Horoscopul zilei de azi 25 ianuarie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi 25 ianuarie 2011


Berbec
Astăzi va fi o zi posomorâtă pentru că vei da numai peste persoane triste care nu sunt dispuse spre comunicare. În loc să te enervezi, cel mai bine este să te înarmezi cu răbdare, pentru că această perioadă va trece. Nu vei reuşi să schimbi starea de spirit a celorlalţi, dar măcar nu te lăsa influenţat.


Taur
Crezi că dacă te vei chinui să-i faci pe ceilalţi fericiţi, vei deveni şi tu fericit. Aceasta logică nu va funcţiona astăzi, pentru că dacă îţi doreşti să fii fericit va trebui să te faci singur fericit. Fă lucrurile care îţi plac, cumpără-ţi ceva numai pentru tine şi nu te simţi vinovat pentru asta.


Gemeni
Astăzi, eşti nevoit să suporţi o persoană care îţi va strica toată distracţia la un anumit moment dat. Această persoană nu-şi va da seama ce face, aşa că va trebui s-o eviţi cu eleganţă. Astăzi, mai pot apărea probleme financiare din neglijenţă. Fii mai atent cu finanţele.


Rac
Lucrurile vechi pot fi foarte interesante astăzi. Chiar şi o melodie sau o fotografie din trecut îţi poate aduce amintiri frumoase. Eşti nostalgic astăzi, ţi-ai învăţat lecţiile iar acum iei deciziile altfel. Împărtăşeşte aceste sentimente cu cei dragi şi faceţi planuri împreună pentru viitor.


Leu
Eşti foarte sensibil la problemele altora. Dai dovadă de compasiune iar gândurile tale pot fi întrerupte de multe griji. Nu este o situaţie confortabilă, iar acest sentiment intens de compasiune pentru ceilalţi nu este sănătos pentru tine. Trebuie să te gândeşti şi la tine şi nu te mai împovăra cu problemele altora.


Fecioară
Este rândul tău să organizezi un eveniment social acum. Nu trebuie să fie ceva complex şi nu trebuie să includă multe persoane diferite. Invită la masă persoane pe care nu le-ai mai văzut de mult. Nu aştepta să vină totul de la sine, pentru că astăzi nu te poţi baza pe spontaneitate.


Balanţă
Se pare că grijile pe care ţi le-ai făcut zilele trecute au fost degeaba, pentru că totul s-a terminat cu bine. Relaxează-te şi răsuflă uşurat pentru că ce-a fost mai greu a trecut. Te vei simţi foarte uşurat şi eliberat de orice tensiune astăzi, ceea ce te va ajuta să te afişezi cu un zâmbet larg pe faţă.


Scorpion
Aşteptările tale sunt atât de mari în acest moment, încât rişti să fii dezamăgit. Trebuie să-ţi laşi ambiţiile la o parte şi să înţelegi că totul se întâmplă cum trebuie să se întâmple. Să te relaxezi şi să renunţi la a mai deţine controlul vieţii tale cu orice preţ, poate fi mai uşor decât ai crezut.


Săgetător
Eşti foarte deschis astăzi, încât eşti tentat să faci lucruri care nu sunt tocmai benefice pentru tine. Tentaţia este mare, aşa că evită cu orice preţ situaţiile periculoase. Înainte de a te apuca să faci ceva, consultă-te cu prietenii sau familia. Activităţile în echipă sunt mai productive astăzi decât cele individuale.


Capricorn
Vei avea parte de satisfacţii profesionale astăzi, pentru că te vei ocupa de lucruri cu care nu eşti familiar şi totuşi le vei manevra cu mult tact şi profesionalism. Fă orice este necesar pentru a cerceta, a studia şi a intra în profunzimea lucrurilor. Dacă te gândeşti încontinuu la acelaşi lucru va fi plictisitor.


Vărsător
Apar din ce în ce mai multe neînţelegeri în grupul tău de prieteni astăzi, lucruri care te stresează foarte mult. Va trebui să aduci părţile implicate în aceeaşi cameră şi să le pui faţă-n faţă. Sunt anumite probleme care nu se pot rezolva prin telefon, aşa că fiind implicat va trebui să aduci soluţia optimă.


Peşti
Chiar dacă ţii la ei foarte mult, prietenii tăi nu-ţi împărtăşesc aceleaşi sentimente astăzi. Sunt foarte ocupaţi şi s-ar putea să nu aibă timp pentru tine. Încearcă să nu devii frustrat dacă îţi este greu să comunici cu ei. Pentru a-ţi face cunoscut mesajul vorbeşte pe înţelesul tuturor şi din inimă.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS