Horoscopul zilei de azi 16 ianuarie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi 16 ianuarie 2011


Berbec
Nu ştii foarte bine ce vrei să faci şi acest fapt îţi creează o stare de nemulţumire faţă de propria persoană. Nu intra în panică. Încearcă să faci ceva plăcut pentru a te relaxa şi în felul acesta vei reuşi să îţi pui gândurile în ordine.


Taur
Nimic nu poate să te înduplece astăzi. Eşti focusat pe rezultate şi acest aspect te aduce într-o poziţie destul de ingrată. Deciziile luate nu sunt tocmai cele mai bune, pentru că pierzi din vedere aspectul uman.


Gemeni
Duplicitatea de care dai dovadă te va salva astăzi dintr-o situaţie neplăcută. Va trebui însă să rezişti anumitor ironii din partea colegilor, care nu sunt de acord cu atitudinea luată.


Rac
Vei fi rigid în exprimare şi conservator în exprimare. Chiar dacă memoria te va ajuta foarte mult, nu vei reuşi să comunici cu cei din jurul tău. Tendinţa de a planifica totul îţi va fi ostilă şi nu vei fi apreciat de cei cu care colaborezi.


Leu
Relaţiile de afaceri sunt bine aspectate şi ar trebui să profiţi de ele. Îţi vei îmbunătăţi mai bine o relaţie existentă sau chiar este posibil să apară noi oportunităţi.


Fecioară
Acţionează cu multă energie pentru că vei obţine rezultate foarte bune. Chiar dacă acest lucru presupune şi multă critică, va trebui să îţi asumi acest risc pentru că nu vei avea ce pierde.


Balanţă
Situaţia financiară nu este foarte roz, dar mai ai încă puterea de a găsi resurse. Atenţie numai să nu te afunzi mai mult în datorii. Gestionează situaţia actuală cu multă maturitate şi responsabilitate.


Scorpion
Este posibilă o ruptură cu partenerul de viaţă şi să apară foarte repede o nouă relaţie. Această schimbare îţi va aduce multiple şi surprinzătoare satisfacţii.


Săgetător
În plan profesional, lucrurile trec printr-o perioadă destul de liniştită. Ar fi foarte indicat să profiţi de acest moment şi să îţi planifici cu mare atenţie perioada care urmează pentru că stresul va fi mare.


Capricorn
Încearcă să fii mai deschis şi mai flexibil în relaţia cu ceilalţi. Chiar dacă ai unele probleme de comunicare, nu lăsa ca acest lucru să te afecteze şi mai ales să se vadă. Cei care stau după colţ vor specula momentul.


Vărsător
Atenţie la anumite probleme de natura medicală. Nu ar trebui să neglijezi nimic. Sistemul osos este destul de vulnerabil astăzi.


Peşti
Relaţia bună pe care o ai cu şefii va aduce schimbări majore în plan profesional şi toate sunt importante şi pozitive. Succesul este garantat într-o zi ca aceasta. Profită de ea.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS