Horoscopul zilei de azi 10 aprilie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi 10 aprilie 2011


Berbec
Te bucuri astăzi de mai multă inspiraţie, viziune şi imaginaţie şi reuşeşti să-ţi apropii mai mult visele de realitate. Dacă vrei să te eliberezi de unele treburi casnice obositoare, încearcă să te menţii calm şi fă lucrurile pe rând. Unele amintiri cu privire la o relaţie mai veche îţi acaparează gândurile astăzi; te simţi astfel încurajat să evaluezi situaţia actuală în care te găseşti. Încearcă să înţelegi situaţiile dificile prin care trec cei apropiaţi şi oferă-ţi sprijinul.


Taur
Fă-ţi timp să conştientizezi şi să-ţi arăţi recunoştinţa pentru suportul pe care ţi l-a oferit o persoană apropiată în ultima perioadă. Cineva din jurul tău pare a fi confuz şi pesimist; încearcă să-l încurajezi şi împărtăşeşte-ţi din experienţele tale. Nu prea te bucuri de multă energie azi, aşa că ar fi indicat să amâni unele treburi casnice pe mâine. Comunici cu uşurinţă şi reuşeşti să finalizezi tot ceea ce-ţi propui astăzi.


Gemeni
Încă de dimineaţă, te simţi stors de energie şi putere; încearcă să asculţi nişte melodii mai energizante ca să te pui pe picioare. Spre mijlocul zilei, primeşti o invitaţie de a participa la o reuniune socială; ar fi indicat să nu refuzi invitaţia, pentru că această mică ieşire te va ajuta să te pui pe treabă. Spre seară, fii atent la ceea ce spui persoanelor apropiate, pentru că vorbele tale vor avea un impact puternic. Dacă nu vei evita ieşirile, ai şanse mari să cunoşti noi potenţiali parteneri. Nu fi prea cheltuitor, totuşi.


Rac
O persoană iubită va încerca astăzi să-ţi atragă atenţia prin comportamente uşor mai rebele; încearcă să fii receptiv. Dacă vei revedea detaliile unei conversaţii pe care ai purtat-o recent, vei descoperi că ai înţeles greşit unele lucruri şi vei reuşi să vezi lucrurile dintr-un unghi diferit. E o zi în care ar fi indicat să nu ai de-a face cu persoane mai în vârstă, pentru că îţi vor da doar bătăi de cap.


Leu
E esenţial să reuşeşti să îţi recapeţi echilibrul interior, în contextul în care ai avut o săptămână destul de agitată din punct de vedere fizic şi mental. Deciziile pe care le iei acum în contextul unei relaţii sunt extrem de importante, aşa că ia în considerare efectele pe termen lung şi angajamentele în discuţie. Încearcă să treci odată la acţiune, dacă vrei să-ţi realizezi planurile conform celor estimate. E o zi bună pentru activităţi sociale. Evită comportamentele prosteşti în încercarea ta de a-ţi recâştiga partenerul de viaţă.


Fecioară
Ar fi cazul să te gândeşti cu mai multă atenţie la visele tale şi să analizezi cu atenţie experienţele recente; ulterior, vei putea decide paşii următori ce se impun. Eşti nevoit să iei o decizie mai dificilă; încearcă să pui pe hârtie argumentele pro şi contra pentru a putea scăpa de dubii. Spre seară, eşti mai romantic şi simţi nevoia să te alinţi în compania partenerului de viaţă. Te bucuri de abilităţi de comunicare deosebite astăzi.


Balanţă
Reuşeşti să-ţi recapeţi optimismul astăzi şi te simţi mai aproape de visele tale. Asigură-te că cei din jur îţi cunosc programul, dacă vrei să eviţi o neînţelegere şi dacă vrei să nu fii nevoit să-ţi dai toate planurile peste cap. Te poţi aştepta la o seară minunată şi extrem de relaxantă, chiar dacă unii parteneri vor încerca să te antreneze într-o ceartă; rămâi cu picioarele pe pământ.


Scorpion
Reuşeşti să reiei legătura cu un mai vechi prieten sau iubit, iar acest lucru te ajută să-ţi îmbunătăţeşti starea de spirit. Împărtăşeşte-ţi experienţele cu prietenii şi încearcă să-i încurajezi pe cei ce trec prin momente mai dificile. E posibil să primeşti un dar de bani astăzi, aşa că vei fi inspirat să faci unele achiziţii. Dacă nu vei fi puţin mai grijuliu cu tine însuţi, rişti să te confrunţi cu unele probleme de sănătate. Dacă vrei ca relaţia cu partenerul de viaţă să progreseze, exprimă-ţi interesul în mod deschis.


Săgetător
Eşti mai creativ astăzi decât de obicei şi reuşeşti să faci totul cu un plus de farmec. Renunţă la programul de rutină stabilit pentru ziua de astăzi şi încearcă să laşi lucrurile să vină de la sine. E o zi bună pentru activităţi distractive, dar nu uita să-i incluzi pe cei dragi în planurile tale. E posibil să fii uşor decepţionat, însă totul e aparent. Se pare că partenerul de viaţă nu e foarte încântat de comportamentul tău în această perioadă.


Capricorn
Începi ziua prin a rezolva diverse treburi casnice şi reuşeşti să faci totul în timp record, aşa că îţi rămâne restul zilei pentru activităţi distractive. O relaţie din trecut te va preocupa puţin astăzi; încearcă să te relaxezi şi să meditezi atent la ceea ce se întâmplă acum în viaţa ta. Nu prea te-ai odihnit în ultima săptămână, aşa că ar fi indicat să-ţi iei o seară liberă. Fii dispus să-i asculţi pe cei din jurul tău şi vei putea obţine sfaturi utile, care te vor ajuta să depăşeşti unele probleme personale.


Vărsător
În acest weekend, te vei axa destul de mult pe odihnă şi relaxare; simţi nevoia să-ţi restaurezi echilibrul interior. Încearcă să nu-ţi ocupi astăzi timpul cu nevoile altora şi concentrează-te asupra necesităţilor proprii. E posibil ca doi prieteni apropiaţi să se certe astăzi; ar fi indicat să nu te implici sau altfel rişti ca ambii să se supere pe tine. Sunt şanse mari să obţii unele câştiguri financiare astăzi, dar e important să nu ai încredere în oricine.


Peşti
Dacă îţi vei drămui planurile de viitor cu înţelepciune, vei descoperi cum ai putea să le pui în practică cât mai eficient. Te poţi elibera de starea de confuzie emoţională meditând mai mult la ceea ce se întâmplă în prezent. Înainte să faci o achiziţie semnificativă astăzi, asigură-te că ţi-ai verificat minuţios situaţia financiară. Nu e o zi bună pentru a încheia noi asocieri de afaceri şi nici pentru a face schimbări drastice în carieră.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS