Horoscopul zilei de azi 16 februarie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi 16 februarie 2011


Berbec
Te aşteaptă o zi destul de aglomerată, aşa că pentru a putea aborda multitudinea de sarcini care te aşteaptă va trebui să te bazezi în principiu pe o foarte bună organizare. Apelează la o sursă secundară înaintea unui schimb de informaţii. Pe parcursul zilei, ai tendinţa să te abaţi de la obiectivele pe care le ai, dar spre după-amiaza reuşeşti să te concentrezi şi să revii la normal. Spre seară, fii pregătit să interacţionezi în grupuri şi organizaţii de mari dimensiuni.


Taur
Astăzi pui accent pe dorinţele tale şi, totodată, acorzi mai multă atenţie vieţii de cuplu. Încearcă totuşi să îţi deschizi inima, astfel încât cei din jurul tău să poată vedea ce simţi cu adevărat. Indicat ar fi să nu îţi faci planuri ferme pentru diseară, întrucât vei primi o invitaţie spontană în jurul prânzului. E posibil să lucrezi câteva ore suplimentare pentru a face ceva bani în plus. Nu fi foarte încrezător, gândeşte-te la sensul vieţii din prezent!


Gemeni
Începi ziua prin a-ţi face o listă a preocupărilor tale, ca un prim pas spre obţinerea rezultatelor dorite. Unele informaţii noi te-ar putea ajuta să percepi mai corect anumite situaţii şi implicit să iei o decizie favorabilă cu privire la acestea. În sfera sentimentală, e posibil să ai parte de o întâlnire romantică, care te inspiră să faci o mişcare îndrăzneaţă. Dacă hotărăşti să investeşti bani în modernizarea locuinţei, poţi să beneficiezi de anumite avantaje. Nu lua decizii în grabă astăzi.


Rac
În cursul zilei de astăzi, vei descoperi adevărul din spatele unui mister, iar acest lucru îţi poate uşura cu mult preocupările pentru viitor. E momentul potrivit să te separi de cineva care are tendinţa de a-ţi oferi sfaturi eronate sau informaţii incorecte, mai ales dacă a devenit o sursă constantă de frustrare. Participi la o întâlnire de afaceri, spre după-amiaza, unde faci tot posibilul să ieşi în evidenţă; nu vei fi însă la fel de popular ca în familie. Atenţie la ce semnezi astăzi.


Leu
E posibil să fii nevoit să apelezi la o schimbare de direcţie sau de abordare în viaţa ta; ar fi indicat să-ţi urmezi instinctele. Ai energia necesară pentru a te ocupa de unele activităţi casnice sau pentru a-ţi onora unele angajamente întârziate. Schimbările personale îţi sunt favorabile, însă nu lăsa problemele personale să interfereze cu sarcinile de serviciu.


Fecioară
Eşti destul de activ astăzi, în special din punct de vedere profesional. Pe parcursul zilei, eviţi unele dezbateri sau confruntări care nu te implică direct. Ai nevoie de o atenţie sporită astăzi, întrucât eşti predispus la accidente. Pe parcursul zilei, acorzi o importanţă deosebită nevoilor tale spirituale, iar spre seară îţi acorzi puţin timp pentru meditaţie suplimentară sau pentru auto-cultivare. Apar noi oportunităţi în sfera dragostei.


Balanţă
Astăzi vei obţine noi informaţii dintr-o sursă neobişnuită şi asta te va ajuta să îţi schimbi percepţia cu privire la o anumită situaţie. Ai putea fi inspirat să faci o schimbare în ceea ce priveşte imaginea ta; ia în considerare o nouă ţinută sau o nouă coafura. În plan profesional, depui ceva eforturi pentru a duce la bun sfârşit sarcinile zilnice. Evită să te gândeşti la eventuale posibilităţi de creditare, întrucât nu e un moment oportun.


Scorpion
O propunere de afaceri sau de promovare se iveşte pe parcursul zilei şi e posibil să îţi aducă mari provocări, dar şi mai multe responsabilităţi. Te simţi pregătit din toate punctele de vedere să faci o mişcare îndrăzneaţă. Eşti destul de solicitat la locul de muncă întrucât colegii tăi, în lipsa de argumente, vor apela la tine pentru a restabili armonia. Este posibil să apară oportunitatea de a te înscrie la noi cursuri, care te vor încuraja să ai mai multă încredere în tine.


Săgetător
Continui să cauţi un nivel mai ridicat de conştientizare a sferei spirituale şi emoţionale, în scopul de a-ţi îmbunătăţi imaginea personală. Sănătatea, carieră sau proiectele financiare vor deveni mai uşor de gestionat, însă doar dacă îţi vei schimba percepţia despre ele, nu şi modul de a acţiona. Pe parcursul zilei, apar ceva conflicte legate de o relaţie personală; acestea îţi vor oferi însă - într-o anumită măsură - noi indicii benefice. Este o perioadă favorabilă pentru a face ceva mişcări în plan profesional.


Capricorn
Astăzi eşti mai motivat ca oricând să acţionezi, fiind influenţat în special de anumite gânduri. Evită să îţi manifeşti furia în public; e posibil să câştigi antipatii sau chiar să superi prin comportamentul tău pe cineva apropiat. E o perioadă în care nu e indicat să iei hotărâri de nici o natură, şi asta din cauză că încă mai ai nevoie de ceva informaţii. Foloseşte-ţi energia în scopuri productive pentru a evita eventualele frustrări ce pot apărea. Atenţie în privinţa disciplinei la locul de muncă.


Vărsător
Astăzi vei primi o veste neaşteptată, care îţi va crea sentimente pozitive şi gânduri plăcute. Încetezi să te mai gândeşti şi să mai vorbeşti despre o schimbare dorită şi te hotărăşti astăzi să treci la acţiune. Te vei bucura de o putere de atracţie ieşită din comun astăzi, însă e posibil că farmecul tău să acţioneze asupra unor persoane care sunt deja implicate într-o relaţie. N-ar fi rău că astăzi să îţi ţii nervii în frâu!


Peşti
E posibil să fii inspirat să faci o schimbare semnificativă în stilul tău de viaţă. Lecţiile de viaţă cu care te confrunţi în prezent ar trebui să te facă să înţelegi că tu trebuie să fii mai flexibil, nu cei din jurul tău. O posibilă neînţelegere la serviciu îţi poate cauza întârzieri, aşa că e posibil să fii nevoit să lucrezi până mai târziu astăzi. Nu te lăsa acaparat de emoţii şi fii atent la oportunităţile de a-ţi majora veniturile.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS