Horoscopul zilei de azi 1 aprilie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi 1 aprilie 2011


Berbec
Restricţiile din jurul tău te-ar putea determina astăzi să te gândeşti cu atenţie înainte de orice mişcare pe care doreşti să o faci. Din punct de vedere profesional, constaţi că în această perioadă anumite progrese sunt destul de dificil de realizat. Spre seară, meditaţia te-ar putea ajuta să depăşeşti anumite stări emoţionale din sfera personală. Unele sfaturi sau opinii din exterior te-ar putea intriga astăzi.


Taur
Astăzi eşti tentat să exprimi totul cu ajutorul cuvintelor, dând astfel senzaţia unui plus de putere, însă gândeşte cu atenţie tot ceea ce zici. Pentru a evita anumite emoţii, angajează-te în diverse activităţi fizice suplimentare sau într-o meditaţie profundă. Evită astăzi orice afacere în care nu pari a fi lămurit pe deplin. Încerci să apelezi la noi moduri de exprimare, însă este posibil ca acestea să nu te prea avantajeze momentan.


Gemeni
Starea emoţională cu care te confrunţi astăzi te poate ghida, în cele din urmă, spre aflarea unor adevăruri importante. La locul de muncă, alegi să faci totul pe cont propriu, însă, pentru a obţine cele mai bune rezultate în acest mod, vei avea nevoie spre după-amiaza de o reorganizare a priorităţilor. Pentru un succes garantat, gândeşte totul înainte de a acţiona. Nu neglija astăzi relaţia de cuplu.


Rac
Gândeşte-te astăzi la visele tale dintr-un unghi mai spiritual şi astfel vei avea posibilitatea de a progresa cu un minim de efort. Starea ta de spirit te va influenţa să restabileşti ordinea în cadrul căminului, spre seară. Fii prudent la locul de muncă şi evită să te implici în prea multe discuţii ce i-ar putea afecta, în cele din urmă, pe cei din jurul tău. După-amiază, fă-ţi timp pentru a ajuta un prieten aflat în dificultate.


Leu
Astăzi ai tendinţa de a te concentra prea mult pe munca ta, iar asta ţi-ar putea influenţa uşor starea de spirit. Încearcă să îţi rezervi mai mult timp pentru odihnă şi relaxare, chiar dacă asta presupune reprogramarea unui angajament. Spre seară, un apel telefonic te poate pune în legătură cu o persoană din trecut. La locul de muncă, e indicat să nu permiţi anumite presiuni excesive.


Fecioară
Stai departe astăzi de persoane care practică o gândire negativă şi asta cu scopul de a păstra aspectele pozitive ale vieţii tale. În cazul unui conflict cu o persoană apropiată, cea mai bună metodă la care poţi apela este aceea de a nu face nimic până gândirea celuilalt nu va fi mai echilibrată şi flexibilă. Simţi nevoia de a te implica în grupuri ce îţi oferă ocazia unor activităţi fizice, cu scopul de a te relaxa.


Balanţă
Pentru a nu te considera la un moment dat dezinformat, apelează la diverse strategii pentru a verifica informaţiile din surse multiple. Îţi petreci ziua de astăzi urmărind bucuriile simple şi sarcinile uşoare, tocmai în ideea menţinerii echilibrului emoţional. Prin urmare, este bine să eviţi astăzi orice decizie cu caracter obligatoriu. Fii prudent, în special cu manipularea utilajelor sau obiectelor periculoase.


Scorpion
Astăzi, ţi se pare dificil să te deplasezi în orice direcţie, posibil din cauza stării de spirit pe care o ai sau din cauza lipsei de organizare. Ai tendinţa să te implici într-un demers artistic, cu scopul de a ocoli energiile emoţionale. Evită astăzi să faci promisiuni pe care nu le poţi păstra; în caz contrar, ai putea pierde un prieten important sau un contract de afaceri. Simţi nevoia de a face ceva energic şi diferit în seara asta.


Săgetător
Încearcă astăzi să te concentrezi îndeosebi pe problemele tale personale şi să încetezi să te mai îngrijorezi pentru alţii şi asta pentru a avea posibilitatea de a-ţi ţine sub control sentimentele. În plan profesional, ai şanse mari de reuşită astăzi. O reorganizare succintă a situaţiei tale financiare, te-ar putea elibera de anumite griji pe viitor. Astăzi, anumite oferte pe care le faci pot fi în avantajul tău.


Capricorn
Astăzi, stabilitatea emoţională vine din interior, prin urmare renunţă la situaţiile în care nu deţii controlul. Se iveşte o nouă oportunitate de a-ţi extinde veniturile, prin urmare analizează totul cu atenţie pentru a lua în zilele ce urmează o decizie finală. Rişti astăzi, din neatenţie, să divulgi anumite informaţii private. Nu fi timid atunci când este vorba de promovarea propriilor interese.


Vărsător
Astăzi vei găsi calea cea mai bună de a-ţi menţine echilibrul emoţional şi chiar poţi fi, la un moment dat, inspirat să faci o schimbare radicală. Deşi pare dificil să renunţi la anumite obiceiuri din trecut, aceasta este singura cale de a trăi mai liber în viitor. În cazul în care împărtăşeşti experienţe cu cineva apropiat, evită să dai sfaturi. Epuizarea ar putea duce în timp la probleme de sănătate minore.


Peşti
Se pare că în ultimele zile ai reuşit să ajungi la un echilibru; fii prudent şi pe viitor. Dacă te vei uita peste detaliile unei tranzacţii de afaceri, vei descoperi o problemă ce va trebui să fie abordată imediat. Vei putea însă îndrepta totul printr-un simplu apel telefonic. Fă-ţi timp pentru a lua decizii cu privire la obiectivele tale profesionale şi încearcă să te concentrezi mai mult pe chestiuni legate de securitatea financiară.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS