Horoscopul zilei de azi 22 februarie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi 22 februarie 2011


Berbec
Deşi te strădui să-ţi recapeţi echilibrul, vei mai avea de aşteptat cel puţin câteva zile. Ai suficiente informaţii pentru a putea pregăti un plan de acţiune, însă n-ar strica să-ţi pui ideile pe hârtie în caz că va fi nevoie să faci unele ajustări mai târziu. E cazul să-ţi acorzi mai multă atenţie ţie însuţi, pentru a te putea înţelege mai bine cu ceilalţi. Spre seară, realizezi că în ultima perioadă ai acţionat bazându-te pe o iluzie şi că e timpul să optezi pentru o schimbare de direcţie. Te poţi bucura de clipe romantice în cazul în care călătoreşti. Nu cheltui exagerat pe obiecte casnice.


Taur
O schimbare în ultimul minut îţi va clarifica programul; profită de timpul câştigat pentru a te implica în activităţi creative. Eşti remarcat de către cei din jur pentru calităţile tale de bun organizator. Seara o vei petrece în compania persoanei iubite şi te vei bucura de clipe emoţionante şi conversaţii plăcute. Lasă lucrurile să meargă de la sine şi ai încredere în instinctele tale, cu atât mai mult cu cât treci printr-o perioadă de confuzie în viaţa personală. E posibil să realizezi că unul din colegii de serviciu a fost fals şi ipocrit în ultima perioadă.


Gemeni
Ar fi cazul să fii mai atent la bugetul tău astăzi şi să-ţi analizezi cu obiectivitate situaţia financiară. Dacă-ţi vei împărtăşi experienţele personale cu un prieten care-ţi solicită ajutorul, vei reuşi să-l convingi că sfaturile tale sunt de încredere şi vei realiza şi unele schimbări personale pe care le-ai putea face. Spre seară, e posibil să primeşti un email cu veşti extraordinare. Profită de oportunităţile care ţi se ivesc; e posibil să fii incitat la o dezbatere cu unele persoane invidioase pe popularitatea ta. Ar fi bine să nu mai faci promisiuni pe care nu le poţi respecta.


Rac
Cel mai bun mod de a rezolva un conflict major cu care te confrunţi e să-ţi concentrezi atenţia asupra zilelor ce vor urma. Indiferent de ce se întâmplă, e esenţial să gândeşti pozitiv şi să ai speranţă. Reuşeşti să te exprimi mai expresiv şi cu mai multă claritate astăzi; profită de asta! Încearcă să înţelegi şi punctele de vedere ale celorlalţi. La serviciu, se fac unele reduceri de personal şi eşti cam îngrijorat; în cazul în care vei începe să-ţi cauţi un nou loc de muncă, nu te baza pe ajutorul nimănui, chiar dacă unii ţi-au promis că te vor ajuta.


Leu
E posibil ca unele conflicte ascunse din mediul tău profesional să înceapă să iasă la suprafaţă, aşa că fii atent la orice detaliu din jurul tău. Îţi va fi mai dificil să îţi afirmi necesităţile sau dorinţele, însă vei avea mai mult de pierdut dacă nu faci asta acum. Îţi poţi consolida parteneriatele prin onestitate şi comunicare deschisă. Abilităţile tale de a comunica cu uşurinţă te ajută să-i câştigi pe cei cu care interacţionezi astăzi. Nu e o zi optimă pentru a face investiţii, pentru că nu se vor dovedi profitabile.


Fecioară
Puterile tale intuitive ating cote maxime astăzi. Dacă vrei să te mai eliberezi de sub presiune, lasă-ţi un coleg să preia ştafeta la serviciu. E posibil să explorezi anumite aspecte-problemă ale relaţiilor tale personale şi e cazul să te gândeşti la unele schimbări în ceea ce priveşte abordarea ta. Eşti autentic astăzi şi reuşeşti să-ţi recapeţi liniştea sufletească, însă ai nevoie de un prieten bun pe care să te poţi baza. Mediul familial e uşor nestatornic şi e posibil să descoperi că responsabilităţile tale faţă de familie au crescut.


Balanţă
Te bucuri astăzi de mai multă creativitate, aşa că e posibil să ai câteva idei noi briliante. Ar trebui să te organizezi mai bine, dacă vrei să nu-ţi mai iroseşti timpul şi energia. Spre seară, e posibil ca un prieten să-ţi ia în sfârşit în considerare un mai vechi sfat pe care i l-ai oferit. Apar mai multe ocazii de a te reuni şi de a te simţi bine în compania prietenilor apropiaţi; ar fi bine să nu te izolezi şi să răspunzi pozitiv invitaţiilor pe care le primeşti. Stai ferm pe poziţie în cazul în care vei fi nevoit să te confrunţi cu cineva astăzi.


Scorpion
E o zi în care reuşeşti să rămâi obiectiv şi să-ţi menţii astfel stabilitatea şi echilibrul atunci când emoţiile tale sunt puse la încercare. Dacă îţi vei face puţin timp pentru a-ţi revizui scopurile personale dintr-o perspectivă mai spirituală, vei descoperi că e posibil să fie nevoie de unele ajustări. Lasă-i pe cei din jur să ştie ceea ce simţi prin acţiuni şi mai puţin prin cuvinte şi fii pregătit pentru a progresa. În viaţa sentimentală, nu-ţi lăsa partenerul de viaţă să te supere astăzi.


Săgetător
Activităţile pe care le vei face astăzi vor fi mai amuzante decât de obicei şi vei simţi nevoia să-ţi exprimi deschis ideile şi gândurile. Încearcă totuşi să nu exagerezi, pentru că e bine să fii şi discret într-o anumită măsură. Evită să faci promisiuni pe care nu le poţi onora. Te vei bucura în mod special de recunoaştere pentru eforturile şi investiţiile pe care le faci pe front domestic. Dacă vrei să eviţi certurile şi conflictele, mai ales în plan familial, încearcă să fii mai organizat.


Capricorn
Astăzi ar fi indicat să acorzi mai multă atenţie sentimentelor tale, pentru că sunt mai de încredere decât faptele şi informaţiile din jurul tău. Ai ocazia să interacţionezi cu persoane deschise şi plăcute şi e posibil să obţii idei noi şi interesante pe această cale. Te confrunţi cu unele probleme care te preocupă excesiv şi îţi pot afecta starea de spirit. Participă la întâlniri sau dezbateri stimulative care-ţi permit să-ţi pui în valoare inteligenţa. Fii precaut; ideile tale sunt bune, dar fii sigur că sunt şi realiste.


Vărsător
E o zi în care îţi va fi mai uşor decât de obicei să-ţi exprimi gândurile şi sentimentele în mod deschis. Planifică-ţi pentru sfârşitul săptămânii o ieşire alături de prietenii tăi apropiaţi. Fie optezi să mai delegi unele responsabilităţi, fie vei ajunge să munceşti de dimineaţă până seara şi vei regreta acest lucru. Ai o stare de spirit mai copilăroasă şi o perspectivă mai optimistă asupra vieţii în general. Încearcă să nu exagerezi cu cheltuielile şi ia în considerare varianta de a te muta cu locuinţa, dacă nu vrei să faci renovări.


Peşti
Astăzi te vei implica într-un nou proiect creativ. Poţi câştiga mai multă încredere în tine însuţi dacă eşti mai atent la ceea ce se întâmplă cu tine înainte de a interacţiona cu alţii. Spre seară, te relaxezi citindu-ţi emailul sau navigând pe Internet. Dai dovadă de un entuziasm fără limite, care îi va inspira şi influenţa şi pe cei din jurul tău. Dacă la serviciu superiorii ţi-au solicitat să faci un anumit lucru, ar fi bine să nu-l amâni.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS