Horoscopul zilei de azi 13 februarie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi 13 februarie 2011


Berbec
Astăzi vei simţi o nevoie mai intensă de a medita. Încearcă să petreci o seară liniştită în compania unei persoane iubite pentru a te reîncărca emoţional şi pentru a-ţi recăpăta sentimentul de securitate. Ai sentimentul că ceea ce se petrece în jurul tău nu este corect şi vei simţi nevoia de a te plânge de acest lucru. Eşti plin de idei bune, iar activităţile pe care vei alege să le faci astăzi te vor face să te simţi mai bine decât te-ai fi aşteptat.


Taur
Fii pregătit să profiţi de energia pozitivă şi jucăuşă care te va învălui astăzi. Trăieşte clipa şi nu te mai îngrijora excesiv pentru tot felul de probleme. E posibil să primeşti o invitaţie neaşteptată de a socializa cu persoane noi; ar fi bine să nu o refuzi, pentru că e posibil să poţi lega conexiuni importante pentru viitorul tău. Bazează-te pe propriile concluzii şi ia mai puţin în considerare ceea ce-ţi spun alţii astăzi.


Gemeni
Fii dispus să-ţi împărtăşeşti experienţele cu ceilalţi şi vorbeşte deschis despre obstacolele cu care te-ai confruntat până acum. Dacă vrei să-ţi pui lucrurile în ordine, concentrează-te apoi pe activităţile pe care nu ai reuşit să le finalizezi în ultimele zile. Spre seară, lasă-i pe ceilalţi să facă planuri sau implică-te într-un proiect creativ. Felul tău de a fi competitiv te va ajuta să ieşi învingător din orice provocare astăzi. Evită comportamentele răutăcioase, dar şi schimbările frecvente de atitudine ca să nu rişti să te izolezi.


Rac
Vei fi fericit să renunţi să te mai implici într-o serie de situaţii asupra cărora nu deţii controlul. Un prieten va apela la experienţa şi la înţelepciunea ta în demersul său de a lua o decizie dificilă. Profită de momentele de linişte pentru a medita asupra unor schimbări pe care vrei să le faci curând. Decepţiile sunt aparente. E o zi bună în ceea ce priveşte relaţia cu şeful, dar ai grijă ca micile neînţelegeri să nu-ţi stea în cale.


Leu
Ziua de astăzi îţi aduce mai multă inspiraţie şi întrevezi noi modalităţi de a-ţi aduce la îndeplinire cele mai importante dorinţe. Îţi vei împărtăşi visele unui prieten de încredere şi îl vei ajuta astfel să revină cu picioarele pe pământ. Dacă vrei să rezolvi o situaţie misterioasă, nu te baza pe informaţii din surse secundare, ci mai degrabă pune întrebările potrivite persoanei potrivite. Vei comunica cu uşurinţă astăzi şi îţi va fi mai uşor să-i câştigi pe cei din jurul tău.


Fecioară
Vei experimenta astăzi o schimbare semnificativă de perspectivă, întrezărind noi opţiuni pentru succes. Spre seară, dacă vei planifica o reuniune cu prietenii tăi dragi, vei avea ocazia de a afla nişte informaţii surprinzătoare. Renunţă la obiceiurile tale negative şi fii dispus la un compromis în cazul în care partenerul îţi dă un ultimatum.


Balanţă
Te simţi lipsit de puteri, iar singura soluţie pentru a-ţi reveni este să priveşti înăuntrul tău. Pentru moment, renunţă să lupţi pentru schimbarea circumstanţelor şi învaţă să accepţi lucrurile aşa cum sunt. Dacă vei simţi nevoia de ajutor, astăzi e recomandat să eviţi să-i soliciţi pe cei din jur pentru că sfaturile lor nu-ţi vor aduce decât confuzie. Evită, de asemenea, să iei decizii drastice cu privire la eventualele probleme legale cu care te confrunţi.


Scorpion
Dacă vrei ca ziua să treacă uşor, încearcă astăzi să îmbini munca cu activităţile plăcute, de recreere. În familie, pentru a restabili armonia, va trebui să ajungi la o cale de compromis cu persoana iubită. Fii mai atent la contul tău bancar, pentru că ai cam pierdut controlul asupra cheltuielilor. E posibil ca, în a doua jumătate a zilei, să-ţi rezervi timp pentru a vizita o persoană bolnavă, imobilizată la domiciliu.


Săgetător
Astăzi, socializările vor fi prioritare, aşa că poţi să uiţi de treburile casnice. E o zi perfectă pentru a organiza o petrecere spontană sau pentru a te reuni cu prietenii şi cu cei dragi, cu atât mai mult cu cât nu prea ai mai avut timp pentru aşa ceva în ultimele luni. O scurtă călătorie e binevenită şi te poate ajuta să legi noi prietenii de durată. Fii atent să nu spui lucruri nepotrivite în momente nepotrivite.


Capricorn
Astăzi vei simţi că reuşeşti să-ţi recapeţi echilibrul emoţional. N-ar strica să fii puţin mai copilăros şi să încerci să priveşti viaţa într-un mod mai simplu. Spre seară, leneveşti în compania persoanei iubite şi te bucuri de o conversaţie plăcută despre planurile voastre de viitor; încearcă să nu ai o atitudine demonstrativă. E o zi în care îţi sunt recomandate investiţiile de natură imobiliară.


Vărsător
Relaţiile-cheie din viaţa ta se vor stabiliza pe măsură ce vei petrece mai mult timp interacţionând cu cei dragi. Lasă lucrurile să vină de la sine şi totul va fi perfect. Concentrează-te mai mult pe dezvoltarea personală dacă vrei ca lucrurile să meargă bine şi pe viitor. Poţi evita irascibilitatea şi ieşirile nervoase cât timp accepţi să te confrunţi cu problemele tale personale.


Peşti
Vei petrece cea mai mare parte a zilei implicându-te în activităţi sau proiecte creative. Dacă o persoană apropiată îţi solicită un împrumut, n-ar fi rău să-i fii de ajutor, mai ales după ce afli pentru ce are nevoie. Vei avea o conversaţie intensă cu o anumită persoană, care te va ajuta să-i înţelegi sentimentele şi chiar te va surprinde. Încearcă pe cât posibil să fii calm astăzi, pentru că furia nu-ţi va provoca decât nelinişte.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS