Horoscopul zilei de azi 25 decembrie 2010

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi 25 decembrie 2010



Berbec
Alinierea planetelor de astăzi indică faptul că nu aveţi aceeaşi viziune asupra lucrurilor ca şi persoana iubită, însă acesta este un motiv de apropiere, nu de îndepărtare. Dacă în ultima vreme lucrurile păreau să fie blocate, astăzi ele vor decurge în ritmul lor obişnuit, astfel încât relaţia dvs. va deveni din nou dinamică.


Taur
Dacă vi se pare că relaţia dvs. actuală s-a cristalizat, devenind previzibilă şi cam banală, atunci profitaţi din plin de ziua de azi pentru a mai ieşi puţin din rutină! Faceţi ceva îndrăzneţ! Veţi vedea că schimbarea este răspunsul la problemele pe care le aveţi.


Gemeni
Alinierea planetelor poate cauza o reacţie exagerată în legătură cu o potenţială relaţie. Nu aveţi nevoie de această mare dramă sentimentală, întrucât aveţi în faţa dvs. o grămadă de alte lucruri asupra cărora să vă concentraţi. Dacă puteţi evita o atitudine dusă la extrem, nu vă veţi face de râsul lumii şi vă faceţi un bine dvs. în primul rând.


Rac
Oricât de mult ai încerca să te faci înţeles, ajungi să dai de un perete de cărămidă. Tranziţiile planetare indică faptul că acest lucru va fi foarte frustrant pentru tine astăzi, din moment ce îţi doreşti să clarifici o anumită problemă. Există o cale de a evita această dificultate, dar va trebui ca tu să poţi să îţi schimbi punctul de vedere şi perspectivele; astfel se va rezolva de la sine.


Leu
Poziţia planetelor semnifică faptul că veţi avea de-a face cu un conflict de interese când vine vorba de relaţia afectivă. Problema pare să fie dilema dintre dorinţa de a menţine romantismul şi nevoia de a fi practic în legătură cu anumite aspecte. Lăsaţi lucrurile să se rezolve de la sine, acest lucru se va întâmpla în curând.


Fecioară
S-ar putea că astăzi să aveţi neplăcerea de a afla câteva adevăruri dure, însă puteţi să trageţi concluzii pozitive de pe urma acestora. Una din trăsăturile dvs. enervante va fi aceea că nu prea ascultaţi de sfaturile bune sau nu îi lăsaţi să îşi exprime părerea în legătură cu dvs.. Partenerul încearcă să vă aducă cu picioarele pe pământ. Fiţi cu băgare de seamă.


Balanţă
Atmosfera celestă de astăzi poate face ca o uşă mică să se deschidă în inima ta - o uşă pe care în mod normal o ţii închisă, cu excepţia ocaziilor speciale când te simţi destul de în siguranţă pentru a explora ce se află în spatele ei.


Scorpion
Alinierea planetară de azi arată că o relaţie specială prinde viaţă azi cu ocazia unei conversaţii lungi şi semnificative. Persoana în cauză ar fi vrut să-ţi dea un sfat bun sau ar fi vrut să te ajute să te repui pe picioare după o situaţie critică. Oricare ar fi motivul întâlnirii, aveţi şanse să vă mai întâlniţi şi altă dată.


Săgetător
Ar fi indicat ca în perioada imediat următoare să vă scuturaţi un pic de rutină şi de cotidian şi să faceţi ceva nebunesc împreună cu persoana iubită! Dacă aveţi vreo pasiune comună, exploraţi-o! Cu cât este mai ciudată şi neobişnuită, cu atât mai bine vă veţi distra.


Capricorn
Alinierea planetelor indică faptul că nu sunteţi hotărât ce să faceţi în ceea ce priveşte o anumită relaţie personală. Aţi încercat să descâlciţi fiecare nod, să ajungeţi la capătul fiecărui fir, dar până acum fără succes.


Vărsător
Viaţa nu este întotdeauna aşa cum ne-am dorit-o, iar relaţiile pot sfida chiar şi cele mai intense dorinţe şi aşteptări. Poziţia de astăzi a planetelor poate semnifica începutul unui proces de întărire a relaţiei cu persoana iubită. Acest lucru presupune o schimbare radicală de perspectivă, dar uneori este necesar pentru ca visele să vi se împlinească.


Peşti
Astrele vă spun că veţi lua decizii pe baza unor idei ciudate care vă curg prin minte azi. Sunteţi unic, diferit, ciudat, şi trebuie să sărbătoriţi aceste calităţi. Dar priorităţile dvs. implică să faceţi o impresie bună cuiva special, într-un fel în care nu va putea uita.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS