Horoscopul zilei de azi 24 decembrie 2010

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi 24 decembrie 2010


Berbec
Karma este o forţă puternică şi chiar în aceste zile are un efect profund asupra vieţii tale. Acţiunile tale trecute, determină ziua de azi a fi una productivă în plan familial, probabil te vei împăca cu o rudă îndepărtată.


Taur
Mintea ta este focusată pe viitor, la zilele ce urmează. Poţi să fii în măsură să faci diferenţa dintre ce este bine şi ce este rău.


Gemeni
Nu poţi schimba tot timpul ce zic oamenii despre tine, va trebui să accepţi lucrul acesta şi să nu te mai consumi pe nimicuri; persoanele care te iubesc te acceptă aşa cum eşti. Comunicarea este cheia spre a avea o relaţie strânsă cu persoana iubită.


Rac
Ai greşit crezând că astăzi este ziua în care nu poţi să-ţi rezolvi problemele. Energia ta este radiantă şi acest lucru te avantajează în discuţiile emoţionante. Nu fi timid, poţi face multe valuri cu noua înfăţişare.


Leu
Ziua de azi nu este favorabilă banilor - cel puţin nu în starea în care te afli acum. Ar putea fi necesar să încerci ceva un pic diferit, astfel încât vezi dacă poţi ruga pe cineva să te ajute pentru câteva zile.


Fecioară
Totul se schimbă în cele din urmă, roata vieţii să întoarce tot timpul. Nu plânge pentru că prietenii te-au lăsat baltă, se vor întoarce când vor avea nevoie de tine. Astăzi lipsa de comunicare te deprimă; ieşi în oraş, te va aştepta o surpriză.


Balanţă
Astăzi ceri sprijinul prietenilor cei mai apropiaţi, familiei, colegilor de muncă, pentru a-ţi face ziua mai bună. Acest lucru este unul dintre specialităţile tale, arată-le cum se face; calităţile de lider îţi ies la iveală foarte uşor.


Scorpion
Fanteziile tale au scăpat puţin de sub control - dar totuşi ele te ţin în viaţa socială. Energia ta uimitoare, lasă pe toată lumea cu gura deschisă, cel ce-ţi părea prieten se pare că te-a trădat, dar îl ierţi pentru că ţii prea mult la el şi ştii că va reveni cu picioarele pe pământ.


Săgetător
Ai un talent desăvârşit de a te ocupa de copii - deşi nu cu fiecare copil separat, cu toţi o dată într-un colectiv. În prezent, energia ta de foc te ajută să ţii pasul cu cei tineri şi totodată cu cei de vârsta ta.


Capricorn
Aşteaptă-te la multe solicitări pentru favoruri sau atenţii; datorită energiei tale, eşti dispus să-i ajuţi pe toţi cu drag. Cu ajutorul energiei sprijini în primul rând prietenii şi familia, astfel toată lumea este fericită.


Vărsător
Ai putea fi destul de ocupat. Şefii se întorc la birou şi eşti restricţionat de multe lucruri, dar nu dispera treaba asta îţi aduce beneficii la salariu. Simţurile tale sunt mai active azi decât în general.


Peşti
Încerci ceva nou azi - poate fi aproape orice, atâta timp cât mintea ta rămâne limpede. Dar nu uita, cu toate schimbările acestea, totuşi mai ai proiecte de terminat. Ai grijă să nu întârzii cu predarea lor.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS