Horoscopul zilei de azi 26 martie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi 26 martie 2011


Berbec
Astăzi e indicat să te organizezi din punct de vedere financiar şi asta pentru a te bucura în weekend de mai mult confort şi stabilitate. Poţi face, de asemenea, împreună cu cei dragi, planuri de viitor astăzi. Evită investiţiile în această perioadă, întrucât poţi fi uşor dezamăgit din cauza acestora. Din punct de vedere profesional, te poţi bucura de avantaje enorme dacă reuşeşti să finalizezi la timp un proiect.


Taur
Ziua de astăzi te va inspira să îţi extinzi eforturile de creaţie, precum şi conexiunile sociale. Se pare că o schimbare, pe care o vreme ai evitat-o, va deveni necesară. Încearcă astăzi să te organizezi cu privire la sarcinile şi responsabilităţile pe care le ai, pentru a te bucura de mai multă libertate în weekend. Relaţia cu partenerul de viaţă va deveni mult mai puternică în această perioadă.


Gemeni
Un prieten nou, cu care vei stabili o oarecare legătură în weekend, te poate ghida spre a-ţi extinde anumite viziuni, iar totul pare a fi în cele din urmă o provocare pentru a privi lucrurile dintr-un unghi mai complet. În cazul în care hotărăşti să te implici într-o organizaţie caritabilă, te vei bucura de mari satisfacţii. Pot apărea astăzi unele situaţii neprevăzute ce te vor scoate din rutina zilnică.


Rac
Astăzi apar diverse ocazii de a te extinde din punct de vedere social, pentru o perioadă de câteva săptămâni. Acest lucru te va determina să iei noi hotărâri şi să fii cu mult mai optimist. Vei fi tentat să faci unele cercetări cu scopul de a-ţi realiza cât mai repede visele. Evită astăzi orice bârfă, întrucât asta îţi poate ştirbi din reputaţie. O perioadă deloc ideală pentru a socializa cu clienţi sau colegii de serviciu.


Leu
Începi ziua foarte încrezător în propriile puteri şi eşti caracterizat de un puternic sentiment de angajament. Astăzi vei avea ocazia de a aborda proiecte sau obligaţii mai vechi, cu scopul de a le completa sau chiar finaliza. Vei avea nevoie de meditaţie pentru a corela armonios gânduri şi sentimente cu persoana iubită. În cazul tău, dragostea şi romantismul sunt destul de evidente astăzi.


Fecioară
O conversaţie cu o persoană străină te poate determina să priveşti lucrurile dintr-un punct de vedere mult mai realist. Spre seară, ai ocazia să te relaxezi participând la un proiect distractiv, alături de prieteni apropiaţi. Ai şanse mari astăzi să finalizezi unele afaceri importante. Diverse activităţi fizice te vor face să te simţi mult mai bine, într-un timp relativ scurt. Nu renunţa la unele idei astăzi, întrucât se pot dovedi a fi bune.


Balanţă
Astăzi eşti tentat să iei decizii în numele altor persoane, situaţie ce nu pare să te avantajeze prea mult. Anumite informaţii noi te vor motiva să renunţi la unele mentalităţi învechite. Poţi consolida astăzi o parte din relaţiile tale, dacă vei apela îndeosebi la comunicare. Reuşeşti să socializezi în mod armonios la locul de muncă, aspect ce te avantajează atât în relaţia cu colegii, cât şi cu şeful.


Scorpion
Astăzi, optimismul de care dai dovadă va fi contagios pentru mulţi din jurul tău. Înainte de a lua decizii, asigură-te că eşti îndeajuns de echilibrat şi realist. Interacţionând mai mult decât de obicei, vei avea ocazia să îţi restabileşti echilibrul emoţional într-o relaţie cu cineva apropiat. Parteneriatele de afaceri se dovedesc a fi destul de profitabile astăzi. Evită bârfele şi concentrează-te pe ceea ce ai de făcut.


Săgetător
Astăzi, sincronizarea va fi cuvântul de ordine, prin urmare e indicat să te concentrezi în continuare pe aspecte legate de viitor. Este posibil să ai ceva dificultăţi cu o persoană străină, păstrează-ţi calmul. Prin intermediul unor activităţi de grup, se vor ivi diverse oportunităţi în plan sentimental. Pentru a evita o situaţie financiară dificilă, încearcă să eviţi anumite obiceiuri mai vechi.


Capricorn
Astăzi ai ocazia să îţi îmbunătăţeşti considerabil relaţiile cu cei din jur. Ai, de asemenea, oportunităţi de a pune în practică un plan mai vechi, pentru care va trebui să îţi dedici mai mult timp. Vei fi eficient în tot ceea ce faci, prin urmare nu da curs presiunilor din jurul tău. Felul în care comunici astăzi îţi va aduce popularitate, ceea ce îţi va reda încrederea în tine.


Vărsător
Astăzi dai dovadă de mai multă generozitate decât de obicei, ceea ce te determină să îţi desfăşori activitatea în armonie. Consideri, la un moment dat, că ai neapărată nevoie de sprijin de la o persoană din exterior. Ţine cont de sugestiile unor prieteni noi, întrucât astfel vei putea progresa din punct de vedere profesional. Eşti tentat să închei unele acorduri cu prieteni sau rude apropiate, cu scopul de a călători.


Peşti
Astăzi eşti nevoit să dezvolţi un proiect în etape, prin urmare începe cu un plan de acţiune înainte de a lua măsuri concrete şi asigură-te că iei în considerare absolut toate aspectele. Vei avea ocazia de a restabili echilibrul în anumite relaţii cheie, dacă vei fi dispus să faci mici compromisuri şi dacă vei apela la o comunicare onestă. La locul de muncă, e posibil să petreci ceva ore suplimentare astăzi.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS