Horoscopul zilei de azi, 27 aprilie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 27 aprilie 2011


Berbec
Ziua nu este deloc fatidică, cel puţin nu pentru dvs. Ea marchează fie întărirea sentimentelor de dragoste existente deja, fie apariţia unei noi relaţii de iubire, care poate avea un curs de-a dreptul spectaculos.


Taur
Sentimentele dvs. de iubire se vor îndrepta mai degrabă generic asupra familiei decât asupra partenerului, pe care îl mai ţineţi întrucâtva la distanţă, chiar dacă o faceţi involuntar.


Gemeni
Popularitatea de care vă bucuraţi printre colegi are şi o latură neplăcută, în sensul că vă asaltează cu toţii, e drept cu cele mai bune intenţii: hai la o cafea, hai la o tacla.


Rac
Veţi fi negociatori abili, nescăpând nici o ocazie de câştig şi dându-vă seama dintr-o privire cum puteţi obţine maximum de avantaje din orice situaţie. Iniţiativele noi sunt binevenite.


Leu
Atenţie la investiţii. Se poate să se exercite adevărate presiuni asupra dvs. pentru a face o investiţie împreună cu un bărbat - la iniţiativa acestuia, însă pentru dvs. ar fi o aventură cu sfârşit incert.


Fecioară
Comunicarea cu şefii este deosebit de bine aspectată. Aceştia vor fi deschişi propunerilor dvs. Şi foarte dispuşi să vă dea tot sprijinul pentru a vă concretiza ideile.


Balanţă
Certurile din cuplu se răresc, mai rămân resentimente - din partea dvs., care vă doriţi în continuare mai multă intensitate, în timp ce partenerul dvs. îşi doreşte mai multă independenţă.


Scorpion
Dvs. şi şefii dvs. vorbiţi limbi diferite, iar ceea ce aveţi de spus va fi primit cu răceală sau neîncredere de către superiorii dvs. ierarhici. Lucrurile se complică cu atât mai mult cu cât, se pare că aveţi de-a face şi cu colegi tare arţăgoşi.


Săgetător
Vă înţelegeţi bine cu superiorii, ştiţi să vă puneţi în valoare fără a leza orgolii, iar felul firesc şi deschis în care abordaţi problemele profesionale va atrage respect şi simpatie.


Capricorn
Relaţia de cuplu e singura care scârţâie dar, ce să facem, nu putem face abstracţie de legea compensaţiei. Aveţi parte de un partener nervos, imprevizibil, care poate avea ieşiri agresive în momentul în care îi atrageţi atenţia asupra inegalităţilor sale comportamentale.


Vărsător
Vă merge foarte bine, puteţi câştiga inclusiv la jocuri de noroc. Ce faceţi cu banii e alta socoteală, pentru că sunteţi teribil de tentaţi să faceţi tot felul de achiziţii extravagante.


Peşti
Suferiţi de temerea nefondată că nu veţi ajunge la statutul de excelenţă la care aspiraţi şi s-ar putea ca acest comportament pasiv-agresiv să nu fie pe placul şefilor.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS