Horoscopul zilei de azi 26 decembrie 2010

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi 26 decembrie 2010


Berbec
Sărbătorile au venit, este timpul pentru relaxare şi iubire. Astrele îţi scriu că marea iubire a vieţii tale se va arăta în momentul cel mai puţin aşteptat. E timpul să crezi în magia sărbătorilor şi a Crăciunului!


Taur
Întâlnirea cu persoanele dragi este mai emoţionantă decât te aşteptai. Familia te aşteaptă cu braţele deschise. Ai grijă la dorinţele care ţi le-ai pus pentru că aproape sigur se vor îndeplini.


Gemeni
Persoana iubită nu este cu tine de sărbători, dezamăgitor! Totuşi nu fi trist este momentul precoce pentru câteva flirturi; cine ştie, poate se arată ceva mai bun decât actuala relaţie. Nu trebuie să faci decât să crezi în magie.


Rac
Ziua de astăzi s-ar putea dovedi a fi un adevărat succes dacă nu v-aţi mai gândi într-una că nu sunteţi suficient de bun pentru persoana iubită. Partenerul dvs. v-a ales pe dumneavoastră, aşa că încetaţi să vă mai văicăriţi! Dacă azi plănuiaţi să ieşiţi la o cină romantică, aveţi grijă ce şi cum mâncaţi, întrucât stomacul dvs. tinde să fie cam agitat!


Leu
Eşti plin de energie în seara aceasta. Persoanele cu care intri în contact se simt bine în preajma ta. Le oferi o stare de bine numai prin simpla prezenţă. Respingi cu argumente fiecare persoană care îţi provoacă neplăceri.


Fecioară
Eşti inspirat de oamenii din jurul tău - iei decizii care te avantajează pe viitor, deşi la prima vedere se pare că nimic nu se leagă. Cu partenerul te înţelegi perfect, o seară magică este pe punctul de a începe.


Balanţă
Compromisurile sunt cheia astăzi, pentru a ajunge la o înţelegere ideală cu familia. Trebuie să te distrezi cu prietenii, pentru că ai rămas închis în casa mult timp şi nu mai ştii ce este cu societatea. Prietenii sunt cheia!


Scorpion
Ceea ce contează cel mai mult pentru tine în aceste momente sunt prietenii. Ei sunt cea de-a doua familie a ta şi faci tot ce îţi stă în putinţă să te ridici la aşteptările lor. Cadouri, dulciuri şi evident foarte multă voie bună. Eşti o gazdă perfectă şi să nu te mire că vei avea casa plină.


Săgetător
După câteva zile pline de agitaţie, nervi şi stres a venit momentul să te relaxezi. Ştii foarte bine să îţi organizezi timpul când vine vorba de tine, orice decizie luată cu siguranţă va fi cea mai bună. Distracţie, relaxare şi o atmosferă plină de romantism, astea sunt ingredientele zilei.


Capricorn
Apare o ofertă căreia nu îi poţi rezista, numai că nu eşti sigur dacă poţi accepta sau nu. Asta, în mare măsură pentru că există anumiţi factori de care depinzi. În cele din urmă nu trebuie decât să negociezi foarte bine şi cu argumente ce nu pot fi contraatacate. Nu fi trist, pentru că distracţia care te aşteaptă merită orice luptă.


Vărsător
Este posibil să primeşti un ultimatum pentru că nu reuşeşti să te aduni şi să te organizezi. În mare parte pentru că oferta de invitaţii este atât de mare încât nu mai ştii cine are mai multă prioritate. Şi cum nu vrei să superi pe nimeni pentru că orgoliul tău va avea de suferit, te decizi în ultimul moment să îţi aştepţi invitaţii acasă, spre disperarea familiei.


Peşti
Îţi vei dedica timpul, în cea mai mare măsură, comunicând. Spre disperarea celor din jurul tău, ai o efervescenţă care îi lasă fără cuvinte. Nici tu nu ştii de unde ai atâta energie. Se pare că febra sărbătorilor te-a cuprins, chiar dacă debutul a fost greoi.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS