Horoscopul zilei de azi, 16 aprilie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 16 aprilie 2011


Berbec
Astăzi, confruntarea directă poate fi singura cale prin care poţi rezolva un conflict, prin urmare apelează la conversaţii corecte şi constructive. În contextul unor activităţi creative, poţi avea ocazia de a intra în legătură cu oameni noi şi interesanţi. Seara o petreci în compania unei persoane speciale, prilej cu care ai şansa de a împărtăşi sentimente, speranţe şi temeri. Nu-ţi neglija responsabilităţile familiale astăzi.


Taur
Astăzi, prin intermediul unei conversaţii cu o persoană importantă, vei putea descoperi o cale rapidă de a-ţi atinge obiectivele. Nu ar strica să te orientezi spre o minivacanţă, dată fiind perioada dificilă prin care ai trecut la locul de muncă. Apelează la o comunicare mai sinceră pentru a restabili echilibrul în relaţiile personale. Te poţi bucura de unele favoruri pe parcursul zilei, doar dacă îţi vei prezenta clar ideile.


Gemeni
O exprimare sinceră şi clară te poate avantaja enorm astăzi. Acordă-ţi ceva timp pentru a-ţi putea verifica situaţia financiară, întrucât este probabil să fi uitat de o plată sau de o încasare importantă. Te poţi bucura de un sfat bun primit din partea prietenilor sau a rudelor, precum şi de respect din partea celor apropiaţi. Fă o diferenţiere strictă între problemele personale şi cele profesionale pentru a realiza un maxim de productivitate în ambele sensuri.


Rac
Astăzi, ai ocazia să te întorci în timp în urmă cu câteva săptămâni, cel mai probabil din cauza unor obiecte pe care le-ai achiziţionat în trecut sau a unei decizii mai vechi cu privire la o relaţie. Preocupările tale creative te pot ajuta astăzi să te distrezi şi să te relaxezi, găsindu-ţi astfel echilibrul. Alege mai de grabă să faci un compromis decât să întreţii un conflict. Sfaturile din partea prietenilor te pot influenţa favorabil astăzi.


Leu
Astăzi, gândurile tale se vor îndrepta în deosebi spre securitatea emoţională. În cazul în care doreşti să faci o modificare cu caracter personal, vei avea nevoie cel mai probabil de susţinerea unui prieten de încredere. Pentru a te orienta spre noi oportunităţi şi pentru a-ţi reîmprospăta gândurile, vei fi nevoit să explorezi noi idei, locuri sau activităţi. Spre seară, ai în plan diverse activităţi fizice ce te pot ajuta să scapi de o parte din energie.


Fecioară
Astăzi ai posibilitatea de a-ţi restabili echilibrul şi implicit de a-ţi îmbunătăţi starea de spirit. Eşti uşor lăudăros astăzi şi ai tendinţa de a exagera în anumite privinţe spre a scoate în evidenţă o atitudine cu mult mai pozitivă. Intuiţia te poate ajuta astăzi să faci ceva bani în plus. În plan sentimental, totul pare să ia amploare, atunci când intri în contact cu o persoană nouă, cu o altă origine culturală decât a ta. Evită promisiunile nerezonabile.


Balanţă
Astăzi, eşti destul de flexibil şi asta pare să te ajute atunci când o modificare a programului tău pare a fi inevitabilă. Spre după-amiază, rezervă-ţi câteva ore pentru a-ţi reîncărca bateriile sau pentru a te ocupa de unele comisioane personale, ce ar putea contribui la o creştere a veniturilor tale pe viitor. Fi precaut atunci când eşti pus în situaţia de a dezvălui anumite informaţii cu caracter privat.


Scorpion
Fii pregătit astăzi pentru orice modificare neaşteptată sau întârziere ce ar putea apărea. De asemenea, îţi va fi necesar un supliment de răbdare şi asta pentru a evita eventualele izbucniri emoţionale sau accese de furie cauzate de cei din jur, ce nu par a ţine cont de sentimentele tale. Evită astăzi să iei decizii cu privire la viaţa ta personală. În plan profesional, te bucuri de succese, iar asta îţi redă încrederea în tine.


Săgetător
Astăzi e indicat să fii precaut, îndeosebi în privinţa relaţiei cu o personă ce pare să îţi ofere informaţii nesolicitate sau inexacte. În caz contrar, acest lucru te poate costa atât timp, cât şi bani. Spre seară, faci planuri de a ieşi din casă în vederea unei întâlniri cu oameni noi. În plan sentimental, comunicarea pare a fi mai importantă ca oricând, de aceea nu ezita să împărtăşeşti cu persoana iubită tot ceea ce gândeşti.


Capricorn
Astăzi eşti extrem de înţelegător cu cei din jurul tău şi chiar tentat să împărtăşeşti anumite experienţe personale cu ceilalţi în scopul de a-i ajuta. Îţi păstrezi promisiunile şi îţi asumi angajamentele, iar astfel reuşeşti să îţi menţii integritatea. La locul de muncă, eşti pus în situaţia de a aplana un conflict între colegi, însă este bine să fii precaut, întrucât situaţia pare a fi înşelătoare. Aşadar, evită să iei totul prea în serios.


Vărsător
Astăzi vei intra în posesia unor bani sau lucruri pe care le aşteptai de mult timp şi care par să te ajute enorm în privinţa planurilor tale de viitor. Urmează-ţi instinctele atunci când vine vorba de luarea unei decizii cu caracter personal. Dacă vei încerca o abordare inovatoare a unei probleme cu care te confrunţi de mult timp, vei descoperi un mod instant de a o rezolva. Fii atent în ce grupuri te implici sau cu ce persoane te asociezi.


Peşti
Astăzi îţi vei găsi echilibrul de care ai nevoie în aproape toate aspectele vieţii tale, dar în special în materie de bani. Un vechi prieten îţi va aduce la cunoştinţă o veste surprinzătoare astăzi. În plan familial, pentru a ţi se răspunde la solicitări, va trebui să fii mai insistent decât de obicei. Te vei bucura pe parcursul zilei de anumite interacţiuni cu persoane mai tinere sau te vei mândri cu noi proiecte finalizate cu succes.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS