Horoscopul zilei de azi 26 ianuarie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi 26 ianuarie 2011


Berbec
Dacă vrei să te încurajezi pentru a merge mai departe, încetează de a mai crede că unele obstacole sunt imposibil de depăşit. O viziune realistă te-ar ajuta mai mult decât una idealistă. Demonstrează-ţi ţie că poţi să rezolvi unele probleme fără ajutor şi fără a fi împins de la spate.


Taur
Astăzi eşti foarte grăbit şi agitat. Această energie debordantă îi poate antrena şi pe ceilalţi, dar ai grijă de a nu-ţi strica liniştea. Ai parte de o zi bună, unde lucrurile par să meargă de la sine, aşa că nu ai niciun motiv să te grăbeşti. Încetineşte ritmul şi bucură-te de oamenii care trec prin viaţa ta.


Gemeni
Un prieten sau un membru al familiei care trece printr-o perioadă grea, are nevoie de o vorbă bună din partea ta. Încurajarea şi aprobarea ta sunt importante pentru ea, astfel arată-i ce simţi. Dacă îi vei împărtăşi propriile griji sau probleme veţi reuşi să vă apropiaţi mai mult, căutând soluţii unul pentru celălalt.


Rac
Va trebui să faci faţă unei persoane care te intimidează. În ciuda comportamentului său, nu e cu nimic mai bun ca tine. Ai dreptul să presupui că sunteţi egali, aşa că tratează-l ca atare. Chiar dacă primul tău impuls este să baţi în retragere, vei obţine mai multe dacă îţi vei folosi farmecul personal pentru a convinge.


Leu
Sunt şanse să primeşti veşti interesante, aşa că ieşi în lume şi participă la cât mai multe evenimente. Responsabilităţile tale sunt pe primul loc, dar întotdeauna există noi metode de a le îndeplini. Totuşi, evită să te implici în proiecte care îţi sună prea bine ca să fie adevărat.


Fecioară
Poţi să-ţi împarţi sentimentele şi părerile, dar nu ceda. Nu-i vorba că trebuie să fii egoist, dar dacă un prieten de-al tău şi-a uitat portofelul acasă, poţi să împarţi pacheţelul tău cu el, dar nu-i necesar să-i plăteşti masa de prânz. Sunt câteva limite pe care dacă le vei respecta, vor reuşi să-ţi aducă echilibru de care ai nevoie şi vor evita frustrările de mai târziu.


Balanţă
Îţi place să te distrezi, să socializezi dar acum e cazul să te mai opreşti. Încearcă să urmăreşti calitatea din relaţiile tale şi nu neapărat numărul lor. Selectează-ţi prietenii şi acordă-le atenţie doar celor care merită, pentru că altfel vei risipi energie degeaba. Ai nevoie de oameni de încredere pe lângă tine, aşa că nu ezita să-i cauţi.


Scorpion
Vei începe să vezi pe cineva cu alţi ochi, o persoană cu care nu te-ai mai văzut de mult. După ce veţi petrece puţin timp împreună şi imaginea ta va fi percepută altfel în ochii ei. Nu trebuie să încerci să pari ceea ce nu eşti, pentru că prietenul tău îţi acordă atenţie şi are încredere în tine, exact aşa cum eşti.


Săgetător
Astăzi, dacă te vei afla într-un grup nou va trebui să respecţi regulile şi să faci ce fac şi ei. Este mult mai comod aşa, aşa că nu te strădui să reinventezi roata. Urmăreşte firul conversaţiilor, notându-ţi şi ideile altora. Ceilalţi vor fi conştienţi de prezenţa ta, chiar dacă nu te vei impune cu forţa, nu vei vorbi mai mult sau mai tare.


Capricorn
Va fi destul de greu dacă ţi-ai propus astăzi să stai înfipt pe poziţii. Va fi nevoie să te adaptezi de la o situaţie  la alta şi să dai dovadă de multă flexibilitate. Schimbări neaşteptate vor apărea astăzi, care le vei gestiona corect doar dacă nu-ţi impui să te concentrezi asupra unui singur lucru.


Vărsător
Vei participa astăzi la o reuniune de familie, unde vei întâlni o persoană specială. Acest om te va ajuta să vezi lucrurile într-o viziune proaspătă. Îţi doreai de mai mult timp să faci unele schimbări, dar acum oamenii care te iubesc sunt alături de tine şi sunt dispuşi să te ajute. Te vei simţi norocos că ai aceste persoane pe lângă tine.


Peşti
Nu trebuie să despici firul în patru astăzi pentru că vei pierde timpul degeaba. Priveşte imaginea de ansamblu pentru că vei reuşi astfel să observi soluţiile evidente mai uşor. Creativitatea te poate scoate acum din situaţii încurcate. Important este să-ţi păstrezi o stare de spirit bună, indiferent cum va merge ziua de azi.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS