Horoscopul zilei de azi, 17 aprilie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 17 aprilie 2011


Berbec
Astăzi eşti tentat să priveşti lucrurile dintr-o perspectivă mai personală, iar asta te va ajuta să acţionezi mult mai uşor în anumite situaţii. Nu ezita să împărtăşeşti unui prieten apropiat din experienţele tale personale pentru a-l ajuta să depăşească o perioadă mai dificilă a vieţii sale. În plan profesional, ai mari şanse de promovare şi asta datorită ideilor geniale de care te bucuri. Nu ar fi rău totuşi să arunci o privire retrospectivă asupra situaţiei financiare.


Taur
Astăzi simţi că cei din jurul tău profită de generozitatea ta şi acest lucru te determină să te gândeşti să stabileşti noi limite pe viitor. Acordă-ţi, aşadar, ceva mai mult timp pentru a-ţi rezolva problemele personale. Spre seară, un apel telefonic îţi va aduce o veste surprinzătoare. Treci printr-o perioadă în care orice sumă de bani pare a fi câştigată cu mult mai mult efort decât de obicei; o atitudine disciplinată la locul de muncă pare însă să te avantajeze.


Gemeni
Eşti destul de degajat astăzi, întrucât eşti implicat în diverse activităţi creative, lăsându-ţi astfel imaginaţia liberă. Vei avea parte de ceva schimbări neprevăzute la locul de muncă care, spre surprinderea ta, te vor avantaja. Nu e o zi favorabilă investiţiilor, prin urmare ar fi bine să fii reţinut la capitolul acesta. Spre seară, te vei distra în compania unei persoane pe care o simpatizezi. Evită totuşi discuţiile în contradictoriu cu persoane mai în vârstă.


Rac
Astăzi dai mai multă importanţă decât de obicei problemelor cu care te confrunţi; nimic nu-ţi scapă, eşti decis să duci la bun sfârşit tot ce îţi propui. Dată fiind ambiţia de care dai dovadă astăzi, e posibil spre sfârşitul zilei să devii iritat, chiar nervos. Spre seară, o plimbare te poate ajuta să îţi sortezi gândurile. Eventualele contribuţii pe care le aduci unei organizaţii îţi vor spori reputaţia şi îţi vor aduce noi oferte în plan profesional.


Leu
Anumite relaţii pe care le ai cu persoane apropiate vor prospera astăzi. Vei reuşi să mediezi cu succes o ceartă între doi membri ai familiei, apelând la un compromis unic. În acest fel, vei descoperi astfel că deţii anumite aptitudini surprinzătoare de negociere. Spre după-amiază, vor apărea noi oportunităţi în plan profesional şi, de asemenea, vei avea şanse mari să îţi îmbunătăţeşti relaţia cu şeful; profită de ocazie.


Fecioară
Astăzi îţi axezi atenţia în special pe partea financiară şi cauţi noi moduri prin care ţi-ai putea realiza mai repede unele vise. Poţi descoperi o modalitate rapidă de a face mai mulţi bani cu mai puţin efort pe internet. Spre seară, preferi să asculţi cu atenţie toate părerile celorlalţi. E posibil să apară ceva probleme de sănătate minore, cauzate de stres. E o perioadă în care legăturile romantice vor fi de scurtă durată.


Balanţă
Astăzi ai tendinţa de a acţiona ferm pentru a restabili ordinea în viaţa ta, atât acasă, cât şi la locul de muncă. Te caracterizează o stare generală de oboseală şi se pare că nu te bazezi prea mult pe propriile puteri; simţi probabil nevoia unui impuls. Atât starea ta de spirit, cât şi atitudinea ta se schimbă radical atunci când cineva critică eforturile tale. Spre sfârşitul zilei, încerci să clarifici anumite chestiuni legate de o prietenie mai veche.


Scorpion
Astăzi eşti hotărât să obţii cele mai bune rezultate în plan profesional, însă aşteaptă-te şi la mici dificultăţi ce pot apărea pe parcursul zilei. Evită să faci promisiuni pe care nu le poţi păstra, ori în caz contrar ai putea pierde un prieten important sau un contract de afaceri. Simţi nevoia de a face ceva energic şi diferit în seara asta. De asemenea, eşti tentat să cauţi noi modalităţi de a-ţi modifica imaginea.


Săgetător
Încearcă astăzi să te concentrezi mai mult asupra nevoilor tale personale şi rezumă-te strict la ceea ce ai de făcut, în plan profesional. Ai ocazia de a petrece mai mult timp lecturând sau relaxându-te alături de cei dragi şi asta pentru a restabili un aer de satisfacţie în viaţa ta. Vei simţi nevoia de a te conecta emoţional cu membrii familiei, prin conversaţii sau activităţi în comun. Relaxându-te, vei putea vedea lucrurile dintr-un unghi mai optimist.


Capricorn
Treci printr-o perioadă de transformare emoţională şi fizică şi asta pare a fi destul de marcantă astăzi, întrucât eşti dominat de un sentiment de tristeţe şi nu te bucuri de prea multă energie. Te confrunţi cu cineva care pare să nu te înţeleagă, prin urmare încearcă să iei singur hotărâri în privinţa ta. Evită astăzi investiţiile imobiliare, însă implică-te în unele activităţi ce te solicită mai intens. În plan sentimental, lucrurile pot evolua prin intermediul comunicării.


Vărsător
În momentul în care o investiţie recentă începe să dea roade generoase, vei căuta noi modalităţi de a-ţi îmbunătăţi situaţia financiară. Este o zi ideală pentru a arunca o privire retrospectivă. E posibil să ai ceva probleme emoţionale şi nu ar fi rău dacă ţi-ai aloca mai mult timp liber. Poţi beneficia de unele informaţii ce te pot ajuta în perspectivă. Atenţie în privinţa relaţiilor colegiale; nu te implica în problemele emoţionale ale celor cu care lucrezi.


Peşti
Începi ziua plin de energie, iar asta te ajută să finalizezi unele sarcini pe care la un moment dat le-ai neglijat. Situaţia ta financiară ar putea suferi unele ajustări, prin urmare fă o revizuire a bugetului şi elimină anumite cheltuieli. Spre seară, e probabil, pentru o perioadă scurtă de timp, să apelezi la meditaţie. În prezent, ideile tale sunt bune, dar asigură-te că eşti realist şi că îţi desfăşori activitatea pe un teren solid. În plan sentimental apar noi atracţii.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS