Horoscopul zilei de azi 15 februarie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi 15 februarie 2011


Berbec
Dacă eşti atent la emoţiile care pun stăpânire pe tine la un moment dat, vei reuşi să depăşeşti mai uşor unele momente dificile. E o zi care nu pare a fi deloc îngăduitoare cu tine. Restabileşte-ţi echilibrul în aria relaţiilor personale; e posibil ca perioada aceasta să aducă noi schimbări în viaţa ta. Atenţie la relaţia cu persoana iubită şi evită discuţiile în contradictoriu. Eşti plin de energie, prin urmare, caută să faci ceva constructiv astăzi.


Taur
Astăzi eşti înconjurat de cei dragi şi, din aceste considerente, eşti marcat de un sentiment de securitate în plan afectiv. E indicat să faci o analiză succintă înainte de a lua măsuri. Evită să fii prea obiectiv; mai degrabă lasă să treacă o perioadă de timp pentru a purta anumite discuţii cu persoana iubită. E o perioadă în care vor spori puterile tale intuitive şi te vei bucura de o mai bună orientare. Astăzi eşti în prim plan!


Gemeni
E o zi în care vei accepta cu uşurinţă restricţiile financiare. Dai dovadă de flexibilitate şi asta te poate ajuta să schimbi cu uşurinţă direcţia la un moment dat. Eşti destul de temperat şi blând cu tine însuţi şi, prin urmare, nu încerci deloc să forţezi lucrurile. Spre seară, te implici într-un proiect de creaţie şi hotărăşti să-ţi laşi imaginaţia liberă. Nu te grăbi să iei decizii astăzi; rişti să dai naştere unor tulburări sau unei schimbări de rutină în mediul familial.


Rac
Astăzi te vei confrunta cu diverse schimbări neaşteptate; apar noi mesaje importante pentru tine, aşa că încearcă să le desluşeşti. Ai putea să te simţi extrem de sensibil la un moment dat, de aceea ar fi indicat să petreci mai mult timp în cadrul familiei. E posibil spre seară să te angajezi în activităţi solitare, dând dovadă de corectitudine şi onestitate. O schimbare este la fel de bună ca o perioadă de odihnă. Ieşi în evidenţă datorită abilitaţilor tale de comunicare.


Leu
Ar fi indicat să fii ceva mai flexibil astăzi, întrucât vei avea de a face cu mici conflicte, în special la locul de muncă. Lasă-te ghidat de noile oportunităţi care apar pe parcursul zilei. Spre seară, fii deschis spre noi opţiuni, în aşa fel încât să poţi accepta o invitaţie primită în ultimul moment. Te bucuri de popularitate, iar eforturile tale vor fi recompensate cu generozitate. Eşti apreciat în mod special de către cei care se bazează pe tine.


Fecioară
Astăzi apare o nouă responsabilitate în lista ta, dar acest aspect nu te copleşeşte ci, din contră, te inspiră să găseşti o soluţie de rezolvare a problemelor. Ca să nu te complici pe parcursul zilei, ar fi indicat să-ţi urmăreşti strict obiectivele. E o perioadă în care eşti în căutarea unei noi aventuri şi explorezi necunoscutul cu pasiune. Oportunităţile în dragoste vor spori în urma unei călătorii. Responsabilitatea cu privire la o rudă mai în vârstă poate fi o povară.


Balanţă
Pacea ta interioară se bazează astăzi pe echilibrul spiritual; prin urmare, orice dezamăgire minoră sau o schimbare în planurile tale te va deranja azi. Cineva care te-a supărat de curând îşi va schimba radical comportamentul şi asta îţi va vindeca resentimentele şi te va conduce spre o conexiune mai solidă cu respectiva persoană. Urmează o perioadă plină de speranţă şi optimism în ceea ce priveşte planul tău de viitor. O posibilă călătorie se va dovedi a fi plăcută, dar destul de costisitoare.


Scorpion
Nu vei reuşi astăzi să pui în practică chiar toate planurile pe care le ai. Nu ar fi rău dacă ai fi puţin atent la ce spun alţii; e posibil să te ajute cu informaţii importante. Astăzi poţi lua măsuri în privinţa rezolvării unei probleme de sănătate mai vechi, pe care ai tratat-o cu indiferenţă şi care devine sâcâitoare. E o zi în care îi accepţi cu uşurinţă pe toţi cei din jurul tău, poate şi din cauza faptului că simţi o nevoie acută de a te exprima.


Săgetător
Începi ziua gata bulversat de o schimbare ce se petrece în perimetrul aşteptărilor tale. Constaţi însă pe parcursul zilei ca întorsătura de situaţie îţi este, de fapt, favorabilă. Încearcă să te informezi şi să cercetezi problema din timp înainte să iei o decizie finală. Spre seară, ai ocazia să îţi etalezi talentele într-un proiect cu prietenii. E posibil ca deciziile pe care le iei astăzi să îţi aducă aprecieri la locul de muncă. Acordă timp şi problemelor personale.


Capricorn
Odată ce reuşeşti să accepţi condiţiile actuale, vei avea în mod cert posibilitatea de a aprecia scopul lor major. În contextul de faţă, e indicat să gândeşti pozitiv pentru a avea parte de o zi armonioasă. Investighează surse alternative şi vei descoperi noi informaţii ce îţi pot fi de mare folos. Poţi face faţă unor provocări sau unor schimbări bruşte de situaţie, dând dovadă de încredere şi har. Îndoiala poate duce la nesiguranţă. Nu semna contracte şi nu te implica în colaborări financiare incerte.


Vărsător
Astăzi e o zi în care te vei simţi frustrat şi, din cauza aceasta, te poţi lovi de confuzii sau de modificări neaşteptate în ceea ce priveşte direcţia pe care o urmezi. Încearcă să faci un pas înapoi şi să priveşti lucrurile dintr-un unghi mai spiritual. Eşti pus în situaţia de a lua o decizie, aşa că fă o listă cu argumentele pro şi contra; asta te poate ajuta să obţii claritatea de care ai nevoie pentru alegerea ta. Se recomandă atenţie sporită când vine vorba de bani, de creditări sau de donaţii.


Peşti
Astăzi e o zi în care eşti hotărât să faci ceva transformări în viaţa ta. Poţi deveni destul de furios atunci când alţii îţi blochează mişcările şi din această cauza te vezi nevoit să schimbi puţin direcţia perspectivelor tale. E posibil ca un apel telefonic să îţi schimbe în bine starea de spirit. Modestia şi optimismul te vor ajuta să te bucuri de lucrurile simple. Poţi face schimbări cu caracter personal, care îţi vor spori reputaţia şi îţi vor oferi o mai mare încredere în tine.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS