Horoscopul zilei de azi 18 ianuarie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi 18 ianuarie 2011


Berbec
Încearcă să nu te laşi copleşit de nostalgie, analizează cu mare atenţie ceea ce s-a întâmplat în ultima perioadă şi fii raţional când iei deciziile finale. Nu este o zi benefică negocierilor, astfel încât ar trebui să stai departe dacă apare ceva pe segmentul afacerilor.


Taur
Atenţia va trebui să o îndrepţi în mare măsură către familie, care se simte neglijată în ultima perioadă. Este adevărat că ai fost foarte ocupat, dar ziua este benefică relaţiilor familiale.


Gemeni
Unele veşti în sectorul prieteniei te pot ajuta să cunoşti mult mai bine anumite aspecte şi să iei deciziile cele mai bune. În special dacă ai gânduri de călătorie. Nu te aştepta la surprize foarte mari; sunt lucruri în mare măsură ştiute, dar care nu erau certe.


Rac
Aprecierile pe care le primeşti îţi vor ridica moralul şi vor fi rampa ta de lansare. Ajutorul primit din partea şefilor şi susţinerea acestora îţi sunt de un real ajutor în implementarea unui proiect.


Leu
Actuala structură organizatorică şi schimbările făcute îţi vor crea anumite probleme. Eşti în impas şi nu ştii cum să reacţionezi. Totul stă sub influenţa unor decizii pripite.


Fecioară
Adevăratele performanţe ale zilei vin din sectorul financiar care este bine aspectat astăzi. Asta nu înseamnă că trebuie să investeşti fără să te consulţi sau să faci cheltuieli care te vor destabiliza economic.


Balanţă
Relaţiile cu cei din jur stau sub semnul incertitudinii. Încrederea spulberată va fi cu greu adusă pe făgaşul normal şi compromisurile vor trebui să fie făcute de ambele tabere.


Scorpion
Comunicarea este cea care te scoate azi dintr-un impas. Reuşeşti să transmiţi colaboratorilor ceea ce doreşti cu adevărat şi vei vedea imediat şi schimbările de atitudine ale celor implicaţi.


Săgetător
Dinamic şi energic, cam astea sunt atributele ce te caracterizează astăzi. Reuşeşti să soluţionezi într-un final un proiect sau o situaţie pe care o tot amânai în ultima perioadă din cauza lipsei de viziune.


Capricorn
O zi plină de sentimente frumoase, în care pe prim plan va fi relaţia de suflet. Atitudinea pe care o ai şi responsabilităţile asumate îşi vor pune accentul pe conduita ta de astăzi.


Vărsător
Capricios şi schimbător, cam astea sunt stările cu care te vei confrunta astăzi. Nu ştii nici tu de unde această stare, dar în mare parte vinovate se fac planetele din zodia ta. Vei găsi în final o explicaţie, care te va ajuta mult în justificarea cu ceilalţi.


Peşti
Surprizele vin de unde te aştepţi cel mai puţin, adică din segmentul prieteniei. Nici tu nu eşti foarte convins de ceea ce ţi se întâmplă, dar va trebui să nu cauţi răspunsuri şi să nu îţi pui întrebări, ci doar să te bucuri de ceea ce ţi se întâmplă.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS