Horoscopul zilei de azi 19 ianuarie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi 19 ianuarie 2011


Berbec
Te vei simţi foarte înţelegător astăzi şi eşti gata să ierţi pe oricine îţi greşeşte. Astfel, este o zi bună pentru a te întâlni cu persoanele care s-au purtat nepoliticos sau rece cu tine de-a lungul timpului. Arată-le că eşti o persoană cu un caracter puternic, iar jocurile au încetat.


Taur
De cele mai multe ori, când eşti implicat într-un conflict ţi se pare normal să reacţionezi agresiv sau chiar violent. Astăzi, în timpul unei negocieri, cea mai mare greşeală pe care poţi s-o faci este să fii prea încrezător sau arogant. Va trebui să găseşti o soluţie care să facă ambele părţi fericite.


Gemeni
Îţi este foarte uşor să iei decizii astăzi, pentru că ai destule semne care te conduc pe calea cea bună. Relaxează-te şi urmează-ţi intuiţia. Este obositor să încerci încontinuu să înţelegi lucrurile şi să citeşti printre rânduri, aşa că acceptă astăzi ceea ce vezi şi ceea ce auzi ca pe un adevăr.


Rac
Nu trebuie să-ţi ascunzi sentimentele astăzi. Ai multe de oferit, iar faptul că eşti timid sau retras poate fi drăguţ, dar nu arăta lumii ce poţi cu adevărat. Trebuie să-ţi asumi nişte riscuri şi să-ţi arăţi adevărata personalitate. Îi poţi intriga pe ceilalţi, mai mult decât crezi.


Leu
Eşti curajos astăzi, aşa că te poţi acoperi de glorie. Astăzi, fă ceva care te va face remarcat sau apreciat. Este timpul să reaminteşti cunoscuţilor ce persoană grozavă eşti. Chiar dacă vei face ceva mărunt, precum a plăti masa prietenului, a-ţi ajuta un coleg de serviciu sau a renunţa la un loc de parcare, vei primi mulţumiri înzecite.


Fecioară
Îţi doreşti să ai succes ca orice persoană, dar astăzi poate fi mai interesant să urmezi pe cineva decât să fii lider. Întâlneşti o persoană cu adevărat specială, care te atrage foarte mult. Se dovedeşte a fi un bun profesionist şi arată că ştie ce face, aşa că ai un exemplu bun de urmat.


Balanţă
Un coleg de serviciu te bate la cap pentru alte răspunsuri. Nu este prima dată când face acest lucru, dar se pare că va trebui să-i mai explici încă o dată cum ai împărţit responsabilităţile. Vei observa că nu şi-a făcut treaba cum trebuie, iar acum încearcă să se ascundă. Nu trebuie să te simţi vinovat pentru că ai renunţat să-ţi mai pese de o astfel de persoană.


Scorpion
Ai parte de o zi liniştită, unde vei culege roadele muncii tale. Aceste realizări îţi vor conferi o perioadă de linişte şi calm în viaţa ta. Meriţi o pauză, după efortul depus, aşa că organizează o excursie sau o ieşire din oraş, pentru că ai destul timp să te gândeşti la următoarele proiecte.


Săgetător
Opreşte-te de a-ţi mai face planuri de călătorie, pentru că ceva nu este sigur şi nu poţi pleca la drum în această situaţie. Se pare că trebuie să-ţi faci provizii, să ai un plan de rezervă sau să-ţi faci depozite pentru că lucrurile nu vor sta în realitate ca pe hârtie.


Capricorn
Te vei întreba astăzi dacă vezi sau auzi bine. O persoană îţi spune lucruri incredibile şi nu-ţi vine să crezi că-i poate ieşi pe gură aşa ceva. Se pare că s-a transformat în cineva pe care nu-l mai recunoşti. De fapt, ea îşi doreşte să pară ceea ce nu este doar pentru a impresiona, dar asigur-o că-ţi place mai mult cum era înainte.


Vărsător
Astăzi, vei avea de a face cu o persoană foarte nervoasă, agitată şi gata să explodeze. Singura soluţie de a evita o astfel de situaţie este de a îi da cât mai multă treabă persoanei respective, menţinând-o ocupată nu va mai avea timp să se gândească la frustrările proprii.


Peşti
Trebuie să ai mai multă grijă de tine şi în special de sănătatea ta. Dacă nu ai mai fost de mult la doctor, e cazul să-ţi faci o programare pentru o consultaţie de rutină. Ai grijă să nu ignori nici starea emoţională în care te afli, aşa că acceptă să te încarci doar cu energii pozitive.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS