Horoscopul zilei de azi 31 decembrie 2010

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi 31 decembrie 2010


Berbec
Până nu vii cu un nou plan de afaceri sau un nou proiect eşti pus de către şefi pe banca de rezervă. Acum este timpul să vezi care îţi sunt adevăraţii prieteni - cei care sunt dispuşi să te ajute.


Taur
Şefii tăi vor lua cuvântul astăzi - lucrurile se vor înrăutăţi pentru tine, dar capacitatea de a-ţi păstra calmul şi de a gândi la rece te scoate din impas şi în final vei găsi o soluţie favorabilă lor.


Gemeni
Eşti mai concentrat pe manipularea oamenilor din jur decât pe propria persoană. Nu este nimic în neregulă cu acest lucru, dar fii atent: uneori, ce-i prea mult strică.


Rac
Intuiţia ta se adevereşte de data aceasta, persoana iubită nu este exact aşa cum ai crezut-o. Până a lua decizii la nervi, cercetează şi încearcă să afli ce a determinat-o să recurgă la astfel de metode.


Leu
Meditezi cu mândreţe la cele mai bune aspecte ale vieţii tale - prieteni, carieră şi familie, exact esenţialul pentru o viaţă aparent fără griji. Astăzi este ziua ideală pentru a reflecta pe realizările şi descoperirile tale.


Fecioară
Cu încredere, până acum ai mutat munţii din loc, dar se pare că acum ai clacat în ceea ce priveşte încrederea în prieteni; te-au trădat şi nu suporţi lucrul acesta. Nu dispera, roata se întoarce indiferent de ce vor face ei.


Balanţă
Concentrează-te pe cei apropiaţi astăzi - au nevoie de tine mai mult ca oricând! Dacă eşti total dedicat muncii sau voluntariatului, mai lasă activitatea deoparte pentru câteva zile şi concentrează-te pe persoanele la care ţii.


Scorpion
Prietenii sunt cu tine în aceste momente grele, nu te lăsa copleşit de sentimente, chiar dacă îi iubeşti: fii realist şi gândeşte la rece. Tot ce-i frumos trece, dar ei sunt cu tine şi te susţin.


Săgetător
La sfârşitul acestui an te vei lăuda cu realizări multiple - dar îţi vei aminti şi unele dezamăgiri. Trebuie să fii optimist şi să încerci să-ţi rezolvi problemele la timp, ca să nu mai ai parte de părţi negative.


Capricorn
E timpul să iei atitudine în ceea ce priveşte relaţia cu persoana iubită. Te-ai săturat de mofturile ei şi de toate acţiunile care te-au făcut să suferi. Dacă eşti stresat că ai făcut-o să sufere, gândeşte-te ca şi ea a făcut la fel.


Vărsător
Atenţie la sănătate. Deşi te simţi bine, totuşi nu ignora micile detalii care ţi se arată. Chiar şi deschiderea unei ferestre te poate băga în spital.


Peşti
Aşteaptă-te la laude din partea şefilor, ai eliminat toată inhibiţiile şi eşti gata de muncă. Eşti întotdeauna bine pregătit pentru acţiune. Asigură-te că nu te vei lăsa copleşit de mândrie.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS