Horoscopul zilei de azi, 20 aprilie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 20 aprilie 2011


Berbec
Încearcă astăzi să nu ai un comportament egoist şi individualist, altfel rişti să-i superi pe cei dragi; gândeşte-te bine la alegerile pe care le faci şi la modul în care sunt afectaţi şi cei din jurul tău. Ar fi cazul să-ţi organizezi puţin responsabilităţile şi angajamentele înainte de a-ţi putea stabili priorităţile. E posibil să fii nevoit să-ţi abandonezi planurile proprii atunci când o persoană apropiată te va solicita în această seară.


Taur
Menţine-ţi direcţia şi nu uita să-ţi respecţi angajamentele făcute. Cea mai mare provocare pentru tine este aceea de a stabili noi limite în relaţia cu persoanele dragi; simţi nevoia să te simţi mai în siguranţă şi să ai mai multă încredere în tine însuţi. La serviciu, ai putea fi mai eficient dacă ai încerca să afli în ce stadiu se află colegii tăi cu lucrul la un proiect important. Spre seară, reuşeşti să-ţi mai eliberezi sufletul dezvăluind nişte informaţii private unui prieten de încredere. Ai chef de petreceri, se pare.


Gemeni
Astăzi vei fi mai artistic şi mai creativ decât de obicei şi vei căuta să-ţi exprimi talentele prin muzică, artă sau chiar poezie. Ţi-ar fi mai uşor să te descurci în prezent dacă ai face o listă cu toate responsabilităţile curente şi dacă ai încerca să mai delegi o parte din sarcinile tale. Se pare că vei asista la o situaţie în care o persoană apropiată învaţă o lecţie dureroasă de viaţă; nu uita să înveţi din asta şi să eviţi să faci şi tu aceleaşi greşeli. Eşti destul de norocos, însă fii atent la ceea ce spui azi în aşa fel încât să nu regreţi mai târziu. Nu e o zi bună pentru a împrumuta altora bani sau lucruri.


Rac
Eşti tentat să visezi cu ochii deschişi pe tot parcursul zilei, însă vei reuşi totuşi să rămâi cel puţin cu un picior pe pământ. Înainte de a lua o decizie şi înainte de a te implica în conversaţii emoţionale, fii sigur că ţi-ai înţeles şi rezolvat conflictele interioare. E o zi bună pentru a face activităţi pe cont propriu şi mai puţin în grup. Nu releva celorlalţi informaţii personale sau confidenţiale şi nu permite altora să intervină în problemele tale.


Leu
Eşti destul de încrezător astăzi şi reuşeşti să-ţi exprimi cu uşurinţă ideile, chiar dacă de regulă preferi să eviţi confruntările de acest gen. Încearcă să-ţi impui nişte limite clare în relaţiile cu cei dragi şi cu colegii de muncă; în caz contrar, nu vei reuşi să-ţi finalizezi treburile. Spre seară, te implici într-un proiect mai creativ; un hobby de acest gen ţi-ar putea aduce chiar şi nişte bani suplimentari.


Fecioară
Te bucuri astăzi de oportunităţi neaşteptate în plan profesional sau chiar în plan romantic; treci printr-o perioadă promiţătoare, se pare. Rămâi atent la ceea ce se întâmplă în jurul tău şi nu uita să fii flexibil. Ai şanse mari să te eliberezi astăzi de un conflict supărător cu un prieten sau cu un membru al familiei. Încearcă să fii mai discret dacă alegi să împrumuţi bani cuiva sau să faci donaţii. Partenerul de viaţă va fi uşor irascibil astăzi.


Balanţă
Rămâi azi cu picioarele pe pământ dacă vrei să termini ziua cu bine; se pare că cei din jur te vor solicita destul de mult pe parcursul zilei. Ai încredere în vocea ta interioară şi mai puţin în informaţiile primite din exterior. E posibil astăzi să ţi se solicite unele împrumuturi; încearcă să fii atent ce sume oferi şi pe ce perioadă de timp accepţi împrumutul. Sunt posibile mici probleme cu persoane de sex feminin din familie.


Scorpion
Se pare că ţi-ai asumat o serie de responsabilităţi suplimentare în ultima perioadă şi simţi că cedezi; e cazul să mai delegi din acestea, ca să poţi câştiga mai multă libertate de mişcare. Cei din jurul tău îţi vor răspunde astăzi pozitiv la solicitări, aşa că exprimă-ţi nevoile cu încredere. Spre seară, încearcă să-ţi evaluezi puţin situaţia financiară, ca să te asiguri că totul e în regulă. Nu te aştepta la prea mult sprijin din partea partenerul de viaţă acum.


Săgetător
Dacă vrei să ai o viziune clară şi corectă asupra situaţiei tale curente din punct de vedere financiar, ar trebui să verifici cu mare atenţie fiecare chitanţă sau factură din gestiune. E cazul să restaurezi ordinea atât acasă, cât şi la birou; doar aşa vei putea atrage noi oportunităţi. Abordează totul dintr-un unghi mai optimist şi mai încrezător. Sunt posibile unele probleme cu stomacul, mai ales dacă n-ai prea fost atent în ultima perioadă la dieta ta. Concentrează-te pe viaţa profesională pentru moment.


Capricorn
E posibil astăzi să te confrunţi cu un conflict de putere; se pare că cineva din jurul tău crede că deţine controlul asupra ta. Încearcă să nu mai fii aşa secretos şi împărtăşeşte şi altora din informaţiile tale, pentru că totul e spre binele tău. Lucrurile nu sunt întotdeauna ceea ce par, fii atent. Dacă vrei să eviţi un conflict de natură verbală, încearcă să accepţi un compromis.


Vărsător
Încă de dimineaţă, se pare că te trezeşti cu foarte multe treburi pe cap. Încearcă să-ţi organizezi sarcinile, stabileşte-ţi priorităţile cu atenţie şi rămâi flexibil pe tot parcursul zilei, pentru că va fi nevoie să-ţi mai schimbi unele planuri. E o perioadă în care te simţi destul de puternic şi în care imaginaţia ta este suficient de bogată. Fii atent azi să nu faci gafe sau să nu creezi altora probleme din neatenţie şi nu divulga informaţii secrete, chiar dacă simţi nevoia unei schimbări.


Peşti
După o perioadă în care ai fost destul de insistent, reuşeşti în sfârşit astăzi să te faci auzit. Nu uita că este esenţial pentru tine să fii bine informat, dacă vrei să progresezi. Sunt posibile mici conflicte acasă; cu toate acestea, nu-ţi fie frică să vorbeşti cu rudele tale sau cu prietenii apropiaţi despre problemele tale personale, care te stresează şi care te fac să te simţi agitat. În viaţa sentimentală, se pare că persoana iubită nu-ţi înţelege foarte bine nevoile, aşa că trebuie să găseşti o metodă mai bună de a i le comunica.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS