Horoscopul zilei de azi 28 decembrie 2010

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi 28 decembrie 2010


Berbec
Probabil eşti înconjurat de prieteni şi familie, ceea ce îţi place foarte mult. În sfârşit ţi-ai găsit locul care te avantajează din toate punctele de vedere. Atmosfera este una liniştită, plină de veselie şi dragoste.


Taur
Problemele care apar în dragoste sunt trecătoare şi se vor îndrepta de la sine. Nu este cazul să îţi pui ambiţia şi orgoliul la încercare, pentru că îţi vei strica întreaga zi. Nu se merită ca tot ce este frumos şi plăcut să fie umbrit.


Gemeni
Eşti pe punctul de a termina un proiect. Încearcă să fii calm şi să te alături celorlalţi pentru a petrece. Mai sunt câteva zile până proiectul trebuie predat şi oricum eşti pregătit. Chiar mult mai bine decât ceilalţi colegi implicaţi, dacă există.


Rac
Se pare că unele mici probleme de sănătate s-au întors. Nu intra în panică, pentru că nimic nu îţi va umbri ziua de astăzi. Va trebui numai să fii puţin mai temperat şi mai atent la alimentaţie. Şi ar fi bine să încerci să te organizezi şi pentru Revelion. Important este să fii alături de cei dragi.


Leu
Dragostea încă pluteşte în aer, dar eşti prea prins cu planificarea pentru anul care vine pentru a o simţi. Nu pierde această ocazie. Vei primi cu siguranţă reproşuri de la partener şi nu îţi va fi chiar atât de plăcută situaţia.


Fecioară
Anumite confuzii încă mai există şi începi să te întrebi dacă este normal ca lucrurile să meargă în această direcţie. Ar trebui să îţi înveţi lecţia: prin faptul că nu renunţi, anumite lucruri se vor transforma în jurul tău în timp.


Balanţă
Nu lăsa pe nimeni să îţi strice starea de spirit. Încerca pe cât posibil să stai departe de cei care nu sunt binedispusi, pentru că ştii foarte bine că imediat preiei energiile negative care te şi influenţează.


Scorpion
Simţi că nimeni nu este de partea ta în aceste momente şi toţi îţi sunt împotrivă . Şi pe bună dreptate, pentru că atitudinea pe care o ai nu este chiar benefică. Îţi meriţi în mare măsură starea şi nici nu faci nimic pentru a ieşi. Acceptă sfaturile familiei şi prietenilor.


Săgetător
Te cuprinde o stare de nostalgie şi un dor de cineva apropiat. Chiar dacă acum treci prin momente dificile, ştii bine că va fi lângă tine în cele din urmă. Şi nici nu mai este mult până atunci, astfel încât ar fi bine să îi pregăteşti o surpriză.


Capricorn
Nu ştii cum să îţi petreci ziua mai bine. Variante sunt destule, numai că eşti confuz şi nehotărât. Încearcă să fii rezonabil şi să pui întrebări care să îţi aducă în cele din urmă decizia finală. Rişti să ţii încurcată mai multă lume.


Vărsător
O zi plină de veselie, dans, muzică, glume. O petrecere pe cinste se naşte adhoc. Şi acesta este şi farmecul, nu? Doar este perioada din an în care te simţi cel mai bine.


Peşti
Sunt anumite lucruri pe care astăzi nu vrei să le vezi. Şi faci foarte bine abordând o astfel de atitudine. Bine că te ţin nervii să stai departe de toate aspectele negative şi să faci haz din orice. Stăpâneşti situaţia şi faci faţă cu succes tuturor provocărilor.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS