Horoscopul zilei de azi 23 februarie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi 23 februarie 2011


Berbec
Alegerile pe care le vei face astăzi vor avea impact pe termen lung, aşa că optează pentru stabilitate şi evoluţie treptată şi nu pentru recompense imediate. Te bucuri azi de mai mult noroc; dacă ai ocazia să te implici într-un concurs şi să câştigi nişte bani, mergi înainte. Ar fi indicat să nu dezvălui nimănui un secret preţios pe care ţi l-a împărtăşit o persoană apropiată; vei realiza mai târziu cât de preţioasă a fost tăcerea ta. Vei fi nevoit să accepţi interacţiunea cu alte persoane, aşa că fii relaxat. Unele rude mai în vârstă e posibil să aibă aşteptări exagerate de la tine.


Taur
Ziua de azi îţi oferă ocazia de a-ţi reîncărca bateriile şi de a te pregăti pentru noi începuturi. Fii recunoscător pentru ceea ce-ţi oferă viaţa şi trăieşte clipa. Dacă obţii nişte venituri suplimentare, ar fi bine să le foloseşti pentru a cumpăra lucruri pentru casă, ce-ţi pot creşte gradul de confort. Ai o stare de spirit deschisă pentru socializare; nu lăsa criticile unora să te supere. Nu fă mişcări importante astăzi; eşti confuz şi poţi ieşi din dilemă dacă faci o reevaluare a situaţiei.


Gemeni
Dai dovadă de abilităţi psihice deosebite astăzi, aşa că n-ar fi rău să-ţi urmezi bănuielile. Unele temeri nefondate îţi vor influenţa gândurile, însă te poţi elibera de acestea dacă alegi să vorbeşti deschis cu un prieten de încredere, obiectiv. E posibil să te confrunţi cu mici obstacole care vor cauza întârzieri neaşteptate, însă e spre binele tău, pentru că te împiedică să te îndrepţi într-o direcţie greşită. În relaţia cu partenerul de viaţă, încearcă să-ţi controlezi iritabilitatea. Dai dovadă de abilităţi deosebite în ceea ce priveşte acceptarea şi înţelegerea punctelor de vedere diferite ale celor din jurul tău.


Rac
Dacă vrei să ai o zi liniştită, ar fi bine ca, încă de dimineaţă, să-ţi restaurezi ordinea acasă şi la serviciu. Te vei concentra în mod special astăzi pe relaţiile tale personale, aşa că e posibil să-ţi rezervi mai mult timp pentru a-l petrece în compania celor dragi. Spre seară, te preocupă o situaţie neaşteptată - esenţial e să accepţi existenţa unei probleme înainte de a încerca să schimbi lucrurile. Lucrurile nu stau în realitate aşa cum vezi şi crezi tu; fii atent! În viaţa sentimentală, ar trebui să fii sigur că nu stai alături de partenerul tău doar din obişnuinţă şi comoditate.


Leu
Începi să te gândeşti mai mult la viitorul tău şi, chiar dacă nu te simţi extraordinar astăzi, îţi iei responsabilităţile mai în serios. Apare în discuţie o nouă oportunitate din punct de vedere profesional, aşa că fii sigur că eşti pregătit să mergi înainte, fiindcă te poţi aştepta la mai multe satisfacţii. E o zi bună pentru a te relaxa acasă, alături de cei dragi. Poţi achiziţiona avantajos obiecte de uz casnic astăzi; de asemenea, îţi sunt favorabile investiţiile de natură imobiliară.


Fecioară
O persoană apropiată îşi dezvăluie astăzi adevăratele motive pentru comportamentul său şi aceste noi informaţii te surprind şi te inspiră să-ţi schimbi gândurile şi sentimentele. Ar fi productiv dacă ai renunţa să te mai preocupi de un capitol mai vechi din viaţa ta şi dacă ţi-ai impune să accepţi lucrurile aşa cum sunt, chiar dacă nu le poţi înţelege. Păstrează-ţi atenţia asupra obiectivelor de natură profesională, chiar dacă te vei simţi agitat din cauza unor frustrări sau a unor limitări ce ţi se impun. Socializarea te poate ajuta să-ţi consolidezi o relaţie cu o persoană importantă din mediul tău.


Balanţă
Alege cu înţelepciune confruntările în care te implici astăzi şi evită să pierzi prea mult timp dezbătând situaţii ipotetice. Te gândeşti de ceva timp să faci o achiziţie, însă e recomandat să o mai amâni pentru o săptămână sau două. Spre seară, îţi recapeţi puterile în compania celor dragi, într-o atmosferă comodă şi relaxantă. Lucrurile par să meargă din ce în ce mai bine în viaţa ta, însă trebuie să înţelegi că nu poţi face mereu aşa cum crezi tu. Actualizează-ţi şi reevaluează-ţi invesţiile personale.


Scorpion
Astăzi vei reuşi să te exprimi mai deschis unei persoane apropiate, iar asta te va ajuta să aduci această relaţie la un nivel superior. Ţi-ai făcut un scop în viaţă din a te asigura că cei dragi au tot ceea ce-şi doresc, însă ar fi bine să nu-ţi neglijezi propriile nevoi dacă nu vrei să regreţi mai târziu. Nu e o zi în care să te înţelegi prea bine cu superiorii tăi şi nici cu persoana iubită, aşa că fii cât de cât rezervat. Evită deplasările de afaceri astăzi, pentru nu vor fi productive.


Săgetător
Abilitatea ta de a aduna informaţii şi de a le împărtăşi celorlalţi face diferenţa astăzi. Trebuie să rămâi obiectiv într-un conflict care nu te priveşte prea mult; în caz contrar, vei sfârşi prin a înfuria pe cineva. Spre seară, te îngrijorezi cu privire la o situaţie, însă nu sunt decât impresii false. Mici certuri te pot încurca astăzi şi îţi pot da peste cap planurile. Nu uita că ceea ce cauţi cu adevărat în prezent este să obţii mai multă stimulare intelectuală.


Capricorn
Nu te baza prea mult pe percepţiile tale astăzi, pentru că acţionezi în condiţii în care ai acces la informaţii limitate. Până ce poţi afla mai multe, acordă-le celor din jur prezumţia de nevinovăţie. Simţi că anumite aspecte te limitează în prezent, însă vei vedea mai târziu ca lucrurile se întorc în favoarea ta, aşa că n-are sens să fii îngrijorat sau frustrat. Dacă eşti nesigur în anumite situaţii, bazează-te pe intuiţie şi nu-ţi dezvălui dilemele celor din jur, în special dacă e vorba de colegii de serviciu.


Vărsător
Astăzi vei reuşi să te ocupi de o serie de sarcini pe care le-ai neglijat în ultima perioadă. Îndată ce reuşeşti să scapi de dezordine, ţi se clarifică şi gândurile şi emoţiile confuze. Poţi fi un exemplu pentru cei din jur astăzi, însă nu prin vorbele tale, ci prin ceea ce faci. Asigură-te că ai grijă de sănătatea ta, chiar dacă e vorba de unele afecţiuni minore. În viaţa sentimentală, ar fi bine să nu fii prea insistent şi manipulator cu persoana iubită.


Peşti
Reuşeşti astăzi să te menţii obiectiv, iar asta ţi-e de real folos în deciziile pe care le iei pe parcursul zilei. Înainte de a preda unei alte persoane sarcini importante, fii sigur că-i oferi instrucţiuni detaliate. E posibil să reconsideri astăzi o oportunitate care dispăruse o dată cu începutul anului, însă acum lucrurile par mai stabile şi mai promiţătoare decât ultima dată. E o zi perfectă pentru ieşiri relaxante; te vei bucura de o seară distractivă în compania prietenilor sau a persoanei iubite.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS