Horoscopul zilei de azi, 1 mai 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 1 mai 2011


Berbec
Se pare că ţi-ai făcut unele planuri privind achiziţionarea unor obiecte scumpe, cum ar fi maşină, casă sau chiar o vacanţă exotică. În plan profesional se pare că eşti cu totul şi cu totul o altă persoană. Reuşeşti să faci faţă multor provocări fără să ai tu ultimul cuvânt sau ceva de obiectat.


Taur
Plasamentele financiare te tentează astăzi foarte mult şi asta numai din dorinţa de a rotunji contul bancar. Se pare că unele demersuri ale tale necesită parafări şi recunoaştere oficială şi aceste lucruri te vor pune pe drumuri. Înarmează-te cu multă răbdare.


Gemeni
Ar trebui să fii foarte atent la cum anume cheltuieşti astăzi, mai ales pe ce şi cât. Nu eşti în cea mai bună formă intelectuală, eşti distrat şi nu te poţi concentra la ce ai de făcut. Atenţie să nu intri într-un conflict cu un coleg sau chiar cu şeful.


Rac
Planurile financiare îţi sunt date peste cap de ceva cu totul şi cu totul neprevăzut. Un partener ar putea avea nevoie de un împrumut. Cariera ta are nevoie de un plus de culoare, pentru că ai impresia că începi să te plafonezi. Prea au intrat toate în linie dreaptă. Îţi lipseşte adrenalina.


Leu
Se pare că reuşeşti să îţi echilibrezi bugetul, astfel încât achiţi şi datoriile şi mai rămâi şi cu bani în buzunar. Este o zi bună pentru investiţii şi plasamente. Munca pe care ai depus-o în proiectele în care erai prins îţi este apreciată şi asta nu poate decât să te bucure mai ales că îţi este măgulit orgoliul la cote maxime.


Fecioară
Eşti tentat să faci unele planuri financiare pe termen lung dar nu ai nici o siguranţă. Căută mai multe informaţii despre sectorul care te interesează. Lupţi cu ardoare pentru recâştigarea poziţiei la locul de muncă şi asta te va solicita foarte mult. Încearcă să iei lucrurile treptat şi nu în forţă.


Balanţă
Nu ştii exact ce anume vrei să faci pentru a-ţi rotunji finanţele. Orice ai face, stai departe de speculaţiile financiare. Se pare că există o oportunitate privind o nouă colaborare. Asta nu poate decât să îţi aducă un plus de energie pozitivă.


Scorpion
Financiar ar trebui să fii foarte atent ce anume face cu banii. Rişti să fii păgubit, fie în urma unui control financiar, a unui furt sau chiar a unei înşelătorii. Se pare că unele întâmplări de astăzi vor fi decisive pentru viitorul profesional al tău. Atenţie mai ales dacă ai de susţinut interviuri sau examene.


Săgetător
Se pare că ar trebui să aloci anumite sume da bani familiei care îţi solicită în acelaşi timp şi ajutorul financiar. Eşti apreciat la serviciu şi asta nu poate decât să te bucure şi să te motiveze să faci şi mai mult decât ai făcut până acum.


Capricorn
Eşti pe punctul de a face o investiţie, dar trebuie să ştii că nu este cea mai bună variantă pentru care ai optat. Dai dovadă de iniţiativă şi de spirit de echipă. Munceşti mult alături de colaboratorii tăi şi eşti foarte practic.


Vărsător
Oportunităţile apar la fiecare pas, numai să ştii să profiţi de ele. Stai departe de speculaţiile financiare. Cariera are nevoie de ceva nou şi din această cauză te implici în tot felul de proiecte, care mai de care mai solicitante.


Peşti
Faci faţă cu bine tuturor tentaţiilor şi reuşeşti să restabileşti echilibrul financiar. Nu eşti în cea mai bună formă şi în mare parte asta din cauza faptului că activităţile tale au intrat pe o pantă de rutină.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS