Horoscopul zilei de azi 29 decembrie 2010

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi 29 decembrie 2010


Berbec
Brainstormingul te-a lovit de mai multe ori, dar astăzi a fost criminal. S-ar putea să vii cu planul perfect în afaceri pentru a ajunge sus, exact acolo unde vor toţi să ajungi. Această experienţă te va propulsa în vârf.


Taur
Se întâmplă ceva în sufletul tău şi toată lumea poate vedea lucrul acesta. Este timpul să vorbeşti cu prietenii, te pot ajuta. Capacitatea ta de a ascunde problemele cât mai adânc în suflet, acum nu te-a ajutat. Trebuie să fii puternic şi să treci peste.


Gemeni
Astăzi este vorba de circulaţie, ai grijă la lucrurile de valoare. Energia, este punctul maxim care te scoate din rutina zilnică. Persoana iubită va fi lângă tine, dar nu în perioada aceasta pentru că şi ea trece printr-o perioadă dificilă.


Rac
Încerci din greu să ascunzi detaliile grele din munca ta şi încerci să faci totul să pară uşor. La prima vedere se pare că funcţionează, dar doar în rândurile angajaţilor, şefii s-au prins de ceea ce încerci tu să faci. Fii atent pentru că nu se ştie cât vei mai continua aşa.


Leu
Acum este momentul oportun pentru a te scufunda într-o carte, este momentul perfect pentru a alege un volum de aventuri. Energia ta mentală este doar pentru unele cărţi, nu este dedicată tuturor subiectelor.


Fecioară
Locul de muncă, ambiţii personale, noi sarcini - toate acestea sunt în mintea ta. Ai putea avea câteva turbulenţe la birou sau e posibil să-ţi recapeţi poziţia de lider, care într-adevăr ar fi incitantă pentru tine, nu vei mai fi condus de nimeni.


Balanţă
Nivelul de energie a crescut considerabil astăzi şi se prestează la întâlniri cu caracter de comunicare socială sau intelectuală. Tu ar trebui să fii în măsură să reacţionezi pozitiv la toate lucrurile care se petrec în timpul întâlnirilor.


Scorpion
Astăzi vei avea o ieşire în oraş cu caracter de aniversare. Există o mare posibilitate ca persoana sărbătorită să fie plăcut surprinsă de ceea ce va primi de la tine. Totuşi, dacă nu-i va plăcea, aşteaptă-te la feedback negativ.


Săgetător
Ai un rol important în activităţile sociale de astăzi - astfel încât trebuie să creezi o atmosferă plăcută şi relaxată, după o zi lungă de muncă. Tu eşti cel care faci diferenţa astăzi.


Capricorn
Nu contează cât de stabil eşti la locul de muncă - astăzi e timpul pentru petrecere. Şterge-ţi toate lucrurile negative din cap, fie că este un prieten trădat sau o relaţie eşuată.


Vărsător
Idei creative îţi vin astăzi în cap, sunt rare, dar îţi joacă prin minte. Gândeşte-te că le poţi folosi în scopuri personale sau să le exploatezi în scopuri financiare. Ţine-te bine pentru că o veste bună îţi va face ziua şi mai frumoasă.


Peşti
Astăzi ziua începe cu un telefon de felicitare pentru nouă relaţie. Persoana cu care ai început această relaţie, te cunoaşte de foarte mult timp, deşi tu o cunoşti de o scurtă perioadă. Acest lucru nu este în avantajul tău.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS