trebui amânate. Nici profesional nu sunteţi în cea mai bună formă. Vă lipseşte creativitatea şi inspiraţia. Nu luaţi decizii.


Scorpion
Afacerile sunt punctul dvs. forte, numai că astăzi nu sunteţi inspirat. Este cazul să demaraţi un proiect mai vechi. Satisfacţiile vor fi multiple. Dacă doriţi să faceţi pace cu partenerul, atunci va trebui să petreceţi mai mult timp în compania acestuia.


Săgetător
Sunteţi inspiraţi şi reuşiţi să fructificaţi o anumită oportunitate care vă va aduce un câştig substanţial. Alături de colegi reuşiţi să găsiţi soluţia cea mai bună pentru un proiect ce era pe punctul de a eşua.


Capricorn
Nu luaţi decizii importante în ceea ce priveşte viitorul unei afaceri. Implicaţi-vă la locul de muncă mai mult şi veţi fi apreciat de cei din jurul dvs. Lipsa comunicării în cuplu vă poate aduce în faţa unui conflict. Discutaţi cu calm orice problemă pe care o aveţi.


Vărsător
Dacă aveţi probleme la serviciu şi nu găsiţi soluţia cea mai bună, lăsaţi orgoliul şi încăpăţânarea şi cereţi ajutor de la colegi. Sunteţi cam dezamăgit de atitudinea partenerului şi va trebui să vă gândiţi ce veţi face în viitorul apropiat.


Peşti
Nu se anunţă modificări în ceea ce priveşte situaţia financiară. Este posibil ca anumite veşti să vă schimbe programul zilei, iar acest lucru vă va irita. Şi discuţiile cu partenerul vă pot aduce pe o pantă alunecoasă dacă nu veţi gestiona situaţia cu diplomaţie.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS