Horoscopul zilei de azi, 22 aprilie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 22 aprilie 2011


Berbec
Încearcă să-ţi organizezi programul de lucru pe astăzi în aşa fel încât să poţi evita pierderile de timp. Verifică-ţi situaţia financiară, întrucât ai putea avea surpriza să constaţi că ai mai mulţi bani decât credeai iniţial. Spre seară, persoane apropiate îţi vor cere sprijinul, iar tu vei fi fericit să îi ajuţi. Este posibil să dezvălui anumite informaţii importante în mod neintenţionat. La locul de muncă, lipsa fondurilor poate fi un motiv de stress.


Taur
Astăzi ai nevoie de informaţii concrete pentru a putea lua unele decizii majore. Eşti extrem de productiv, iar acest lucru te va ajuta să termini un proiect mult mai devreme decât te aşteptai. Spre seară, va trebui să îţi controlezi gradul de generozitate pentru a te asigura că eşti în limite rezonabile. Vei putea face bani din propriile afaceri astăzi. Atenţie la înşelăciunile emoţionale.


Gemeni
Dacă vei începe ziua cu o evaluare onestă a unei probleme, acesta va fi primul pas în rezolvarea ei. Deşi eşti tentat să vorbeşti cu cineva cu scopul de a afla un adevăr, constaţi că în această perioadă nu eşti pregătit pentru asta. Anulezi în ultimul moment toate planurile din seara aceasta cu scopul de a te odihni. Vei putea afla informaţii interesante dintr-o conversaţie cu cineva apropiat. Încearcă să nu te implici în problemele celorlalţi astăzi.


Rac
Creează-ţi astăzi un plan bine elaborat pentru a-ţi da seama de ce anume ai nevoie pentru a reuşi să demarezi un proiect. O decizie financiară importanţă va fi în discuţii astăzi. Încearcă să îţi stabilizezi emoţiile şi să îţi restabileşti speranţele pe viitor. Posibil să te superi pe cineva apropiat, dacă acesta va lua o hotărâre fără a se consulta cu tine. Acordă-i atenţie partenerului de viaţă astăzi pentru a evita posibile conflicte.


Leu
Astăzi eşti în căutare de confort, de aceea vei încerca să creezi mai multă frumuseţe şi armonie în casa ta. Eşti tentat să faci unele cumpărături prin intermediul internetului. Evita astăzi confuzia mentală şi deschide-ţi inima pentru a explora noi posibilităţi. Unele idei creative te determină să petreci ore suplimentare. La locul de muncă, lasă lucrurile aşa cum sunt pentru moment şi concentrează-te pentru a obţine cel mai mare potenţial.


Fecioară
Confuzia mentală chiar poate fi o problemă pe ziua de astăzi. În plan sentimental, nu apare nici o schimbare în această perioadă, de aceea este momentul să examinezi felul în care te simţi cu adevărat. Speranţa de a termina un proiect astăzi va fi spulberată spre amiază, când o problemă neaşteptată îţi va schimba direcţia de mers. Evită să te implici în problemele celorlalţi şi încearcă să organizezi ceva distractiv spre seară.


Balanţă
Astăzi te confrunţi cu mici probleme de natură financiară, cât şi de sănătate şi poate ar fi timpul pentru o revizuire a situaţiei tale din aceste puncte de vedere. Vei fi inspirat să acorzi timp şi să munceşti pentru o cauză nobilă sau să acorzi mai multă atenţie unei persoane care este nerăbdătoare să îţi calce pe urme. Lipsa banilor ar putea fi de vină parţial pentru problemele de acasă. Eşti predispus la accidente astăzi, dacă nu eşti atent.


Scorpion
Astăzi te confrunţi cu o stare de confuzie, ce te atrage în direcţii opuse, iar asta se întâmplă din cauză că vrei să vezi ambele fete ale unei situaţii. Abţine-te să acorzi prea mult timp şi energie unei persoane care nu apreciază şi refuza să îţi întoarcă favoarea. Cercetează totul înainte de a te angaja într-o schimbare financiară. Ar fi în avantajul tău să stai departe de orice implicare intimă cu un client său coleg.


Săgetător
Deşi în mod normal poţi evita crearea de conflicte, astăzi ai tendinţa de a exagera lucrurile. Idealurile tale au crescut în ultima vreme şi de aceea va fi nevoie de o ajustare înainte de a încerca să pui totul în practică. Eşti tentat să te înscrii la un curs, prin intermediul căruia îţi poţi dezvolta noi abilităţi. Activităţile de grup par a fi destul de relaxante pentru tine. Spre seară, restabileşte-ţi claritatea gândurilor prin meditaţie.


Capricorn
Oportunităţi incitante vor apărea pe parcursul zilei de astăzi, cel mai probabil un parteneriat ce ar putea să îţi îmbunătăţească atât cariera, cât şi viaţa personală. Dacă doreşti să reacţionezi într-o anumită situaţie, va trebui înainte de toate să îţi analizezi sentimentele şi mai apoi gândurile. În privinţa sănătăţii, vor apărea probleme minore cauzate de stress şi oboseală. Nu te implica în asocieri financiare incerte şi nu fi critic.


Vărsător
Astăzi eşti tentat să faci promisiuni care nu par a fi în conformitate cu angajamentele tale. Unele tulburări emoţionale pot apărea cu uşurinţă pe parcursul zilei de astăzi. Spre seară, vei medita cu privire la o problemă financiară. Capacitatea ta de a prelua doar informaţiile de care ai nevoie pare a fi extrem de utilă astăzi. Nu-ţi neglija partenerul de viaţă.


Peşti
Astăzi eşti dornic să visezi şi să te gândeşti la planuri de viitor, cu scopul de a schimba ceva în viaţa ta. O schimbare bruscă de situaţie îţi va dezvălui un adevăr, care pare a fi extrem de greu de acceptat. Evita astăzi exagerările, mai ales în privinţa partenerului de viaţă. Încearcă să afli mai multe în cazul în care doreşti să-ţi începi propria afacere. Atenţie eşti predispus să cazi în capcanei.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS