Horoscopul zilei de azi 2 februarie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi 2 februarie 2011


Berbec
Treci printr-o perioadă destul de epuizantă şi confuză, pentru că nu ştii exact ce îţi doreşti sau nu te simţi puternic, capabil, eficient. Din punct de vedere fizic, trebuie să fii puţin mai blând cu tine însuţi; încearcă să nu-ţi risipeşti inutil rezervele de energie. Cu toate acestea, creativitatea şi simţul tău artistic vor atinge cote maxime astăzi, aşa că ar fi bine să profiţi de asta.


Taur
Sentimentele tale sunt intense şi convingătoare în acest moment şi tinzi să fii foarte exigent în privinţa aşteptărilor pe care le ai de la partenerul tău de viaţă. E posibil să apară uşoare tensiuni în viaţa sentimentală, pentru că simţi că oferi mai mult decât primeşti. Astăzi ar fi indicat să eviţi să împrumuţi bani sau lucruri personale, pentru că rişti să nu ţi le mai recuperezi.


Gemeni
Astăzi îţi va fi imposibil să te mulţumeşti cu răspunsuri superficiale. Eşti nerăbdător şi impulsiv cu cei ce vor căuta să evite discuţiile despre cauzele şi motivele ascunse ale situaţiilor-problemă cu care te confrunţi. Ai tendinţa de a-ţi impune părerea în mod agresiv în faţa celorlalţi şi de a te concentra obsesiv pe anumite idei sau probleme.


Rac
O zi ideală pentru a programa activităţi sociale sau chiar întâlniri de afaceri, datorită amabilităţii de care dai dovadă. Acţionezi diplomat în situaţii încordate, între oameni cu puncte de vedere diferite. E posibil, spre sfârşitul zilei, să te relaxezi participând la un eveniment cultural. Şi o excursie scurtă ţi-ar fi prinde bine astăzi. Pentru a-ţi reduce volumul de muncă, apelezi la câteva ore suplimentare.


Leu
Astăzi te vei bucura de apreciere din partea celor din jur, datorită modului armonios de a relaţiona, aspect care te ajută să-ţi consolidezi relaţiile sociale, de prietenie sau de alianţă. Vei constata că e o zi ideală pentru a-ţi vizita un prieten sau o rudă. Eşti uşor mai romantic azi, însă, ce-i drept, pentru puţin timp. Spre sfârşitul zilei, te îngrijorează anumite dificultăţi financiare.


Fecioară
Astăzi eşti surprins de o situaţie neaşteptată, pe care o vei depăşi cu succes, tocmai datorită caracterul tău puternic. De asemenea, eşti pus în situaţia de a rezolva o problemă legată de viaţa sentimentală, însă, în acest caz, încăpăţânarea de care dai dovadă te va conduce spre efecte inverse. Încearcă să-ţi păstrezi calmul şi să fii raţional, altfel îţi vei constrânge partenerul de viaţă să-ţi dea un ultimatum.


Balanţă
Ziua de astăzi te va găsi plin de entuziasm, mai degrabă pentru anumite proiecte sau evenimente, care îţi vor capta atenţia în mod deosebit. Este momentul ideal să-ţi ghidezi eforturile spre noi activităţi, care implică noi parteneriate. Interesul tău pentru religie şi filozofie te poate duce în destinaţii specifice. E posibil să te alături unor grupuri umanitare.


Scorpion
O zi ideală pentru autodisciplină, formare, perseverenţă. Munceşti mult şi dai dovadă de rezistenţă şi concentrare; prin urmare, te bucuri de aprecieri la locul de muncă. Grupurile din care faci parte, pe lângă faptul că se bucură de compania ta, îţi vor susţine interesele. În privinţa vieţii sentimentale, asigură-te că va trece ceva timp până la o nouă schimbare.


Săgetător
Astăzi eşti mai sentimental ca oricând, apreciezi frumuseţea vieţii şi eşti invadat de gânduri de iubire. Este momentul propice de a-ţi exprima sentimentele faţă de persoanele apropiate; e posibil să recurgi la a scrie o poezie sau o scrisoare de dragoste. Pot exista oportunităţi de a participa la activităţii sociale care sunt legate de locul de muncă.


Capricorn
Astăzi vei da dovadă de un intens simţ estetic. Poate că este momentul să faci câteva schimbări în viaţa ta, pentru a o face mai armonioasă. Vei avea ocazia, pe parcursul zilei, să dezbaţi anumite probleme importante cu o persoană de încredere. Ideile tale sunt bune, însă ar trebui să te asiguri că eşti realist.


Vărsător
Astăzi e indicat să dai dovadă de răbdare, în special cu membrii familiei. În plan profesional, întrucât eşti dedicat muncii tale, te bucuri de apreciere din partea colegilor. Ai şanse să faci progrese remarcabile la locul de muncă, ideile tale fiind foarte utile. Sfârşitul zilei îl petreci în compania persoanei iubite.


Peşti
Astăzi vei fi atras de artă şi divertisment. Ai putea să te duci la un film cu un prieten sau, de ce nu, să scrii ceva, dat fiind că te bucuri de un val de imaginaţie. E o perioadă în care ar trebui să ţii cont de intuiţie în tot ceea ce faci. Vei descoperi astăzi că eşti un pic mai norocos decât credeai.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS