Horoscopul zilei de azi 17 ianuarie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi 17 ianuarie 2011


Berbec
Încearcă să faci eforturi dacă doreşti să îţi recâştigi încrederea în faţa celuilalt. Cam multe artificii care te vor demasca mai devreme sau mai târziu şi cel care va pierde vei fi tu.


Taur
Sentimentul de vinovăţie pe care îl ai faţă de cei din jurul tău este cel care îţi va conduce acţiunile astăzi. Chiar dacă vei fi conciliant, asta nu înseamnă că vei primi şi iertarea de care ai nevoie pentru a merge mai departe.


Gemeni
Financiar nu stai foarte bine şi acesta este motivul pentru care va trebui să fii atent ce cheltuieli ai de făcut astăzi. Nu te avânta pentru că nu este momentul oportun.


Rac
Familia îţi este alături, cu condiţia să îi implici măcar informativ în planurile tale. Nu încerca să le faci pe toate de unul singur pentru că vei ajunge la epuizare.


Leu
Oportunităţile financiare care apar astăzi îşi vor închide porţile dacă nu eşti atent la mici detalii. Nu comunici foarte bine cu cei din jurul tău şi aici poţi avea un minus care va trebui substituit cu inteligenţa ta nativă.


Fecioară
Şansa de astăzi este cea a unui nou început. Va trebui numai să abordezi aspectele cu calm şi relaxat, pentru că rişti să pierzi oportunitatea datorită stării de irascibilitate care te cuprinde.


Balanţă
De câteva zile te afli într-o situaţie incertă. Prea multe sarcini, prea multe responsabilităţi şi nu faptul că sunt prea multe te deranjează, ci atitudinea şefilor care îţi spun că toate sunt prioritare. Fiecare şef cu prioritatea lui.


Scorpion
Unele plaţi nu pot fi amânate, dar nici nu ai altă şansă decât să încerci să îţi negociezi termenii de plată. Nu este chiar cea mai comodă situaţie în care te afli, dar nu ai altă soluţie.


Săgetător
Relaţiile de familie au de suferit din cauza unor neînţelegeri. Nu ai răbdare să afli toate amănuntele şi tragi concluzii pripite care nu vor face altceva decât să tensioneze şi mai mult starea actuală.


Capricorn
Nu ai învăţat încă lecţia responsabilităţii faptelor şi asta îţi aduce anumite neplăceri. Oricum ar fi, se pare că nu te afectează foarte mult şi nici nu vei schimba nimic în atitudinea ta.


Vărsător
Proiectul în care eşti implicat îţi solicită mai mult timp decât ai crezut iniţial. Va trebui să gestionezi situaţia cu multă diplomaţie pentru că partenerul de viaţă nu este atât de flexibil.


Peşti
Anumite probleme de sănătate îţi vor solicita mult mai mult timp decât ai crezut la început. Nu reuşeşti încă să te linişteşti, eşti agitat şi starea de nervozitate creşte cu fiecare moment care trece

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS