Horoscopul zilei de azi 15 ianuarie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi 15 ianuarie 2011


Berbec
Ce-ai făcut pentru ei în ultima vreme? Chiar ai tendinţa de a privi lucrurile doar în favoarea ta şi de multe ori îi răneşti pe cei care ţin la tine. Un gest frumos, ceva, i-ar face să creadă din nou în tine.


Taur
Pentru prima dată, eşti total sigur de decizia pe care ai luat-o. Ţi-ai dat seama că nu are rost să mai mergi pe iluzii deşarte, şi eşti foarte mulţumit de această schimbare.


Gemeni
Te simţi obosit din cauza întâlnirilor fulger? Mai fă o pauză, este mai bine, pentru că dacă vei continua aşa nu vei ajunge prea departe şi până la urma tot tu vei fi cel care va suferi.


Rac
În astfel de cazuri ar trebui să te bazezi pe instinct. Este bine să laşi lucrurile să vină de la sine, să nu intervii în destin. Poate că partenerul tău a călcat strâmb, dar fii conştientă că te iubeşte. Planul tău de a-l face să-şi piardă minţile a mers perfect.


Leu
S-ar putea ca într-o zi să poţi ieşi din labirintul în care te afli, dar nu se ştie când. Eşti pe punctul de a face ceva ieşit din comun pentru persoana iubită. Deşi este riscul ca această persoană să reacţioneze urât, tu ţi-l asumi, pentru că ştii că îi va trece repede.


Fecioară
S-ar putea să faci greşeala de a începe să gândeşti cu mintea, nu cu sufletul în relaţia în care te afli, iar lucrul acesta nu este foarte bun. Încearcă să te relaxezi, să observi exact ce se întâmplă şi să priveşti lucrurile în ansamblu.


Balanţă
Fantoma dragostei a ajuns din nou la tine şi te bântuie, dar se pare că de data aceasta "Casper" are mai multe trucuri pentru a te face să-i cazi în plasă. Vorbeşte cu prietenii despre ce se întâmplă, doar ei te pot ajuta.


Scorpion
Acum că sunt doi, nu ştii ce să faci, nu ştii cum să reacţionezi şi totul este mai ciudat decât credeai. Încearcă să-ţi faci ordine în idei, să ştii pe cine alegi dintre ei doi, pentru că dacă nu o faci tu, o va face unul dintre ei, şi atunci vei suferi foarte mult.


Săgetător
Un pas pe alături îţi va arăta cine este cu adevărat partenerul tău, iar atunci când îl vei privi în ochi vei fi conştient de faptul că îl iubeşti şi nu are sens să te mai ascunzi. Deşi totuşi încă te minţi ca nu o iubeşti, asta nu va mai continua foarte mult.


Capricorn
Ţi-ai luat angajamentul ca tot ce faci de acum în colo, să faci din inimă, fără să mai faci pe nimeni să sufere. Aparent lumea te crede, dar tu continui să faci ce ai făcut şi până acum şi acest lucru nu este tocmai bun. Ai grijă, "ulciorul nu merge de multe ori la apă"!


Vărsător
Este ciudat, lucrurile au luat-o razna, nu mai ştii ce ai făcut sau ce mai ai de făcut. Singura variantă care ţi-a rămas este să laşi lucrurile să meargă de la sine, poate într-o zi vei găsi răspunsuri la toate întrebările tale.


Peşti
Tot ce ai făcut pentru ceilalţi, într-o zi se va întoarce dublu. Acum că nimeni nu stă cu ochii pe tine, ai ocazia de a-ţi lua lumea în cap. Totuşi ai grijă să nu exagerezi!

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS