Horoscopul zilei de azi 12 februarie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi 12 februarie 2011


Berbec
Astăzi îţi vei îndrepta atenţia în special spre distracţii şi activităţi creative, întrucât simţi nevoia să te reîncarci de energie în modul acesta. Încearcă să te faci plăcut şi totodată să îţi asumi şi responsabilităţile pe care le ai, astfel încât să nu ai motive să te simţi ofensat în vreun fel. Îţi organizezi weekend-ul în aşa fel încât să ai mai mult timp liber. Pentru a evita eventualele conflicte în relaţia de cuplu, încearcă să nu insişti pe anumite subiecte.


Taur
Astăzi începi ziua participând la o discuţie cu un prieten apropiat; ar trebui să ştii să te ierţi pe tine pentru a fi capabil apoi să ierţi pe altcineva. Vei reuşi să restabileşti ordinea atât acasă, cât şi la birou şi vei câştiga mai mult timp liber pentru weekend. Spre sfârşitul zilei, te vei relaxa în compania unui copil sau a persoanei iubite şi vei vizita un loc în care nu ai mai fost de ceva timp. E o zi ideală şi pentru a face lucruri mărunte în casă sau pentru a-ţi invita prietenii în vizită.


Gemeni
Eşti destul de degajat astăzi, întrucât eşti implicat în diverse activităţi creative, lăsându-ţi astfel imaginaţia liberă. Vei avea parte de ceva schimbări neprevăzute la locul de muncă care, spre surprinderea ta, te vor avantaja. Nu e o zi favorabilă investiţiilor, prin urmare ar fi bine să fii reţinut la capitolul acesta. Spre seară, te vei distra în compania unei persoane pe care o simpatizezi. Evită discuţiile în contradictoriu cu persoane mai în vârstă.


Rac
Cei din jurul tău par a fi destul de agitaţi, prin urmare e posibil să fii nevoit să duci la îndeplinire sarcinile unui coleg sau ale persoanei iubite astăzi. Pentru a evita o senzaţie de copleşeală, încearcă să îţi stabileşti un anumit ritm de muncă. Prima parte a zilei pare a fi ceva mai obositoare; spre seară, însă, te vei angaja în activităţi spirituale sau conversaţii prin care îţi restabileşti starea de armonie şi de echilibru. Natura ta sensibilă le poate permite celor din jur să te desluşească uşor.


Leu
Astăzi ar fi bine dacă te-ai gândi ceva mai mult la lucrurile care te-ar putea avantaja pe viitor. Vei reuşi să-ţi actualizezi unele metode de comunicare, prin cumpărarea unui computer nou sau prin învăţarea unei noi limbi. Spre seară, e posibil să participi la un proiect de voluntariat sau să faci o donaţie pentru o cauză nobilă. Temperamentul tău ar putea fi scos în evidenţă în momentul în care un coleg va încerca să-ţi strice reputaţia; e posibil să te confrunţi cu mici probleme emoţionale.


Fecioară
Astăzi e posibil să te simţi puţin frustrat atunci când, la locul de muncă, apar noi persoane care nu păreau să facă parte din planurile tale. Dar, odată ce-ţi finalizezi toate sarcinile, îţi va rămâne mai multă libertate de mişcare spre weekend. Cineva ar putea încerca să profite de anumite situaţii în dezavantajul tău; nu e rău să iei atitudine. Spre seară, vei avea ocazia să explorezi un loc în care nu ai mai fost niciodată. Nu e indicat să împrumuţi bani sau lucruri personale astăzi.


Balanţă
Astăzi eşti tentat să pleci mai devreme de la serviciu, întrucât ai ceva planuri de distracţie spre seară. Ai o stare contemplativă şi iei în calcul ceva chestiuni legate de relaţia de cuplu. Fii pregătit pentru o răsturnare de situaţie spre seară, când o invitaţie te va ispiti să ieşi în societate alături de persoanele preferate. Ai nevoie de un plus de concentrare, în cazul în care eşti nevoit să foloseşti utilaje sau vehicule.


Scorpion
Întrucât ai avut o săptămână agitată, de-acum e momentul să restabileşti ordinea şi liniştea în planurile tale. E posibil să hotărăşti să renunţi la relaţia cu o anumită persoană, care a dovedit interese ascunse vis-à-vis de persoana ta. Începând de după-amiază şi până spre seară, târziu, pari că eşti destul de creativ şi reuşeşti să pui bazele unui nou proiect artistic. În cazul în care călătoreşti în străinătate, poţi întâmpina ceva dificultăţi.


Săgetător
Există o multitudine de informaţii ce îţi pot fi de folos astăzi; tot ce trebuie să faci este să fii receptiv. Eşti concentrat în special pe organizare; pui bazele unui proiect major ce va lua amploare în următoarele două săptămâni. Eşti încântat de noua ta tehnică de lucru şi eşti hotărât să faci schimbări serioase pentru a-ţi îmbunătăţi situaţia financiară. Atenţie la comportamentul pe care îl ai, mai ales când e vorba de cei dragi.


Capricorn
O zi în care te simţi destul de bine, atât din punct de vedere psihic, cât şi fizic. Te bucuri acum de pe urma planificării financiare pe care ai făcut-o în mod riguros cu ceva timp în urmă. Ai în plan o schimbare de peisaj pe weekend şi asta pentru a uita de relaţiile încordate şi frustrările mentale de care ai avut parte pe tot parcursul săptămânii. Vei fi apreciat azi pentru competenţele şi responsabilităţile tale. Spre seară, ţi se face o propunere interesantă.


Vărsător
Astăzi se pare că nu mai reuşeşti să te eliberezi de sarcinile profesionale, în ciuda faptului că weekend-ul e aproape. Cineva te va anunţa telefonic sau printr-un e-mail că este de acord cu o cerere pe care ai făcut-o cu ceva timp în urmă. Vei avea nevoie de o perioadă de timp pentru a restabili ordinea priorităţilor tale. Spre seară, e posibil să ai parte de o schimbare de situaţie; prin urmare, fii flexibil atunci când sună telefonul în ultimul moment.


Peşti
Reuşeşti azi să îţi reorganizezi programul, în aşa fel încât să ai mai multă libertate de mişcare în weekend. Eşti pus în situaţia de a-ţi schimba puţin obiectivele. Spre după-amiaza, recurgi la meditaţie din dorinţa de a-ţi restabili echilibrul emoţional şi pacea interioară. E indicat să te culci devreme în seara asta dacă ai planuri de distracţie în zilele ce vor urma. Nu te implica în prea multe activităţi suplimentare dacă vrei să-ţi îndeplineşti obligaţiile pe care le ai. Fii cât mai natural astăzi pentru a fi fericit.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS