Horoscopul zilei de azi 30 decembrie 2010

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi 30 decembrie 2010


Berbec
Te simţi eliberat şi în sfârşit te poţi concentra asupra lucrurilor care sunt importante pentru tine. Încearcă să eviţi detaliile murdare, este cel mai bine pentru tine.


Taur
Deşi este posibil să simţi că acum este timpul să te angajezi într-o relaţie, este recomandat să mai stai o perioadă de timp singur. Trebuie doar să găseşti persoana potrivită.


Gemeni
Modul tău de a acţiona în domeniul flirtului este puţin murdar. Nimeni nu poate fi gelos pentru mult timp. În cazul în care numai poţi păstra energia pentru tine, este indicat să o împarţi cu toţi prietenii.


Rac
Tu ai putea fi singurul care în momentele acestea dificile va ridica moralul prietenilor. Prietenii tăi sunt pe primul loc în fiecare zi.


Leu
Încearcă să te exprimi într-un mod diferit astăzi - este timpul să laşi lucrurile mondene să-ţi invadeze viaţa, aşa ar fi cel mai bine pentru tine. Vei putea fi în trend cu prietenii tăi.


Fecioară
Fii mai atent la detalii, ai mare nevoie de detalii în viaţa ta. Este un lucru bun, ţi-ai luat astfel de o grijă destul de mare - detaliile sunt cele mai importante în perioada acesta.


Balanţă
Locul de muncă te influenţează foarte mult din punct de vedere intelectual. Talentele tale sunt bine exploatate astăzi. Îţi vei găsit modalităţi eficiente de a rezolva problemele în familie.


Scorpion
Astăzi eşti dispus să manipulezi oamenii, mai ales din punct de vedere financiar. Eşti dispus să intri într-o tranzacţie importantă cu un prieten apropiat sau un membru de familie. În orice caz, trebuie să fii prudent.


Săgetător
Atitudinea ta din punct de vedere social este mai puţin iertătoare decât în general. Eşti foarte reticent şi atitudinea ta deranjează persoanele din jur.


Capricorn
Toată lumea vorbeşte astăzi şi se pare că tu eşti singura persoană care are ceva serios de spus. Poate fi necesar să fii puţin nepoliticos.


Vărsător
Este una dintre acele zile când doreşti să fii singur indiferent de ceea ce se întâmplă. Prietenii considera că este bine să ieşi în societate, dar tu îţi susţii cu tărie punctul de vedere.


Peşti
Tu eşti prins între două forţe opuse - dar sunt în interiorul tău. Acestea sunt lucrurile care te influenţează în deciziile care le vei lua astăzi.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS