Horoscopul zilei de azi 23 ianuarie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi 23 ianuarie 2011


Berbec
Este bine să fii încrezător în forţele proprii, atunci când vine vorba despre provocările zilei de astăzi. Totuşi nu ar fi înţelept să crezi că vei obţine o victorie prea uşoară. Nu te grăbi şi nu lua decizii pripite. Singura greşeală pe care poţi s-o faci este să-ţi subestimezi adversarul şi să te supraestimezi pe tine.


Taur
Nu este o zi potrivită pentru acţiuni extravagante. Nu fii încăpăţânat pentru că nu vei avea de câştigat în negocierile pe care trebuie să le duci astăzi. Conflictele sunt frecvente astăzi, aşa că limitează-te pe cât posibil doar la conversaţii banale. Dacă vei tace asta nu înseamnă că eşti mai slab, ci doar că aştepţi momentul potrivit pentru a acţiona.


Gemeni
Vei avea parte de coincidenţe ciudate astăzi. Primeşti semnale incerte şi nu ştii cum să reacţionezi. Dacă unele lucruri nu te fac să te simţi confortabil, renunţă a mai insista asupra lor. Chiar dacă cineva a amânat o întâlnire, nu ai motive de frustrare ci mai degrabă bucură-te că ai timp liber numai pentru tine.


Rac
Astăzi meriţi o pauză de la munca grea pe care ai făcut-o săptămâna asta la şcoală sau la serviciu. Fă un pas înapoi şi lasă-i pe ceilalţi să-şi rezolve singuri problemele. Te-ai achitat de datorii şi ţi-ai asumat responsabilităţile, aşa că e timpul să-ţi rezervi timp numai pentru tine. Foloseşte-ţi creativitatea pentru a face lucruri distractive.


Leu
Pentru a economisi mai mulţi bani trebuie să fii mai organizat. Calculează-ţi bugetul încă o dată şi renunţă a mai cumpăra lucruri inutile. Aşează pe hârtie cheltuielile şi veniturile, iar astfel vei reuşi să vezi exact unde se duceau banii. De abia spre sfârşitul lunii situaţia financiară se va echilibra.


Fecioară
Astăzi îţi va face plăcere că ai găsit o nouă metodă de a face ordine în viaţa ta. Vei face curăţenie acasă, la serviciu sau doar îţi vei face ordine în hârtii. Este o zi potrivită pentru activităţile metodice, iar faptul că faci lucruri repetitive îţi va conferi o stare de siguranţă şi linişte.


Balanţă
Să fii sincer nu este întotdeauna distractiv dar este înţelept, mai ales în situaţii complicate. Oricât de mică ar fi minciuna pe care te gândeşti s-o spui astăzi, te va pune în final într-o situaţie neplăcută. Înainte de a minţi gândeşte-te de două ori şi află că spunând adevărul vei crea mici frustrări dar nu vei declanşa furia, precum în cazul minciunii.


Scorpion
Se vor întâmpla multe în viaţa ta în această perioadă, dar cum vei poza într-o imagine de erou, nu te vor deranja schimbările. Vei afla un secret picant de la o persoană care are foarte multă încredere în tine. Nu risca aceasta prietenie, divulgând secretul. Spre seară te vei întâlni cu un prieten şi veţi depăna amintiri din copilărie.


Săgetător
Persoanele importante din viaţa ta vorbesc şi nu se mai uită cine îi aude sau nu. Acum ai oportunitatea de a afla informaţiile de care ai nevoie pentru a merge mai departe. Trebuie doar să fii atent şi să nu acţionezi imediat cum ai auzit informaţiile. Vei şti când este momentul potrivit.


Capricorn
Toată lumea cu care ai de a face astăzi îţi va trimite semnale pozitive. Acest lucru te va face să te simţi confortabil în pielea ta. Este un moment favorabil de a împinge proiectele mai departe. De fapt, sunt şanse ca pe unele dintre ele să le închei cu succes. Traversezi o perioadă bună profesional, aşa că bucură-te de răsplată.


Vărsător
Îţi place să fii de ajutor şi asta este un lucru bun, numai că nu lăsa că ambiţiile altor persoane să devină ambiţiile tale. Dacă ei au un altfel de program nu trebuie să-l schimbi pe al tău pentru a te sincroniza cu ei. Urmează-ţi propria cale chiar dacă vrei să-i ajuţi pe ceilalţi. Creează un echilibru între altruism şi egoism.


Peşti
Persoanele pe care le întâlneşti astăzi sunt foarte emoţionale, aşa că ai grijă cu cine îţi doreşti să te vezi. Nu vei ştii ce să spui sau ce să faci pentru a-i calma, aşa că mai bine rezumă-te la conversaţii banale. Nu este o zi favorabilă pentru a cere favoruri, dar cu cât eşti mai pregătit să te descurci singur cu atât vei avea o zi mai bună.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS