Horoscopul zilei de azi 11 februarie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi 11 februarie 2011


Berbec
Astăzi ţi se iveşte ocazia de a restabili o prietenie mai veche sau de a începe una nouă. Vei interacţiona cu persoane influente, iar aceasta te-ar putea ajuta în perspectivă. E indicat să fii cât mai sincer cu putinţă, în special la locul de muncă, întrucât o neînţelegere sau o confuzie ţi-ar putea ştirbi din reputaţie. Pentru a evita eventuale discuţii în contradictoriu sau un posibil conflict cu un prieten sau cu o rudă, încearcă să te exprimi clar şi la obiect, fără a denatura conversaţiile.


Taur
E probabil ca un apel telefonic neaşteptat să îţi trezească amintiri legate de o poveste de dragoste din trecut şi să te determine să priveşti lucrurile dintr-un punct de vedere mult mai matur. În plan profesional, treci printr-o perioadă importantă, prin urmare e indicat să te asiguri înainte de a lua decizii. Seara o vei petrece în mod plăcut, în compania celor dragi, ceea ce-ţi redă un sentiment de siguranţă.


Gemeni
Pentru a depăşi eventualele obstacole ce pot apărea pe parcursul zilei, ar trebui să dai dovadă în special de echilibru şi înţelepciune. Se pare că ai multe de spus astăzi, iar prietenii tăi te încurajează să te exprimi autentic. Eşti tentat să faci mişcări importante în această zi, dar e bine să le analizezi cu atenţie înainte. În cazul în care te vei implica în probleme de mediu, ai ocazia să câştigi prieteni noi.


Rac
Astăzi ai tendinţa de a acţiona ferm pentru a restabili ordinea în viaţa ta, atât acasă, cât şi la locul de muncă. Te caracterizează o stare generală de oboseală şi se pare că nu te bazezi prea mult pe propriile puteri; simţi probabil nevoia unui impuls. Spre sfârşitul zilei, încerci să clarifici anumite chestiuni legate de o prietenie mai veche, care părea a fi uitată. Astăzi nu eşti atât de stăpân pe tine ca de obicei.


Leu
Unele amintiri vechi ar putea subtil să te influenţeze să priveşti relaţiile din trecut într-un mod obiectiv, iar asta te-ar putea ajuta să tratezi cu mai multă integritate şi onestitate relaţiile curente. Încearcă se te relaxezi alături de persoana iubită, mergând la un film sau la o piesă de teatru. Este posibil să ai parte de o zi mai liberă; cu toate acestea, îţi fuge gândul la muncă şi la situaţia ta financiară.


Fecioară
O zi în care eşti motivat să faci ceva schimbări, în special în privinţa activităţilor şi preocupărilor personale. Unele relaţii noi te pot ajuta astăzi să-ţi stabileşti câteva perspective. În cazul în care eşti contactat de un partener din trecut, e posibil să ai parte de ceva sentimente nefondate. Încearcă să fii prudent şi concentrează-te asupra muncii tale. Spre sfârşitul zilei, poţi opta pentru o schimbare de imagine.


Balanţă
Încerci să fii eficient în privinţa obligaţiilor pe care le ai şi, astfel, urmăreşti să câştigi mai mult timp pentru preocupările personale. Drămuieste-ţi bine banii astăzi, întrucât ai tendinţa de a cheltui mai mulţi decât îţi permiţi, ceea ce pe viitor te poate afecta. Spre sfârşitul zilei, te concentrezi însă pe probleme de securitate financiară şi încerci să-ţi formezi o imagine clară cu privire la ceea ce se întâmplă.


Scorpion
Astăzi eşti pus în situaţia de a face ceva schimbări din punct de vedere financiar, iar acest aspect te îngrijorează puţin; ar fi bine să-ţi calculezi bugetul luând în calcul atât prezentul, cât şi viitorul. O relaţie cu o persoană apropiată pare a deveni prioritară în zilele ce vor urma. În ceea ce priveşte comunicarea, atenţie la modul în care te exprimi. Este posibil să fii pus în situaţia de a păstra un secret.


Săgetător
Astăzi e posibil să ai parte de ceva schimbări în plan sentimental; o poveste de dragoste din trecut devine de actualitate pe neaşteptate şi eşti pus în situaţia de a lua o hotărâre. Compromisurile pe care le faci te vor ajuta să stabileşti o legătură armonioasă cu persoana iubită. Pe viitor, noi competenţe te pot ajuta să depăşeşti anumite situaţii dificile.


Capricorn
Astăzi eşti motivat să lucrezi cu oricine, tocmai din dorinţa de a face totul bine şi de a-ţi finaliza sarcinile în timp record. Astfel, te bucuri de aprecieri la locul de muncă, dar ai totuşi un vag sentiment de incertitudine tocmai datorită schimbărilor ce au loc pe parcursul zilei. Încearcă, pe cât posibil, să eviţi bârfele şi să te concentrezi pe ceea ce trebuie să faci.


Vărsător
O idee care ieri părea a fi bună devine astăzi problematică, întrucât noi informaţii ies la lumină. Situaţia te avantajează, întrucât poţi amâna luarea unor decizii de natură emoţională. Spre seară, eşti hotărât să restaurezi armonia în relaţia de cuplu. O întâlnire romantică neprevăzută te poate bulversa puţin. Încearcă să te menţii pe poziţie pentru a evita conflictele.


Peşti
Astăzi e bine să apelezi la umor pentru a remedia o neînţelegere cu persoana iubită. Fii pregătit să faci nişte cheltuieli astăzi, dacă ai apucat să faci anumite promisiuni în trecut. Spre seară, ai ocazia de a explora locuri, oameni sau activităţi noi. În cazul în care nu ai planificat o vacanţă, acum e momentul să iei decizii în privinţa aceasta. Atenţie la starea de sănătate.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS