Horoscopul zilei de azi, 15 aprilie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 15 aprilie 2011


Berbec
Astăzi este probabil să te confrunţi cu ceva probleme în plan sentimental, de aceea e bine să fii cât mai indulgent. Încearcă să-ţi păstrezi echilibrul şi să te concentrezi îndeosebi pe ceea ce ai de făcut la locul de muncă. În contextul unei adunări sociale sau a unei unei conferinţe de afaceri, vei putea avea o conversaţie relaxantă cu o persoană cu care nu te-ai văzut de mult timp. Evită să te implici astăzi în asocieri financiare.


Taur
Astăzi ai ocazia de a descoperi noi informaţii, ce te vor orienta spre o perspectivă mai bună. Dacă vei hotărî să împărtăşeşti pasiuni şi inspiraţii cu cei apropiaţi, vei obţine astăzi cu siguranţă sprijin din partea lor. În plan sentimental, totul decurge perfect, iar visele tale par să se împlinească. Se poate spune că este momentul pentru un nou început. Cina cu clienţii sau partenerii de afaceri ar putea fi un succes.


Gemeni
Astăzi este posibil să te afli în imposibilitatea de a lua o decizie cu privire la un conflict bazat pe informaţii false. Fă tot ceea ce poţi pentru a descoperi adevărul, întrucât aceasta te-ar putea avantaja. Spre prânz, îţi orientezi atenţia spre un nou proiect şi astfel te simţi mai echilibrat. Fă-ţi timp astăzi pentru a face faţă şi unor preocupări referitoare la copii. Atât timp cât eşti organizat vei reuşi să faci tot ceea ce ţi-ai propus.


Rac
Apelează astăzi la un consultant de încredere pentru a fi sigur că iei cele mai bune hotărâri cu privire la o alegere financiară. Generozitatea de care dai dovadă astăzi în relaţia cu un prieten apropiat ar putea crea ceva probleme cu un soţ sau partener. Prin urmare, ar fi mai bine să acţionezi prudent. Unii membrii ai familiei pot veni cu cerinţe nerezonabile la adresa ta. Eşti plin de idei bune astăzi, iar rezultatele obţinute sunt cu mult peste aşteptările tale.


Leu
Astăzi, talentele tale creative par a fi extrem de apreciate de către cei din jur. Spre după-amiază, fii pregătit pentru o schimbare bruscă a planurilor şi tratează cu importanţă absolută orice informaţie nouă. Ai putea descoperi o modalitate ingenioasă de a-ţi îmbunătăţi considerabil situaţia financiară, însă ar trebuie totuşi să faci unele cercetări înainte de a acţiona. Verifică tot ceea ce faci la locul de muncă şi asigură-te înainte de a face orice propunere.


Fecioară
Astăzi eşti extrem de generos cu cei din jur, însă ar fi bine să acţionezi precaut, întrucât este posibil să oferi cuiva ceva ce ţi-ar putea folosi şi ţie în viitorul apropiat. Dacă vei hotărî să ceri sfaturi cu privire la o problemă de sănătate, cu siguranţă acestea îţi vor fi de folos. Nu îi lăsa pe alţii să ia hotărâri în numele tău, întrucât acest lucru te poate dezavantaja, îndeosebi din punct de vedere financiar.


Balanţă
Astăzi ai ocazia de a te elibera din punct de vedere profesional şi, astfel, te vei putea orienta spre un obiectiv personal pe care l-ai tot amânat în ultimul timp. Te vei putea bucura de o perspectivă mult mai clară pe parcursul acestei zile. Spre seară, te bucuri de o excelentă stare de spirit, ceea ce te determină să te gândeşti la o scurtă distracţie cu prietenii. Pentru a progresa din punct de vedere al relaţiei cu persoana iubită, încearcă să te exprimi cât mai clar.


Scorpion
Astăzi, spiritul creativ pare să îşi facă simţită prezenţa, iar tu eşti hotărât să redecorezi şi să actualizezi împrejurimile sau să modifici pe alocuri interiorul căminului tău. Înainte de a merge însă la cumpărături, fă o verificare succintă a finanţelor. Astăzi vei putea face o impresie bună oferind o mână de ajutor unor persoane care pot fi potenţiali colaboratori. Fereşte-te însă de unii colegi ce nu au întocmai cele mai bune intenţii.


Săgetător
Astăzi, activitatea ta nu pare să coincidă întocmai cu planurile tale şi asta întrucât vei petrece mult timp în compania unei persoane importante. Înainte de a accepta orice achiziţii majore sau angajamente, citeşte totul cu atenţie şi nu ezita să pui întrebări. Spre seară, eşti extrem de sociabil şi generos în contextul unei reuniuni cu cei apropiaţi. Vei fi apreciat astăzi pentru abilitatea ta de a socializa în cadrul unei mulţimi.


Capricorn
Astăzi este bine să ţii cont îndeosebi de intuiţie şi mai puţin de fapte sau de cifre. În a doua parte a zilei, o persoană apropiată îţi va solicita sprijinul, ajut-o să depăşească starea de dezamăgire emoţională cu care se confruntă. În privinţa comunicării, astăzi este bine să fii pe cât posibil de precis şi coerent în exprimare. Recompensele pentru unele fapte bune din trecut vor evidenţia ziua de astăzi.


Vărsător
Relaţiile tale cu cei din jur se vor îmbunătăţi considerabil în această perioadă şi asta întrucât timpul îţi permite să comunici mai mult decât de obicei. Te vezi nevoit să îţi alegi un confident dintre cei apropiaţi şi pare a fi o sarcină destul de grea pentru tine. Nu refuza astăzi o excursie în familie ce nu pare a fi scumpă şi care poate contribui la întărirea legăturilor cu cei dragi. Eşti destul de reţinut atunci când te confrunţi cu situaţii noi.


Peşti
Începi ziua hotărât să finalizezi un proiect major, iar pe parcurs descoperi diverse posibilităţi ce par să te avantajeze. Evită orice abatere şi încearcă pe cât posibil să nu te distragi de la ceea ce ai de făcut. Spre seară, eşti inspirat să organizezi o petrecere pe weekend şi iei astfel legătura cu prietenii tăi. Eşti tentat să petreci mult timp în activităţi de divertisment. Vei reuşi să te orientezi cu mult mai bine în viitor dacă îţi vei dedica puţin timp pentru meditaţie.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS