Horoscopul zilei de azi, 23 aprilie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 23 aprilie 2011


Berbec
Schimbul de păreri cu cineva apropiat îţi va îmbunătăţi considerabil starea de spirit astăzi; vei obţine idei noi şi vei fi mult mai sigur pe tine că poţi realiza tot ceea ce îţi doreşti. Îţi faci planuri noi pentru a progresa din punct de vedere sentimental. Evită să investeşti în asocieri în această perioadă, chiar dacă acestea par a fi profitabile. Vei putea obţine informaţii valoroase dacă îi vei asculta cu atenţie pe cei cu mai multă experienţă.


Taur
Te implici în diverse activităţi sociale astăzi, ceea ce te determină să te bazezi pe intuiţie şi imaginaţie mai mult decât de obicei şi să-i inspiri pe cei din jurul tău să îţi urmeze exemplul. Spre seară, vizita unor prieteni sau rude apropiate va fi o modalitate de relaxare pentru tine. Eşti tentat astăzi să faci unele schimbări cu caracter personal, ce îţi vor îmbunătăţi considerabil imaginea şi îţi vor aduce mai multă popularitate.


Gemeni
Astăzi eşti în centrul atenţiei, atât acasă cât şi la locul de muncă, iar cei din jurul tău apreciază talentele şi contribuţiile tale. Fii generos cu ceilalţi şi împărtăşeşte cu ei cunoştinţele şi experienţele tale pentru a-i ajuta să progreseze în anumite contexte. Vei decide că este timpul să actualizezi şi să moderezi spaţiul tău personal în această perioadă. Nu le da prilejul celor invidioşi să îţi afecteze progresul.


Rac
Astăzi te simţi mai stăpân pe tine ca niciodată, iar abilităţile şi cunoştinţele pe care le ai te vor determina să consideri că este momentul ideal pentru a cere o mărire de salariu. Vei fi apreciat în special pentru competentele tale şi pentru felul în care îţi asumi responsabilităţile la locul de muncă. La serviciu, unii colegi pot fi invidioşi pe tine; nu îi lăsa să îţi afecteze în vreun fel imaginea.


Leu
Noi oportunităţi ce apar astăzi vor fi pentru tine o sursă neexplorată de a întreprinde ceva inedit. În cazul în care vrei să iei în calcul o nouă idee, nu te grăbi. Aşteaptă câteva zile, timp în care vei putea analiza totul din unghiuri diferite. Planurile tale din seara asta se bazează în special pe dragoste şi aventură. Poate este timpul să acorzi mai multă atenţie unor probleme de sănătate mai vechi.


Fecioară
Astăzi eşti extrem de perfecţionist şi, din această cauză, vei fi încăpăţânat şi vei avea unele aşteptări ridicate. Dacă vei compara însă visele tale cu realitatea, îţi vei da seama cât de aproape eşti de îndeplinirea lor. În diverse contexte, partenerul tău te poate determina să te simţi gelos şi neiubit, iar unele preocupări pe care le ai în această perioadă se pot transforma în întâmplări nefericite. O călătorie în scop de afaceri poate fi rentabilă.


Balanţă
Astăzi nu ai suficient timp pentru a face tot ceea ce ţi-ai propus, iar în momentul în care conştientizezi acest lucru, starea ta de spirit se va modifica. Surprinzător însă, în ciuda limitărilor de timp, vei găsi o cale pentru a face tot ceea ce ţi-ai propus. Încearcă să te concentrezi mai mult pe lucrurile pozitive din viaţa ta. Spre seară, vei petrece ceva timp cu persoane ce te vor determina să analizezi obiectiv situaţia ta personală.


Scorpion
Astăzi eşti inspirat să porţi anumite discuţii de natură spirituală cu prietenii tăi, posibil despre idealuri, experienţe personale şi teorii despre mistică. Fii precaut şi vei evita anumite întâmplări nefericite pe parcursul zilei. Astăzi îi poţi convinge pe ceilalţi să îţi urmeze exemplul. Încrederea ta este în creştere şi, drept dovadă, promovarea se poate observa. Ai grijă de tine; i în caz contrar, poţi suferi boli minore.


Săgetător
Astăzi ai o mulţime de lucruri de spus, în special chestiuni ce ţin de latura sentimentală. Felul în care îţi exprimi opiniile poate duce la o mai bună înţelegere cu cei din jur; ar trebui însă să rezişti tentaţiei de a încerca să schimbi mintea altcuiva. La locul de muncă, asigură-te înainte ca şeful tău este într-o dispoziţie bună şi că ai verificat totul înainte de a face o prezentare. Analizează-ţi bugetul înainte de a rezerva o excursie.


Capricorn
Gândurile şi emoţiile tale se vor sincroniza astăzi, iar acest lucru va pune bazele unei relaţii mult mai puternice cu cei din jur şi îţi vor aduce un mai bun echilibru interior. Te bucuri de recunoştinţă din partea celor cu care interacţionezi şi asta pentru că le inspiri încredere. Spre seară, confortul de acasă va fi un motiv de relaxare. În plan profesional, vei câştiga recunoaştere pentru munca pe care o faci.


Vărsător
Astăzi te vei bucura de gesturi de apreciere din partea celor din jur. Apelează la un prieten pentru a te ajuta să dezvălui anumite informaţii importante. Spre seară, vei participa la activităţi sociale, unde vei avea ocazia să fii în centrul atenţiei. Fii creativ în eforturile tale. Nu împrumuta bani sau lucruri personale unor prieteni sau rude, tocmai pentru a evita unele complicaţii mai târziu.


Peşti
Acordă astăzi atenţie informaţiilor pe care le obţii de la străini, întrucât acestea te pot ajuta să înţelegi o situaţie pe care până acum o considerai confuză. Nu ezită să îţi arăţi aprecierea atunci când este cazul. Dacă până acum ai fost nesigur, acum este momentul pentru a face anumite schimbări în viaţa ta personală. Totul pare să se mişte destul de rapid, însă acest lucru nu te deranjează.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS