Horoscopul zilei de azi 24 ianuarie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi 24 ianuarie 2011


Berbec
Schimbările pe termen lung nu apar peste noapte, aşa că relaxează-te. Ar trebui să ai mai multă răbdare cu tine. Învaţă de la alte persoane care au trecut prin aceeaşi situaţie ca şi tine. Măcar pentru o dată în viaţa s-ar putea să aibă şi ei dreptate. Ai nevoie de o pauză, aşa că bucură-te de timpul liber.


Taur
Este timpul să te ocupi şi de latura ta artistică. Ai fost foarte pragmatic în ultima vreme, iar acum îţi lipseşte muzica, dansul sau arta în general. Nu mai este momentul în care să te ocupi de lucrurile logice şi raţionale. O vizită la un muzeu sau o carte bună este tot de ce ai nevoie pentru a-ţi încărca bateriile.


Gemeni
Nu mai este cazul să tărăgănezi lucrurile, iar astăzi este o zi potrivită pentru decizii hotărâte. Chiar dacă nu prea eşti sigur de ceea ce faci, trebuie să te prefaci până afli. Ai multe idei bune şi tot ce trebuie să faci este să le pui pe toate cap la cap. Dacă simţi că nu te descurci singur, poţi chema un prieten în ajutor.


Rac
Încearcă să devii mult mai activ din punct de vedere social. Implică-te în activităţile care ţi le doreşti să se întâmple în mediul tău înconjurător. Pentru a obţine mai mult de la viaţa ta, trebuie să acţionezi asupra întregului proces de a trăi. Nu te mai lăsa distras de lucruri superficiale.


Leu
Chiar dacă îţi doreşti să reînvii romantismul în viaţa ta, asta nu înseamnă că trebuie să se transforme într-o relaţie de dragoste neapărat. Astăzi, asigură-te că ai contact numai cu lucruri frumoase, că asculţi muzică de calitate şi că te răsfeţi cu cele mai delicioase delicatese.


Fecioară
Foloseşte-ţi creativitatea şi nu te mai strădui atât să dai răspunsurile potrivite. Exprimă-ţi sentimentele şi te vei simţi mai confortabil, chiar dacă asta înseamnă să cânţi un cântec singur, să scri o poezie sau să dansezi în faţa oglinzii. Personalitatea ta are farmec de câte ori deschizi gura aşa că nu ezita astăzi să te faci remarcat.


Balanţă
Vei avea parte de o zi minunată şi totul depinde de tine pentru a merge ca pe roate. Deschide-te şi simte-te bine indiferent de ce zic ceilalţi. Nu ar trebui să te mai intereseze ce spun persoanele din jurul tău. Astăzi simte-te liber şi fă lucruri pe care nu ai avut curajul să le faci până acum.


Scorpion
Nu poţi să schimbi trecutul aşa că cel mai bine este să te împaci cu ideea că nu mai poţi da timpul înapoi. Regretele nu-şi mai au rostul aşa că priveşte înainte. Fă-ţi câteva planuri cu prietenii, organizează o excursie sau orice altă activitate care ar putea să-ţi distragă atenţia de la trecut.


Săgetător
Încearcă să revii la copilărie astăzi şi să te joci cât mai mult posibil. Simţul tău al umorului este o calitate foarte importantă aşa că ezită să o foloseşti. Faptul că vezi partea amuzantă din cele mai tensionate situaţii, face să fii foarte iubit de prietenii tăi. Poţi organiza o petrecere sau o masă cu cei apropiaţi.


Capricorn
Vei întâlni o persoană de altă cultură care va reuşi să-ţi impulsioneze viaţa, schimbând-o. Depinde de tine dacă vei alege ce-i mai bun sau ce îi nepotrivit pentru tine. Dacă vei fi cu mintea deschisă vei avea parte de o experienţă pozitivă. Încearcă să gândeşti de bine fiecare persoană şi nu-i judeca.


Vărsător
Întotdeauna ai găsit învăţatul ca pe o activitate plăcută, dar astăzi eşti dornic de informaţie mai mult ca oricând. Nu te mulţumi cu activităţi de rutină sau cu lucruri banale, ci ieşi în lume să cunoşti oameni extraordinari sau locuri în care nu ai mai fost. De câte ori cunoşti ceva nou, vei lega şi o conexiune care îţi va folosi mai târziu.


Peşti
Când vine vorba despre banii tăi, nu poţi sacrifica economiile tale pentru a-ţi salva reputaţia. Dacă îţi este frică că vei fi considerat zgârcit de prietenii tăi, trebuie să treci peste asta. Oamenii care sunt cu adevărat alături de tine nu te vor judeca pentru asta, pentru că dacă te-ar plăcea numai când ai portofelul deschis înseamnă că nu sunt cu adevărat prietenii tăi.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS